15

Анонимен

преди 3 години

Ако някой си мисли, че от пълен или какъвто и да е локдаун има полза, бърка. Но поне ресторантьорите искат да се спре с това разделяне на обществото, за което им казвам голямо браво.

14

тт

преди 3 години

Ясно,цялото общество лудна.И като сепзатворим,какво мислите ще последва?Същото,както до сега.Колективен имунитет е решението.Нищо друго.

13

555

преди 3 години

Разбирам и тяхната гледна точка. Но тези дни почти не видях заведение запълнено на 50% каквито са изискванията. Запълненено колкото желаещи да седнат има. Особено някои заведения си бяха на 100% пълни. Не е много редно (и законно) от тяхна гледна точка. Но виновни са и контролиращите органи.

12

Анонимен

преди 3 години

Правилно!

11

читател

преди 3 години

И затварянето трябва да е по едно и също време за цялата страна! А не за едни от събота,за други от понеделник!!!Да не би хората с траната да не боледуват или ако има здрави през почивните дни да се заразят!

10

Анонимен

преди 3 години

Правилно нека затворят всичко без хранителните магазини и аптеките. Защото на опашката в НАП явно е по безопасно от тази в лидл. Ако пия кафе с приятел ще се заразя, но ако отида да си плащам сметките няма. Във фирмата с 200-300 човека е безопасно, но 20-30 деца в клас са много опасни.

9

Анонимен

преди 3 години

Че има ли смисъл от мерки, при положение че ще се затворят само училища, клубове, ресторанти и молове?lockdown означава пълно затваряне, вечерен час, всички магазинчета да са затворени, супермаркетите и аптеките с дефинирано работно време, банките и офисите затворени, с други думи всичко да не работи за да могат хората да излизат навън с цел "отивам до магазина, но ще мина през кръчмата, офиса, метрото"

8

Анонимен

преди 3 години

НЕ съм спец, но по добре е ДВА месеца с СМС-до магазина и Всичко ама ВСИЧКО затворено. Без изключение без грам изключение и всеки пристигнал в страната по въздух море или суша 20 дни КАРАНТИНА с различни тестове..

7

Анонимен

преди 3 години

Съсипаха ги ресторантьорите. Тъкмо размразиха ол инклузива от преди шест години и сега пак ги затварят. Тя тая храна колко пъти са се предлага. То безотпадна технология, безотпадна, ама всяко нещо си има граници.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами пълен значи пълен - не да затворят всички, а на властта хотелите, игралните зали и ресторантите да се пръскат по шевовете, както е сега!

5

Анонимен

преди 3 години

Този път ресторантьорите са прави. Трябва да се затворят всички бизнеси и държавни институции, за да спре мотането по улиците

4

София

преди 3 години

Аз в ресторант не съм стъпвал от лятото, когато ходих на море. Нито са ми запотрябвали, нито са ми залипсвали.

3

Анонимен

преди 3 години

По принцип таке е най правилноВсичко или нищо. Без офиси училища магазини пазари.толкова две седмици ще се оцелее ама едва ли ще се получи. Липсва желание и дисциплина.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе България страна на ресторантите ли е ? До гушата ни дойдоха тия обирджии!Само те всеки ден реват че искат искат искат искат.

1

Анонимен

преди 3 години

Правилно! Одобрявам!