11

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа честно, по ме е страх от нови мерки, отколкото от епидемията.Всички които познавам са на мое мнение.

10

Разумен Човек

преди 3 години

Да, мога да съм образец и пример за благополучие в обещство. Имам и пълните права да осъждам лошото и неправилното. Предвид виското си социално положение имам и правото да управлявам както фирма така и държава.

9

до 8

преди 3 години

Ходи се гръмни бе нeщаcтник. Това какво ще правя с живота си нито е твоя работа, нито си в каквато и да е позиция да задаваш тона и посоката на живота на останалите. Ти си просто един жалък драскач в сайт, който се е взел за житейски компас на обществото.

8

До 6

преди 3 години

Примитивен *** и глупав човек от стадото. Имам 17 годишен син, който учи в Германия. Секса не ми е фикс идея и единствен критерий и смисъл в живота. Работя и печеля пари пари от Интернет за какво са ми твоите порно сайтове? Освен че не трябва да се правят секс и деца по време на епидемия. Трябва да има строг контрол не всички хора са в добро здраве и качествени гени, за да имат право да създават непълноценно и болно поколение.Здраво и образовано общество това е здрава и държава.

7

Онзи

преди 3 години

Просто е, не вярвайте на медии!

6

Анонимен

преди 3 години

"Просто е. Социалната дистанция включва и физическа дистанция, което означава и да не се прави секс по време на епидемия."Това че си отшелник, който по цял ден лъска личното оръжие в порно сайтовете, не означава, че всички трябва да са нещастни и самотни като теб. За какъв се взе изобщо, че да ми даваш наклон?

5

Анонимен

преди 3 години

Toja agov pri vsi4ki vlasti e ok bkp sds zara padarite sasipa parvata di jena daschnata artiska ot saterata posle sa da e ok se ojeni sa komuniska,s imoti i pari agov tur4in li e ili pomak imeto mu ne i balgarsko vejda da kaje

4

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

... мир в къщи и любов навънка !

3

Спазвайте дистанция

преди 3 години

Просто е. Социалната дистанция включва и физическа дистанция, което означава и да не се прави секс по време на епидемия. После да няма трагедии за умрели бременни жени и увредени ковид бебета и да обвиняват държава и лекари че им били виновни, когато едни хора не са спазвали мерките и са се джасали секс. НЕ трябва да се прави секс по време епидемия и да НЕ се зачеват деца може да се отложи и изчака 3-4 години.

2

Анонимен

преди 3 години

По добре да контролираме тия дето разпръскват страха от сутрин до вечер. Из корен се премахва страхът.

1

Анонимен

преди 3 години

Хапвайте си и си пийвайте, много не ги слушате и гледате такива като него и не четете новините на Днес.