47

Анонимен

преди 3 години

Днес по телевизията показаха как бият холандските полицаи. Човекът лежи на земята свит на кълбо и си пази главата с ръце, а те налагат ли налагат с палките.Ще има ли някаква реакция от САЩ и ЕС, защото ако то беше в Москва ...

46

Анонимен

преди 3 години

Ами те си постигнаха целта - чака ни яка икономическа криза следващата година. После като настанат масови безредици поради липса на доходи тия политици първи ще се покрият.

45

Анонимен

преди 3 години

Българина не протестира.Той чисто и просто не спазва мерките. Маски носи но дистанция никаква понеже професорите за дистанция не глобяват защото нямат комерсиален интерес. Справка Кауфланд и Лидъл където работят системно по една две каси и трупат по много овце на нея.Наложете дистанция бе управници долни или в ада ще горите професорите.

44

Анонимен

преди 3 години

Българина не протестира.Той чисто и просто не спазва мерките. Маски носи но дистанция никаква понеже професорите за дистанция не глобяват понеже нямат комерсиален интерес. Справка Кауфланд и Лидъл където работят системно по една две каси и трупат по много овце на нея.Наложете дистанция бе *** долни или в ада ще горите професорите.

43

Анонимен

преди 3 години

Следващият път и протестиращите ще трябва да си сложат каски и защитно облекло като този полицейски казионен *** на снимката. А ако си намерят и някое друго водно оръдие, за да помитат фуражките от улиците в канализацията, цена няма да имат.

42

факти

преди 3 години

Швеция при население 10.23 милиона, 713 000 случая, 13146 смъртни случаяБългария при население 7.5 милиона, 278 000 случая, 11234смъртни случая

41

Анонимен

преди 3 години

Браво протестиращи! Не сте като бългаските страхливи ***

40

Анонимен

преди 3 години

До Про ББНай-смислени и правилни са мерките в Швеция. Там слушат учени и медици а политиците нямат думата. Затуй и никакви маски не е имало и нищо не било затваряно.

39

Про ББ

преди 3 години

Още една причина да харесвам Бойко. В България няма вечерен час например. Това е пълно безумие. Всеки знае за вируса и е въпрос на лично решение да се пази.Държавата трябва да пази обикновения гражданин от типове изкуствено разпространяващи зараза. Като такива които знаят че са болни/заразни и не се изолират. По тази причина е задължително да се влиза в затворени помещения като магазини с маска. Аз мисля че най-смислени и правилни са мерките в България!

38

Германец

преди 3 години

Язък, че не е имало ранени. На ковидиота маргинал колкоти и палки да му вкараш в тиквата, все ще са му малко.

37

Анонимен

преди 3 години

ББАйдее откачалката ББ се е тропосал и тук и реди тъпите си пропаганди.

36

Анонимен

преди 3 години

Дори в Стокхолм, където никога не са носени маски и където никога не са затварряни магазини, ресторанти, училища, джимове ...е имало многохиляден митинг заради минималните ограничителни мерки.

35

Косача

преди 3 години

До ББНаправо да се разплаче човек от умиление за ЕС=Вавилон.Провери си хормоналния баланс, ако си мъж по паспорт.

34

Bili

преди 3 години

Координираните действия на правителствата по цял свят, не са нищо съмнително.Едно обикновено търговско споразумение между 2 страни отнема години...НО сегааа...Тук всички действаме в синхрон...по команда.

33

Bili

преди 3 години

И в Монреал вчера демонстрации и протести. Полицията бие и арестува, пресата пише "***".Пробуждане има.

32

Язе

преди 3 години

Браво, народите се събуждат срещу ковид безумията и ковид мафията - Хага, Берлин, Виена...Почти всеки уикенд има такива протести, но явно са тотално забранени за отразяване в ковид-медийте.

31

Анонимен

преди 3 години

Съдът в Хага СЛЕПИ ЛИ СТЕ!???? Веднага санкции на Холандия и на себе си

30

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БСП, подкрепя и тя изедниците български.

29

Анонимен

преди 3 години

Да ремувнем вече тия лакудануми! Инаф! И аку може да си върнем балгериан езика? Ама не, това е ридикюлъс.

28

Анонимен

преди 3 години

Скоро и най-заблудените ще прогледнат относно епидемията, и дали такава съществува изобщо.