32

666

преди 3 години

До ВескоЗначи според теб населението на земята благославя вожда и Щаба Му!!!Ееее....много ги похвали :)))

31

Анонимен

преди 3 години

Разболее се човекът - държавата плаща за нов.

30

Анонимен

преди 3 години

Повреди се колата-лесна работа, плащам да ми я оправят или купувам нова.Счупи се телефона -плащам за нов.Продават по-хубави телевизори, купувам си нов.Имам пари, не ме интересува-плащам и получавам!Разболявам се от гадна болест-не ми пука, ще си платя за да ме оправят като колата.Май нещо не се получава с лечението - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!! КАК ТАКА?! ПЛАЩАМ И СА МИ ДЛЪЖНИ!!! КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА?!ЗА КАКВО СИ ПЛАЩАМ?! ДЛЪЖНИ СА ДА МЕ ОПРАВЯТ. КАКВИ СА ТЕЗИ ЛЕКАРИ?! КАКВО Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО?

29

Инспектор

преди 3 години

Начекнахте ли се,намъндахерцахте ли се точно сега?

28

факт

преди 3 години

Тези са вносители на африканските вируси... Нямам думи, не разбирам защо правят това зло, защо внасят зарази в нашата страна,? Вярно е пророчеството, че парите ще пренасят заразни болести. По пряк и косвен начин...

27

Веско

преди 3 години

Засега реакциите са 1 към 10. И аз предполагах, че 90% от населението на Земята води безсмислени и безцелно съществуване пред телевизора и произвежда биологичен ***, но нямах представително изследване :) Значи захвърляме хиляди години еволюция, цивилизация и човешки стремежи, заключваме се по къщите и съществуваме за да благославяме вожда и Щаба Му.

26

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка да ходят където искат, нали ги тестват.

25

Явор

преди 3 години

Много са нагли. Пазят бизнеса си и за друго не мислят. В Занзибар съществуването на коронавирус напълно се отрича и заради пари тия искат да се напълни с туристи оттам. Туристи от Занзибар въобще не бива да бъдат допускани в България.

24

Анонимен

преди 3 години

тия туроператори не се наядохаДа идат да работят нещо друго като е такъв периода на икономиката.

23

Анонимен

преди 3 години

можеше и по-лошо:)..да ги задължат да стоят в занзибар, докато се върнат ваксинирани с африканска ваксина, призната от ЕС:)..иначе, в крайна сметка - 2 седмици повичка в занзибар и после още 2 седмици почивка вкъщи..кой ти ги дава? а това се плаща..

22

Веско

преди 3 години

Много са ми интересни коментарите на изпаднали в паника и ужас хора. Те наистина ли цяла година не са излизали от дома си? И поливат с белина доставките с храна? Кога ще вдянват, че живота няма да спре заради безценния животец на неколцина паникьори? И огромната част иска да ходи по заведения и екскурзии.

21

Анонимен

преди 3 години

като толкова сте се загрижили - върнете им парите на тези , които са се записали

20

Анонимен

преди 3 години

Въх, тез туроператори, бреййй......Така са се загрижили за "правата на българските граждани", че сън не ги фаща!!!!А, може би, все пак за Парата, а?

19

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че така трябва да бъде! Даже закъсняха с тази карантина!

18

Мъка, мъка

преди 3 години

На тези туроператори кой им ги пише такива глупости? Толкоз ли нямат един с малко повечко акъл да ги светне, че точно такъв текст на протестното им писмо ги прави за смях и освен това абсолютно нищо друго няма да постигне. Аргументите им са като измъдрени от слаб ученик на контролно в 8ми клас

17

Да на Занзибар!

преди 3 години

Това изглежда комично. Няколко хлапака щели да учат дистанционно щото не можели да се върнат 2 седмици у даскалото. И вече били лишени от конституционното им право на образование, горката младеж!

16

Анонимен

преди 3 години

ako bg chirurzi rabotiat kato bg elektrotehnici v observatoriata rojen i vi ostaviat chervata, kokalite, organite da visiat po stenite i tavanite kato kabelite na observatoriata v rojen....vai, vai...kakvo zdrave li vi ochakva spored zvezdite i astronomite na rojen...;-))))

15

Възмутен

преди 3 години

навсъкъде искат PCR и карантина. Никой по света не отменя правилата си заради нас, че ние да искаме да ги променяме заради други държави, за наши граждани. Спрете се с тия глупости, огледайте се, навсякъде е така, че даже и по-лошо. Тук сме по-свободни, рекламирайте тук, накарайте хотелиерите ни да ни предложат това което чужбина ни дава, уважение, качествена храна и чисти стаи. Туроператорите покажете България, дайте това което давате на чужденците, но за българския джоб. не се стискайте!

14

бивш турист

преди 3 години

Бях на Занзибар преди години.Тук в България още бъркаха Занзибар със Зимбамве.Основното,което трябва да знаят хората е,че на острова боготворят ЮАР и основно търгуват с тази държава.Така че, билите на Занзибар найстина трябва да се изследват,защото е възможно да са внесли у нас южноафриканския мутант на Ковид. Мечтата на всеки занзибарец е да забогатее и да се изсели в Южна Африка.

13

Анонимен

преди 3 години

"...Новото изискване за карантина след завръщане ще възпрепятства от една страна родителите да се върнат на работа, а от друга страна - задължаването на учениците да останат близо две учебни седмици след ваканцията вкъщи ги ощетява по отношение на правото има да получат адекватна възможност за обучение, смятат от АБТТА."_____Онлайн обучение има на доста места. Вероятно и в училищата на тези няколко десетки учениици, които ще ваканцуват в Африка.При пандемия е така - нещата се менят бързо!