85

Анонимен

преди 3 години

Както писал в публично открито писмо до СЗО водещ специалист вирусолог от фондацията на Гейтс,че именно такива локдауни предприемани срещу тоз хитър вирус според по някои определения са причина за търсенето на начин от него да заобиколи натиска върху му от имунната система/имунен натиск/ от промени примерно количествен недостиг на въздух необходим на всички организми за преработка с правишното им функциониране като безобидно устроени как микро фауна или флора по съчетание как неорган-органични

84

Анонимен

преди 3 години

Аз съм родител и ми писна от хората мразещи децата! Моят начин да ви накажа е да направя офанзива сред родителите да бойкотират ходенето на кафе и ресторант! Ние семейните отказваме да стъпваме в заведенията ви! Няма да пазаруваме и в моловете, нито ще идваме с децата си на почивки в България! Щом заради няколко ресторанта се обърнахте срещу децата, тогава ние ще се обърнем срещу вас! Хайде да видим колко ще спечелите ако ние не стъпим в ресторантите ви! Помислете от кой печелите?

83

Беновска пипа

преди 3 години

Жалко е, че професори говорят глупости само за да се харесат на управляващите!

82

реалнафантазия

преди 3 години

До 78,Как ще оборите резултатите на седмокласниците? Сама признавате, че не се учи във всяко училище. Защо така? Пак казвам, няма да има нулева учебна година, защото на министъра не му стиска да прецака истинските учащи деца. Но за съжаление, те не са преобладаващото мнозинство от ученици. 60% от учениците са функционално неграмотни.Видяхте ли колко пълни шестици имаше на матурите? :)

81

Мутафчийски

преди 3 години

След като аз, който съм коремен хирург, може да съм началник на щаб за борба с епидемия, що да не може математик да се изказва какви мерки трябва да се вземат и кои бизнеси да се закрият? Муааахахаха!

80

.!.

преди 3 години

Следващия път когато ви заболи гърлото предлагам ви да идете при някой професор по математика да ви оправи проблема! Щото работата се изясни НЕ правилно се лекуваме! Когато ви заболи и зъб трябва да идете при някой учител по математика да ви реши 2 - 3 интеграла и да ви оправи! ТАКА се правят нещата! Закривайте и медицински университети и академии и болници и правете математически училища! Само така медицината ни ще напредне неимоверно!!! Ааа! тая пандемия го доказа това!!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Искахте промяна, гласувахте за Борисов, той отказа ваксините на Pfizer и Moderna! Обрече много българи на смърт! На 04.04 изметете шайката ГЕРБ!

78

Еднокнижников

преди 3 години

Това е тиквена прогноза!Използва абсолютни стойности, вместо относителни, липсва алгоритъм... Говори за ваксинации, които въобще не е ясно как ще се случват и кога ще повлияят на картинката.За ресторантьорите две седмици може да достатъчни, ама надали. За толкова време ще усетим само lag effet-а, но няма да има качествено подобрение на състоянието.

77

до 81

преди 3 години

Ами ще слушаме теб, ти се доказал с годините, имаш опита и знанията, борил си се с хиляди вируси и в сметките те бива, Долу щаба , лекарите и математиците! Само 81 само 81 само 81 !!!

76

Анонимен

преди 3 години

Търся да намеря разлики между математик, предвиждащ какво ще се случи с нас и с вируса, и врачка, гледаща на кафе какво ще се случи в любовния живот на някой. Намирам само и единствено ПРИЛИКИ. Дето се вика, математик на служба на властта и врачка на свободна практика - сякаш от един калъп вадени.

75

Анонимен

преди 3 години

Всяка тема за ковида налазена само от платени ***,и си личат яко.

74

ти да видиш

преди 3 години

Що за вирус бе това господи....Математика изкзава мнение и всички трябва да го слушаме и да се страхуваме,коремен хирург е шеф на групировка,наречена "щаб",които отговарят за разпространението на вируса, главен инспектор,който не е лекувал болен от 20г.,ще рече ДОКТОР НА КНИЖКИ,всеки ден от една година ни плаши,че трябва да седим затворени, за да избегнем вируса,а Испания,Италия,Англия,Холяндия и т.н.ДОКАЗАХА,че затварянето има само временен ефект и се отлага неизбежното във времето.

73

Анонимен

преди 3 години

Децата учили здраво са стотици хиляди! Това че в твое село не учат не е наш проблем! Моето дете си скъсва д-то от учене! Преди месец беше на онлайн международен изпит по език и се справи с перфектен резултат, само с наученото от училище! Както казах има училища в които не се учи много, но това си опира до децата и най-вече до семействата им! Но и като ходеха на училище пак беше така! Просто сега родителите виждате, че децата ви са лъжци и преписвачи, а преди вярвахте че не са! Това е разликата!

72

до 76

преди 3 години

Ти може и космонавт да искаш да отгледаш ама в училище вервай нема да стане, виж как се смърка амфетче , как се сеца постичка и как се налива с водка на гаранция ше се научи !

71

Не е нужно

преди 3 години

Да затваряш държавата от вътре, затворете граници, не пускайте лузерите от англия, Германия, Занзибар и останалите бананови републики, видяхме го вече този филм. Затворете границите и който където е !!! Да е мислел преди да ходи да се налива с евтино вино или да сменя памперси за без пари

70

Нулева година

преди 3 години

Задължително!Детето ми нищо не научи от тези "домашни обучения" аз искам да отгледаме юрист а не продавач на семки!!!

69

до 73

преди 3 години

Добре де прав си за нещо, ама я кажи в процент децата, които ходят на училище присъствено пък и те колко с анаучили и какво точно са научили :)

68

реалнафантазия

преди 3 години

До 64,Дай в % или брои кои са тези деца, които са учили здраво? НЕ казвам, че няма, но колко са? И да тези деца, които са учили ще страдат заради останалите. Винаги е било така. :)

67

ФАКТ

преди 3 години

Същите берачи на ягоди които вкарах авируса миналата година, сега изгонени ПОЗОРНО от Англия си харчат жълтиците в бананов Занзибар, от където ще вкарват тунингован вирус :)

66

Анонимен

преди 3 години

"Две седмици локдаун и ситуацията ще се нормализира"Да де, ама няма да е локдаун. Ами пак ще е нещо като нищо, защото нямат нито топки, нито акъл за друго. Хотелите и ресторантите към тях ще си работят, джъмбота, лидъли, бриколажи и прочие - също. Пак ще го отнесат само децата, фитнесите и кафенетата. Колкото да се "вижда", че правят нещо и по новините да ни обливат, че "взимат мерки". И така... докато напече слънцето и вирусът си вземе дърмите и се пренесе в южното полукълбо.