65

Златена

преди 3 години

О аз искам в Занзибар да сядам на черно колче!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Нулева ще е и годината тогава и за правата на всички ресторантьори- нулева стаж, нулеви осигуровки, връщане на помощи и части от заплатата, връщане на платените от държавата осигуровки! Нали разбирате че децата са учили 100 пъти повече отколкото една сервитьорка е сервирала при затворен ресторант! Ако ще е нулево, ще е нулево за всички!

63

Анонимен

преди 3 години

Ммммммм Занзибар дай дай го ти насам много яко.

62

Псевдо математици

преди 3 години

Кажете има ли зависимост между броя на ваксинираните и заразените! Страх ви е да кажете истината, а тя е, че има. Казват го не само експертите и фактите. Вижте кривата в Англия, Израел и у нас. А у нас МВР-то пламна след масовата ваксинация.

61

Хахаха

преди 3 години

Вкарайте още от ромите у Занзибар, че без тех ни е скучно и празно в държавата, вкарвайте ги с чартъри. камиони може и влакове, нигерийци също вкарайте

60

ключ

преди 3 години

Затваряй! Хората измряха! И аз измрях и ми е много гот.

59

Анонимен

преди 3 години

До 52Хората като тебе, които мразят децата са вредни! Кажи на 1 тинейджър че му обявяваш нулева година при условие че е учил 6 месеца здраво! Не всички са деца на 7 г! И още един въпрос-как обявяваш нулева година на дете в детската градина? А като обявиш нулева година на студент ще му върнеш ли парите за таксата, а за квартирата? Много сте смели в думите всички бездетни! Я по-добре направете по едно дете, вместо да ги мразите! Или по-добре недейте, че ако получи вашата злоба в наследство...

58

Анонимен

преди 3 години

В Занзибар беше много яко и много ефтино )))) немам търпение пак да ида..)))

57

реалнафантазия

преди 3 години

До 37,Не няма да е нулева годината, защото не им стиска понеже ще депресират децата, че трябва да загубят една година.И не, не научиха нищо. Забележи, при присъствено обучение на външното оценяване седмокласниците изкараха средна реална оценка 2 по математика, но им писаха 3, защото не оценяваме 50%+1 за 3.Ти това ли наричаш успех и учене?Помисли сега при дистанционно цяла година, какви ще са резултатите... :)

56

Златена

преди 3 години

Чакайте де! То тепърва почнаха да се връщат Занзибарците! Дайте 2 месеца да подпалят държавата и тогава ще гледаме на простичкото затягане/защото в БГ никога не е имало истинско/ като на разходка с пикник! Аз очаквам юни да излизаме с смс! Те за това Корни не казва нищо, защото знае че който и да дойде ще трябва да затваря много по-стриктно!

55

Иван

преди 3 години

И след две седмици като се поуспокоят нещата,след нови две седмици пак пик и така в омагаьосан кръг докато ГЕРБ светува.

54

Анонимен

преди 3 години

Не че е съвсем невъзможно за две седмици да се нормализира ситуацията, но за целта трябва всички, които проявят симптоми веднага да се тестват и изолират. Но не сме в Китай, че да може да се случи това... За нашите условия 2 седмици са недостатъчни.

53

до 33

преди 3 години

ще ти падне на теб главата. Заради такива като тебе сме на тоя хал... Само ключ оправя простото бг население.

52

ключ

преди 3 години

Затваряй! Хората измряха!

51

математик олимпиец

преди 3 години

Искам да видя математическия модел, на базата на който извежда това заключение.Има ли изобщо такъв. Това е много смело твърдение. Или просто трябва да се дрънка нещо

50

Анонимен

преди 3 години

да живее математика, най-добрият вирусолог и специалист !

49

от УБО

преди 3 години

От УБО-УЧИТЕЛКИ ЗА БЕЗОПАСНО ОБРАЗОВАНИЕ искаме и настоятелно настояваме да се обяви нулева учебна година за срок от 25 години. Децата са вредни и ние не можеме да ги научиме на нищо, защото и ние нищо не знаеме а те искат ние да се заразиме и да умреме.Професор Кунчев също е член на УБО и напълно ни подкрепя.

48

Анонимен

преди 3 години

Добре, явно повечето математици не ги бива в предвиждането на хода на пандемии... Трябват им и странични знания, не само математика. Само един има, дето се ориентира правилно, Томов май беше, другите го карат на добри пожелания и мечти.

47

До45

преди 3 години

Тези на улицата без челюсти, ти ли ги подреди?

46

Математик Витанов

преди 3 години

След безсънни месеци на сложни изчисления на интегрални уравнения с безкраен брой неизвестни, достъгнах до извода, че третата вълна на пандемията от коронавирус ще отмине, ако след изборите на 04.04 г-н Бойко Борисов сформира кабинет "Борисов IV". Също така прогнозирам че четвъртата вълна ще дойде на есен, като пикът ще бъде две седмици преди президентските избори.