98

Анонимен

преди 3 години

Покрай този вирус разбрах колко е глупаво населението на тази държава....

97

Анонимен

преди 3 години

До всекиДаааа, затуй ти дават да попълниш декларация, в която се подписваш, че се ваксинираш на своя отговорност и никой не може да има претенции, ако нещо стане със живота и здравето на ваксинирания.Между 15-20 години е срокът, за който се провеждат изпитанията на ваксина."Бързата *** слепи ги ражда" е казал народът.На такива, като Перукан, и другите щабаджии, дето ще ме гонят 2 часа от магазините, а дъртаците, дето са в риск ще са нон стоп вътре - вяра нямам.

96

Striker

преди 3 години

Нормално. Просто няма медицинска връзка между двете. Дано повече не спират ваксинацията, че съвсем ще сме опашкари.

95

Анонимен

преди 3 години

До 92Предпочитам да вярвам на лекарите вместо на рани душевно болни коментатори, които си мислят, че имат идея от всичко понеже прочели идин два поста на някакви психично нестабилни из фейса или ютуб.

94

Мнооо

преди 3 години

До бай ТъпчоА когато жена умре един ден преди насрочената и дата за ваксинация каква връзка да направят хората?

93

Анонимен

преди 3 години

До СерсемАбе вие май четете между редовете само :) няма доказателства за това.

92

Верно си мноо

преди 3 години

До бай ТъпчоА когато някоя жена умре един ден преди насрочената дата за ваксинация каква връзка да направят хората?

91

Серсем

преди 3 години

Нали съвсем скоро казаха,че Астрата причинявала тромбози на много ваксинирани. Ето чист пример!

90

всеки

преди 3 години

Всеки може да пише каквото иска и да вярва в каквото си иска,но за такъв тип доклади за смърт от лекарство се правят много сериозни изследвания от държавата,а и самите фирми също са задължени.Така ,че едвали ще оставят хората масово да умират от ваксина. Ако искат да умрем няма да има такива ораничения каквито има,ще ни пуснат да се заразим,няма да ни лекуват и до там. Така че не може така ,като лаици да плюем срещу всичко.И не само от това може да умрем,достатъчно е да не ни лекуват..

89

Анонимен

преди 3 години

Ся другари... ако някой искаше да ви избива има къде по-лесни и евтини начини... спрете да се имате за център на световна конспирация не сте по-специални от останалите и земята ви не е уникална...

88

Анонимен

преди 3 години

До 93Някакви доказателства за това, че лъже има ли? Или просто така ви втълпяват разни душевно болни във фейсбук?

87

Анонимен

преди 3 години

Да ама според капацитетите ни в медицината в коментарите казват обратното... аз сега на кого да вярвам?

86

Анонимен

преди 3 години

кантърджиев лъже и това е отромно разочарование. доверието във вас вече е нула, не си ли давате сметка?

85

Анонимен

преди 3 години

Докторчетата пригласят на властите, струва ми се, че спестяват истината. Пък и от както ги позлатиха с тия 10 лева на ваксиниран.....Ни в клин ни в ръкав. За какво ще им се плащат, за да умират хора ли?

84

Анонимен

преди 3 години

не е приключило разследването нито у нас нито в над 10 държави в европа, но кантаржиев не спира с лакърдиите по заръка на вожда. това е плашещо защото става ясно че тези бандити от герб са готови да убиват вас и близките ви.

83

Анонимен

преди 3 години

Хващат се за това, че е имала стенд на сърцето, ама той е бил поставен преди 16 години.16 години си живееш със стенда, слагаш си ваксина и умираш за няколко часа и щабаджиите си чоплят носа и казват, че е случайност.

82

trudno

преди 3 години

Трудно ще бъде да се докаже,че ваксината е причината за тромбите при жената, при услови, че вече при милиони не се получават такива реакции. Не е изключено ваксината да е помогнала,но при тази жена може и един пропуск във взимането на лекарствата или недстатъчен прием на течности също да причини смърт. Ако наистина имала такива проблеми трудно ще бъде да обвинят ваксината за смъта. Ако стане при здрав човек, без проблеми преди,тогава може да се каже че ваксината причинява тези тромби.

81

Край

преди 3 години

Ваксините са нужни, но също убиват. Всички ваксини са риск. Осъзнато поет риск за де се избегне по-голяма опасност.Излишно го отрича доктора. При масова ваксинация в страната от ваксината ще умрат сигурно 50 чавека НО без тях от вируса биха умрели 30 -40 хиляди.Това е положението - живота е фателен. Получиш ли си призовката ...

80

Анонимен

преди 3 години

Все едно да обесиш някой и после да кажеш, "*** докажи, че той и без това е можел да получи инфаркт и да умре."Това, че жената е нямала антитела нищо не доказва, може да е реакция на свръхчувствителност към някоя от съставките на препарата, те се хващат да търсят антитела при прясно-ваксиниран, клинично здрав човек, без признаци на Ковид.Не ви ли се струва съмнително!?

79

безотговорни толупи

преди 3 години

джипи то на починала каза че не е имала никакви проблеми в последно време? защо ли вярвам на този лекар, а не гербаджията кантарджиев? защо?