233

Някой

преди 3 години

...мисля първо ще отпаднат Трабанти и подобни двутактови, след това дизели Euro4 и Euro5, изхвърлени от по-чистите европейски държави, вече пристигнали в България и вече с демонтирани филтри за твърди частици и каталитични неутрализатори, и оставящи дълга черна диря...

232

Дарин Щерев

преди 3 години

Аз предлагам всички масово да си бракуваме колите така ще ги лишим от данък МПС данък ГТП данък ГО данък ВИНЕТКА пък нека си останат екологични но с празни джобове.

231

Краси

преди 3 години

Само бай Иван каза истината.

230

Мен

преди 3 години

Ми ко ша правят русофилите ша са върнат по селата да карат лади и Москвич ха ха ха

229

Анонимен

преди 3 години

Ка шъ ми спрат Москвето? Ми те повечето БМВта и мечовци пушат повече от него.

228

НА ГАЗ

преди 3 години

Само да кажа, че една лада на газ може да бъде е по-екологична от дизелов автомобил на 5 години. И изобщо, това колко замърсява един автомобил зависи освен от горивото, което ползва и от техническото състояние на автомобила.

227

.

преди 3 години

Започнете от голфовете и мръсните раздрънкани фучащи селски бе ем ве с тъмни прозорци и лепенки и рошави селчовци вътре дето бръмчат на светофара с евтините си 20 годишни гробове без причина , попнете от тези !

226

Гошо

преди 3 години

То всичко е добре,но първо трябва да си оправят горивата , че чак тогава да мислим за екология.

225

Анонимен

преди 3 години

От една страна се радвам че ще продължат да ви тровят с газове, така сте се нагласили. Лада която не е на газ не съм виждал, а дизел на 10 години който не замърсява пак не съм виждал. Прекрасни решения, честито!!

224

Анонимен

преди 3 години

Кво?А бие бееедните мииличките изтраадалите клето хорица, какво ще правим? Как ще ходим на работа?

223

Анонимен

преди 3 години

С каруци може а с Лади и Москвич не може.

222

ШибиРиби

преди 3 години

Как хубаво сеЕбе във ВАЗ, яко порене на отворен прозорец, дивеча бяга през три баира.

221

Анонимен

преди 3 години

Lada 1500S и Mercedes 124 са ми любимите автомобили.

220

Хахо

преди 3 години

Аз продавам бус марка BMW .на 5г.

219

Анонимен

преди 3 години

Ние пък продадохме вартбург и е като чисто нов.

218

русенец

преди 3 години

Комшията има Лада 1300, като нова е.Има и едно комби - 2104 - супер състояние.Перфектни са и двата автомобила.Кефи им се много!

217

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата да купи по една нова кола на тия със старите коли.

216

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за спирането на някои тройки.Преди дни ме задмина голф 3 по пътя, и в момента в който ме задмина пред мен димна завеса, едва ли не спрях.За мен такива коли са за брак.

215

Хаахх

преди 3 години

Хората на запад слагат катализатори още от края на 70 години.Руската мисъл никога не е мислила за екология.То трябва да има и с нещо да се мисли.Само с водка не става,требва и акъл.

214

Бай Иван

преди 3 години

Хора не се хващайте на тази въдица. Тези предложения се правят от такива които си копуват коли от 100 хиляди лева на горе. Просто си разчиства пътя от обикновените граждани. Тези са богоизбрани и искат само те да пътуват комфортно за сметка на народа. А народа с градски транспорт. Не екологията а задръствания та ги притесняват и бавят.Коментарите им по телевизиите са меко казано не искрени. Пожелавам им да са бедни и пак да лобират по същия начин. Едва ли много бързо ще си сменят мнението.