437

Бедняк

преди 3 години

за 459. За ползите от еврото при нас действително никой не говори, за уж "ползите" няма да научиш нито ти нито аз, нито който и да било тук във форума. Никой също няма да ни обясни защо Чехия, Унгария, Полша категорично отказват преминаване към еврото поне в близко бъдеще (а Полша: в близките 10 години в никакъв случай), а икономиките им се развиват доста по-различно от българската псевдоикономика. Смяната на една валута с друга предполага и разходи! Колко са те?

436

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Златен век!

435

Анонимен

преди 3 години

До Не искаме ДА ПРИЕМЕМ РУБЛАТА....

434

Анонимен

преди 3 години

До амиБЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ НИСКИЯТ ВЪНШЕН ДЪЛГ В СЪОТНОШЕНИЕ С ВЪТРЕШНИЯТ БРУТЕН ПРОДУКТ, НИЕ СМЕ ВЕДНАГА СЛЕД ЕСТОНИЯ- СПРАВКА БНБ, ЕВРОСТАТ- ЗАЩО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ ЛЪЖИ СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ПОЛЗВАМЕ ИНТЕРНЕТ И ИМАМЕ ДОСТЪП ДО БНБ, ЕВРОСТАТ, ЕК ЕП, ЕВРОПЕЙСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ, СВЕТОВНА БАНКА- ПОЛЗВАМЕ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ, А И СХЕМИТЕ СА ДОБРЕ РАЗЧИТАЕМИ- ЛЪЖИТЕ НЕ МИНАВАТ.

433

Не искаме

преди 3 години

Еврото.Точка

432

ами

преди 3 години

Аз пък си мисля,че ако продължите да управлявате,след 2 г. ще сме задлъжняли с още няколко млрд и ще станат около 40 млрд общо и няма измъкване от тази дупка в следващите 40-50 г.,ако няма революция

431

Анонимен

преди 3 години

А може и камбалото!

430

Селянин с колело

преди 3 години

И аз да имам пълни чекмеджета.....!

429

Реалист

преди 3 години

Най-големия смях, Бойко щял да да решава да приемаме еврото и си вярва.Идват изборите и е нормално всеки да лъже.Хубавото за еврото е че решението не завити нито от Бойко, нито от някой български гражданин. Ако зависеше, се пригответе за следващото тотално ограбване.

428

питане !

преди 3 години

И за какъВ ни е еврото?Единствено за управляващите и политиците , ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА РАЗПОЛАГАТ С ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ , ЗА СЕГА НЕ МОГАТ ДА ГО ПИПАТ !

427

123

преди 3 години

Аз пък не държа да приемаме еврото, следователно не желая да ни управляваш повече.

426

Анонимен

преди 3 години

В държавите с демокрация и свобода даден политик управлява един най-много два мандата,а в комунистическа държава този политик е почти несменяем и управлява с десетилетия,това се нарича диктатура и се развива култ към личността!Айде тъ'пи герберасти ако можете да мислите да видиме можете ли да разберете Тиквата представител на коя партия е и на кой строй отговаря управлението му?И още нещо *** герберасти -кой създаде ГЕРБ,ДПС,БСП,Патриоти разни,коя партия ги създаде и членове на коя партия бяха?

425

Няма продължение

преди 3 години

Само начало и край! Ясно ли ви е!

424

гербер

преди 3 години

Бухай ги Бойко!!!!

423

1

преди 3 години

До Ами да,защо да не ги сменим с тях,да не би с тиквата,да сме по-добре.

422

1

преди 3 години

др.борисов,ти отдавна си приел еврото,но ние с минималните пенсии,ако го приемем,пенсиите ни ще станат 150 евро,цената на хляба ще е 1 евро,сега поне с една пенсия,можем да си купим 280 хляба,а с еврото,което ни рекламираш,че България ще го приеме,ще купуваме 150 хляба.

421

Румен Гечев

преди 3 години

Какво евро бе? Ние идваме на власт. Долара ще бъде 3000лева а пенсията 5 долара. Нали помните. Да сте доволни всички

420

Шоп

преди 3 години

Кажи за еврото в шкафчето и как то се вписвяа в "ако продължим да управлкяваме" ?

419

Ами да

преди 3 години

Да ги сменим с Мая с уврежданията, Славчо-чалгата, Христо-маджото, Корнелия-на която демокрацията много и е отнела и Радев на който Шиши му реди кабинета

418

ЩЕ ПРЕЗЪФТИМ

преди 3 години

До със сигурностАКО МОЖЕМ ДА ЦЪФНЕМ!!!!!!!!!!