442

Анонимен

преди 3 години

До Рали1, извинявам се за невежеството, но за кого ще гласувате? Аз не виждам светлината в тунела, нито алтернатива, нито надежда. Единственото, което виждам е разруха, грабеж и падение. И докато това се случва пред очите ни, всички тези, които са на ринга на изборите, заедно, съвкупно и юнашки продължават да съсипват. Златото ни е дадено за още 30 години на концесия( на по-ниска стойност и от преди), летището също. За 10 години безвъзмездно...Та, да се върнем на въпроса. За кого да гласувам?

441

читател

преди 3 години

Като има толкова заболелии с летален край,защо мерките в София ще влязат от събота,а за станата от понеделник???Стига с това деление!!! Или през почивните дни софиянци да пътуват и да разнасят заразата навсякъде!!!

440

Анонимен

преди 3 години

До До 405Ако не сте разбрали, ние вече сме във война!

439

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия чичковци дето си мислят че могат да контролират хората?!?! Колко ги е грижа за здравето на хората само, с тези нездравословни шкембета тръгнали да диктуват кое е здравословно за хората!

438

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНеглежирането на проблема от глупаците, търсещите под вола теле и още куп сганщина без мозък ще доведат ситуацията до крайност. Не само при нас. В цял свят. Представяте ли си сценарии, в който магазините, фитнесите, училищата и всичко за което дрънкате без да мислите са отворени, а хора няма?!Няма деца, няма ги възрастните да ги развеждат и да ви помагат, няма ги приятелите ви...Що за егоизъм?! Изобщо, къде ви е мозъкът? Не вярвате на подобен сценарии? На път е да се сбъдне.

437

Анонимен

преди 3 години

Статия в петел - Сачева: Пълно затваряне не е решениеДо изборите ще си играят на доброто и лошото ченге.

436

Анонимен

преди 3 години

Обаче до кога едни и същи ще понасят цялата тежест на мерките? Защо не оставят бриколаж, практикер, джъмбо и тн. да работят само с доставки, както принуждават ресторантите? Не са толкова жизнено важни- ако ни потрябва нещо спешно- всеки квартал има малки железарии и в тях всичко се намира, а и се влиза по един

435

борислав

преди 3 години

Щабът не се справя и е нормално участниците в него да го напуснат,най малко заради два пъти по голямата смъртност у нас.Мерките не работят защото не са обезпечени с пари,както е в други държави.Просто е.

434

Анонимен

преди 3 години

Тази или следващата събота? Питам защото като гледам не бързат много много с мерките, ако бързаха щяха веднага на следващия ден да ги приложат... странно... а уж хората се заразявали и умирали... явно не им пука на управляващите и щабовете...

433

Анонимен

преди 3 години

Вирус нема. КРАЙ!!!!!!

432

HeinrichHimmler

преди 3 години

Троловете на Гр*б, какво мислят по въпроса ? Пардон, вие ми*жит*урки не можете да мислите, щом слушате какво да пишете от най-глу*павите хора, управлявали България през хилядолетната и история! Смешници, клоуни, палячовци!

431

Анонимен

преди 3 години

До 459Може и ти дс попаднеш е тези два милиона, няма да можеш да постваш гл..упостите си

430

Коврид

преди 3 години

Не подценявам вируса, но не се страхувам от него, ще отнеме време и ще изчезне. Но самата истина е, че миналия март пандемията остави ББ на власт, сега я ползва за същото. Не мислете, че действията му са непоследователни - две седмици кръчми не бяха за да запуши устите на хората от бранша, а да си подложи за 4-ти.

429

До 435

преди 3 години

"Когато си съгласен/ съгласна твоите по възрастни близки ,или по-млади такива с диабет, астма или друго хронично заболяване , да бъдат лишени от болнични грижи , ако се наложи , тогава проблемът ще е решен"Погледни по-далеч от носа си ,семейството си. Земята няма да спре да се върти щото мой или твой близки са починали. Даже мога да ти кажа че 2 милиона починали са нищо в световен план.

428

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоЕ ти кой мислиш,че му е казал да затварят. Борисов взима всяко решение. Онези са буфери за пред камерите те да отнасят псувните на хората.

427

komitata

преди 3 години

защо затварят бизнеса който издържа огромната администрация а не пускат чиновниците в платена и неплатена отпуска -защо н е оптимизират раздутия щат а се теглят нови и нови заеми -въпроси за мислещи хора

426

Чоко

преди 3 години

Кунчев, внимавай !!!! Едно затваряне преди изборите и изхвърляне на хиляди хора на борсата означава -5% за ГЕРБ. Дали бащицата е съгласен на такъв вариант.

425

Анонимен

преди 3 години

Значи, Марш в кошарите и гласувайте за Герб ... Тия ни имат за пълни Овце ... Така ли е ... ???

424

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Всички политици са милионери,милиардери но това не ги спира да съсипят живота на трайно безработните, пенсионерите, клошарите, безработните от сега и тнт дойде време за затвор и да работят за да живеят там и да връщат откраднатите пари и имоти през тези 32 години ,че и повече

423

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

За 32 години осъден политик на затвор няма....