153

Анонимен

преди 3 години

Да бе нямали пари, а имат по 3-4 стари автомобила всяко семейство, ами купете си 1 под 5 год и махнете старите. Нямали пари а имат по 4-5 апартамента, къщи, вили ама видите ли нямали кеш, ами като влагате всичко в тухли и бетон и повечето са празни за какво решете? Нямали пари но хвърлят от терасите по 50 - 60 000 , е нали няма пари?Нямали пари а депозитите в банките 70 000 000 000 КЕШ.Ами нали всичко това се знае бе тарикати. А за парите под дюшека дори не става дума.

152

someone

преди 3 години

аа ето кой бил големия замърсител , на дядо старата Лада или Москвич , а не новите каляски джипаци БМВ , Ауди и прочие които бълват по булевардите , да ви имам и клиентелистките закони и смешната администрация. Направо като видите бедни българи ги сваляйте с шутове от колите да може големците да настъпват на празните улици спокойно.

151

Тонката

преди 3 години

Нещо като Корнелия Нинова.Пратила сина си Рафи да живее и работи в САЩ,а обещава,че ако спечели изборите ше внесе тук в България Руска и Китайска ваксина срещу Ковид:):):):)Партизански номера:):):)

150

До Истината от Зелен

преди 3 години

Не съм . Тока от контакта е зелен и екологичен а ти си лъжец. Електрическите автомобили и автобуси са екологични а другите НЕ Така каза госпожата във училище. Затова замълчи и не лъжи без да си информиран.

149

протестъри

преди 3 години

само р. овч. и корнелия нинова са доказано честни и могат да сменят борисов.

148

Анонимен

преди 3 години

Долу ръцете от Москвича!

147

рускиня

преди 3 години

моля да не забравят и трабанта на оня НАТО-вец

146

аз

преди 3 години

само да питам, кога Фъндъковската офца ще спре каруците от софия?????или с електората не й се влиза в конфликт?

145

Тонката

преди 3 години

Едно време всички отрочета на комунистическата номенклатура НЕ караха Лади и Москвичи,а Западни автомобили:):):)

144

Истината

преди 3 години

До бай СтаматБай Стамате, и аз искам да стана космонавт и да ходя до Луната, ама на бас че оня японски милиардер няма да ме избере, защото не съм от другия бряг. Та хубаво е да правим разлика между желано и действително. Или викам от утре ти оставаш без кола за една година, да видиш колко яко ще е със велосипеда по еко-фашистки.

143

Анонимен

преди 3 години

Ладите и Москвичите ще са само загрявката. После ще са опелите и старите Фвагени. Старите коли са по-здрави, нямат електроника, човек може да работи по тях. Пъкленият план е да ви набутат по коли с електроника, да сте зависими от сервизи, нищо да не можете да пипнете по тях. Пак за пари е работата. Изобщо не става въпрос за екология.

142

Истината

преди 3 години

До Зелен Не знам как успяха, но на младото поколение хич не Ви се отдава да мислите, само клишета, дето сте ги чули по телевизията. Дано да ти дойде акъла, че инак зле, как ще я караш занапред?ПС. Почти половината от тока от контакта идва от централи на въглища.

141

Анонимен

преди 3 години

Не караме стари коли, защото искаме.

140

бай Стамат

преди 3 години

До Истинатаи хората са длъжни да му дишат пушилките на този Вартбург, който гори и доволно масло.

139

Истината

преди 3 години

До бай СтаматИзвестно количество калинки трябва здраво ги масажираме, с подръчни средства.Изведнъж ще вземат да разправят, какво изключение сме и как това не може да се приложи у нас. Много е кротък народа - това ни е проблема - трябва да сме като французите, бой до дупка.

138

Анонимен

преди 3 години

30 годишна Лада с газова уредба е много по-екологична от 15 годишен дизелак. Ама не е това идеята. Истиската идея е да тормозят народа за пари, норми, прегледи, регулации, глоби и чудесии.

137

Истината

преди 3 години

На съседната улица имам комшия с Вартбург . Сигурно е поне на 30 , ако не и повече. Той и човека е над 70 години. Какво ще му ограничавате? Той там живее, пазри за друга кола няма. Ако раздавате нови коли за без пари или с малко доплащане - ок. Но сега това е зелен фашизъм.

136

бай Стамат

преди 3 години

трябва да се реже от раз.всичко произведено преди 2001-ва няма място в големите градове.след 5 години, всичко произведено преди 2011-та под ножаи так дале.

135

Зелен

преди 3 години

Електромобилите са най екологични защото тока идва от контакта а той не дими и не прави замърсяване на въздуха. Другите превозни средства не са екологични.

134

Анонимен

преди 3 години

Ако десният не обича оръжията, той просто не си купува.Ако ляв не харесва оръжията, той иска оръжията да бъдат забранени.да обяснявам ли аналогията?