236

Анонимен

преди 3 години

до АнонименМи що бе, нали постоянно сравняваме как е еди къде си, а сега не искаме да чуем как е в Русия? Става въпрос за васкините и за ковид-19, не за друго!

235

Странно?

преди 3 години

До Гордостта на Мама!Щаба и Коца казват, че няма страшно, но защо Буци и Мангъра мълчат?

234

Гордостта на Мама!

преди 3 години

Щаба, Коца и Астра Зенека казват, че ваксината е безопасна - боцкайте се смело!

233

Вероятно е

преди 3 години

дори ковид да не съществува, а всичката паника да е породена от един вирус не много по-смъртоносен от обикновенния ГРИП!Медиите правят от мухата слон, а страхът и човешката глупост върши останалото!

232

Анонимен

преди 3 години

Я чиба от тука американски и руски гъзолизачи. Става въпрос за ваксините в Норвегия

231

Анонимен

преди 3 години

До до 235А мога ли да бегам в САЩ да мия афроамерикански тоалетни да изкарвам долари?

230

Анонимен

преди 3 години

Паниката и човешката глупост са по-смъртоносни от ковид вируса.

229

До243

преди 3 години

Ами щипвай за Русия и бъди щастлив!

228

Анонимен

преди 3 години

До До235В Русия всичко работи нормално, всичко е отворено и ресторанти, и кина и театри, мерките са препоръчителни а задължителните са просто символични, никой не е задължен да носи маска, руснаците могат свободно да пътуват във всичките 22 държави на Русия. В същото време в целия ЕС броят на заразените драстично расте, всичко е затворено, хората са затворени в къщи, на улицата само с маски, бизнеса фалира, само в България 170хил са останали без работа заради мерките.

227

Exorsism

преди 3 години

За разлика от Бойко, Славито няма да е премиер, който е назначен.Защото слави има парите на Буци отдавна. Поне преди да бе милиардер, което се случи в Борисов 3.

226

Анонимен

преди 3 години

В Русия всеки може да се ваксинира почти навсякъде дори и чужденците. Никой не агитира хората да се ваксинират, васкинира се който иска. Подписва се информирано съгласие в което се споменава че могат да възникнат нежелани ефекти които са ОПИСАНИ В ИНСТРУКЦИЯТА НА ВАКСИНАТА, за разлика от България където само се казва че е съгласен с каквито и да е странични ефекти.

225

Анонимен

преди 3 години

Вижте си първо ***и после се грижете за другите.

224

АнонимеН

преди 3 години

БРИТАНСКИ УЧЕНИ ОБЯВИХА, ЧЕ СА ТЕСТВАЛИ ПАЦИЕНТИ ПРЕКАРАЛИ КОВИД БЕЗ ВАКСИНА И, ЧЕ ИМАТ АНТИТЕЛА И 9 МЕСЕЦА СЛЕД ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО И ВЕРОЯТНО ЩЕ СА ЗАЩИТЕНИ ДО ЖИВОТ И ОТ СТАРИЯ И ОТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ ТЪЙ КАТО ОРГАНИЗМА РАЗВИВАЛ ВСЕСТРАННА ТРАЙНА ЗАЩИТА КОГАТО ГО ПРЕБОЛЕДУВА САМ!!!АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОКАЗНО Е ДА СЕ ВАКСИНИРА НЯКОЙ КОЙТО Е ПРЕКАРАЛ ВИРУСА!ИЗВОДА Е: КОЙТО ПРЕКАРА ВИРУСА БЪРЗО БЕЗ УСЛОЖНЕНИЯ И ВАКСИНА ЩЕ ПРИДОБИЕ МНОГО ПО-СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА!

223

До235

преди 3 години

Справили се друг път!Погледни колко по голям е процентът на починали в Русия спрямо миналата 2019 година и тогава говори!

222

Ботляк

преди 3 години

И каква е гаранцията, че всички боцнали се с тоя *** няма да получат тромб след 10 или 20 години? Така е момчета и момичета златен милиард се гони, давайте смело.

221

pPetrov

преди 3 години

До pPetrovДа добавя: Как да обясниш на хората безболезнено, че няма ваксини? - обявяваш проблем с безопастността ! Масите нека да разсъждават.

220

V

преди 3 години

Да зимат само най скъпата на фазер за руската и да не помислят .Западното е най хубу щото е най скъпо и с най скъпа поддръжка а цената плаща народа .Еви го народа .Да плаща .Гладувайте за герб.

219

Анонимен

преди 3 години

Докато в САЩ 36 милиона гладуват и американците измират като мухи от грипа, Русия се справи в вируса много преди да се появи ваксината и от миналата пролевт в Русия няма локдаун и маски и всичко работи нормално.

218

Анонимен

преди 3 години

Починали? Верно? Я, каква изненада.

217

Има връзка

преди 3 години

Досега внушаваха, че е най-опасно за неваксинираните, а след тези случаи най-много ще треперят ваксинираните. Беше ясно още в началото, когато умориха с ваксинация възрастните хора от старческия дом в Норвегия, но покриха случая.