337

Анонимен

преди 3 години

Асфалто Риос иска още чекмеджетаи шкафове.

336

за ЕС

преди 3 години

ЕС с нищо не е по-добър от СССР!!!!Искате ли доказателства????

335

Анонимен

преди 3 години

Толупе ,ти вече се подиграваш с нас.Не се ли наплюска вече.Дай гювеч и на другите.Като Путин ли ще ставаш.

334

Никога повече БКП

преди 3 години

Боже, другарите още мечтаят за мини?! Абе, другари, века е 21-ви. Коя държава разчита на растеж благодарение на мини? А, разбира се. Вашата любима россия. Там има цели градове покрити с черен сняг от въглищните мини, където мужицците бухат за шише водка и малко конфети за новом годом. Чудя се защо си губите времето в загнилият запад, а не поемете към мечтанитв мини в Сибир?

333

za Evroto

преди 3 години

ЕС е една свръхдържава със столица Брюксел..............това е глобализация!!!Отказът от национална валута (от БГ-лев) ........значи отказ от национален суверенитет!!Според вас хубаво ли е това или е лошо???

332

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ и Борисов са една бездънна каса. Винаги изтичат парите и никога няма, защото знаят само да харчат и да вземат от данъци, а не знаят да създават икономика, заводи, мини и др. Борисов подари златните мини на американска компания и млъкна. Напълни си сейфовете и сметките в Швейрация. Магистралите също са безпочвени като няма икономика.

331

гилотина си трябва

преди 3 години

и да победи, гилотината същия ден е на площада и всички излизаме. да видим, кой ще гласува за ГРОБАДЖИИ.

330

Само така

преди 3 години

Браво, Бойко. Бий комунделлите пак. ГЕРБ с номер 28. Победа.

329

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ, защото при руските комунисти от БСП - ДПС взимах 200 лева заплата, а при ГЕРБ взимам 1200 лева за същата работа. Никога повече русия!

328

Анонимен

преди 3 години

Ако остане Герб на власт още 4 години, с 10 лева ще бъдем царе в ко чината на путин. Всички рускини ще се молят да ги черпем и ще бием шамари на путин срещу 20-тина лева. Много са му, ама айде от нас да мине.

327

Анонимен

преди 3 години

Щял да прави заплатата 2000 лв мутрата хахаха има ли хора да му вярват балъци има ли то миналата, година синдикатите и работодатели се скараха за 50 лв увеличение той ще прави заплатата двойно а Каракачана и 2500 вярвате ли им балъци

326

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за Герб ако искате да влезем в цивилизования свят и да се отделим веднъж завинаги от пияния азиатец и неговите окови. Герб направиха българина да живее 10 пъти по добре от руснака само за 10 години.

325

Анонимен

преди 3 години

Методи Андреев:Паспортиацията е схема на ГЕРБ, от която консултантите, свързани с големите строителни фирми, ще гушнат милиони

324

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Унищожиха тази държава ,най-големите гадове държат всички финансови потоци, а обикновените хора станаха клошари и са оставени да се оправят с глада

323

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да допускаме руския ту.мор пак да влезе в България, а той може да дойде с партиите на БСП, ДПС, Атака, Евророма, Слави, Възраждане, Демократична България и др. Само ГЕРБ са против руската пр.оказа.

322

Анонимен

преди 3 години

Господин Борисов, от както сте дошли на власт Димитровград от най-зеления град се превръща в град пустиня. То не бяха строежи, то не бяха паркинги, то не беше сеч на дървета .............Иво, не може само суета трябва и акъл. КОГА ЩЕ СПРЕ БЕЗРАЗБОРНАТА СЕЧ?

321

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До Анониен 356Прав си, това което казвам, е след лустрацията да се конфискува всичко което е незаконно и недоказано придобито. В тая държава няма средна класа, то не е и държава една върхушка Доган,Пеевски и тнт сарай къде ли не , а народа повечето са трайно безработни от десетки години, без никакви доходи или на минимална или пенсионери ,едните живеят като султани, а другите нямат за хляб, в цял свят дадоха безусловен базов доход само не и тук в света, 4 дневна работа седмица а тук 6/7 дни

320

.....

преди 3 години

Едва ли ще управлявате отново, но случайно това да стане 100% ще има размирици в България и директно ще ви изхвърлим от парламента. Няма да са *** протести с оставка и размахване на знаменца а ще ви изнесем със сила

319

Анонимен

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаАми оставете им поне да имат за среден нормален живот,защо да им взимате всичко,няма да се превръщаме в държава на бедняците!А за паспортите си прав,какви са тези глупости!

318

Боби

преди 3 години

Като падне империята ГЕРБ, повече няма да се върнат на власт никога. Сега си обръщат избоите в тяхна полза, защото им е удобно като са на власт, но сметките им ще се объркат.