275

анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупак ако работиш във фитнес или ресторант няма да говориш така.

274

Анонимен

преди 3 години

Да бе да гадните кръчми и фитнеси да ги затварят за постояно ако искат , хотелите и без това са празни

273

Мунчо

преди 3 години

Затваряйте всичко! Никой да не мърда. Спрете тока, водата, интернет, радио и т. н. Тъй докато сЪ опраЙмЕ.

272

Щерю

преди 3 години

- А парите, които всички ежедневно ги пипат?

271

Говори се за

преди 3 години

Мерки и ограничения, а никой не го е еня за тъпканиците в градския транспорт, и това е така не само в България, що за глупаво недомислие !

270

ели

преди 3 години

Да затворят само детските градини и училищата. От там се разнася заразата. Лятото като нямаше детски градини и училище заразените бяха много малко.

269

Анонимен

преди 3 години

До Тъй ще еЖал ми е за такива като теб. Да сте живи издрави. Заради мизерните ви парички сме на такова дередже. Мечтайте, търсете друго призвание....но пишещ слуга.....

268

Анонимен

преди 3 години

Никой не е на каишка. Милиони българи се махнаха завинаги от мизерията и простотията в БГ. Бизнеса никой не го спира да се премести където другаде иска, щом в БГ не може да вирее. Тъкмо ще се научи да плаща, и заплати и данъци. Другите държави ще излязат от кризата (много) преди нас и туристите и безработните ще се ориентират натам.

267

Тъй ще е

преди 3 години

А ? А келепира? Кой ще вади парите на патрона. Не може така . Живота има цена и и в бг не е висока. Евтина заменима работна ръка

266

Анонимен

преди 3 години

Отчаяние

265

Анонимен

преди 3 години

Хе..май че е по добре да работите до 19 часа ,все пак е нещо

264

Безпристрастен

преди 3 години

Прави са! Просто не трябваше да им обещават, че ще отворят, за да правят толкова разходи, а да им кажат, че могат да работят само на открито от април. Нека не забравяме, че там работят много хора, които изхранват семейства и са без доходи. Проблемът не е в заведенията и фитнесите, а в хаоса, тоталния провал на ваксинацията и липсата на всякакъв контрол на обявените и без това незначителни ограничителни мерки.

263

хахахаха

преди 3 години

искат всички да са зле, без значение!вече никога няма да ходя на заведение, ресторант, кафене

262

ресторантьори мошени

преди 3 години

ресторантьорите мошенници искат да съсипят всичкоНе им стига че крадат и не дават касови бонове искат да им плащат разходите но и да съсипват останалата икономика.Всички собственици на заведения карат мерцедеси и само изнудват останалите.Да се хванат друго да работя.

261

Кандидат депутат

преди 3 години

Най-добре е линейките с болни от КОВИД-19 да карат пациентите в ресторантите, фитнес залите, тур-операторските фирми за Занзибар и танцовите школи. Така тези развъдници и разпространители на вируса няма да са безработни и да имат притеснение че ги затварят. Починалите да се регистрират като преяли, препили, мускулно претоварени, прегорели на слънце и др.

260

Анонимен

преди 3 години

Ричи аребегай няма да си седне на онова под гърба докато не го вкарат в НОЩ. Впрочем, той няма да е единственият напълно необразован и неадекватен представител там.

259

Анонимен

преди 3 години

За исканията на алчните ресторантьори и продавачите на хранителни добавки важи пословицата: "Аз не искам да съм добре, искам Вуте да е зле..." албигерчов и & искат всички да затворят, да работят само хранителните магазини и аптеките. Това показва колко е ***, алчен и нагъл . А, Енергетиката, и те ли да "дръпнат шалтера"? Ами, транспорта? МВР, съд, прокуратура??? А, дали ще ни намалят ли ДДС-то на 9%? Ще може ли да крием 75% от заплатите си? *** си албигерчов, алчен, нагъл и мазен ***!

258

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На алчните кръчмари им пречат:1.Изхранване на туристи олинклузив.2.Топлите витрини в хран. магазини.3.Пълните с храна багажници в колите на туристите.4.Всякаква конкуренция.

257

Анонимен

преди 3 години

Не виждам проблем заведенията да работят. Все пак защо не спрем по тази логика градския тланспорт къдено даже няма оганичение за брой хора а в заведенията има.

256

ами

преди 3 години

през дедовия ми е ..за заведенията .. Дали ще работятя или не , това не е фатално за масата хора .. Белким пък и тея тъъпацци бармани и сервитцьори се усетят и сменят попрището , че това не е професия за цял живот !!