196

АнонимеН

преди 3 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ СЕ ОТКРИ НОВО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕВЗЕКА! СЪСИРВА ТИ КРЪВТА В ТЯЛОТО БЕЗ ДА ИМАШ ОТКРИТИ РАНИ

195

Анонимен

преди 3 години

Ясно беше като бял ден, че това ще се случи, иначе нямаше да се подписвате, че ако умрете след ваксинация, си е лично ваш проблем.

194

За Любопитните

преди 3 години

Лъсна причината Боко да не е ваксинирал себе си и семейството си.

193

Анонимен

преди 3 години

Ок, всички в англия се ваксинирали? Ахахаха, това е част от филма Бай ***, в англия инжекцията е атрибут само най-долната класа и наркоманите, за това слагат цианкалий, норвежски и#диоти, аз така ги наричам от месеци, но явно не са разбрали защо? Англичанин да си подаде ръката за инжекция ахахаахаха, леле , *** вие верно ли?

192

Властите в момента:

преди 3 години

Правила за действие в пандемията с Ковид-19:1. При заболял и починал от ковид, причина за смъртта е Ковид-19.2. При ваксиниран и починал, смъртта е причинена от съпътстващи заболявания.Лека вечер.

191

БМВ

преди 3 години

Всичко с името Астра са бракми.

190

Анонимен

преди 3 години

Ще падне ли цената ан Астрата?Промоция двее за една

189

мак

преди 3 години

Сега ще ни убеждават, че смъртните случаи нямат връзка с ваксина, за да могат хората получили 1 доза да се ваксинират с 2, а неваксинираните да се престрашат. Дозите са платени и трябва да влязат в употреба. Ненапразно т.лупа и шайка водят тази агитация "с грижа" за нас.

188

Споко

преди 3 години

Като ви ударят от Брюксел ковид-сертификат за пътуване в ЕС всички ще се ваксинирате, като видите, че не можете вече да бегате без ваксина на запад.

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183 Eй, изкуствен интелект. Значи е нормално ваксините да имат странични ефекти, но не е нормално вирусите да имат усложнения.

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма нещо странно в ситуацията. В Англия бяха ваксинирани буквално милиони и то много бързо, за около месец.---Да, подкрепям, странно е, но швейцарците, австрийците, италианците и другите държави са прости и не могат да го разберат това нещо и забраняват ваксината.

185

Анонимен

преди 3 години

Само в Англия до момента са бити 12 милиона от тази ваксина.

184

Анонимен

преди 3 години

Безопасни са! Боцкайте се смело!

183

Хм

преди 3 години

Джонсън сигурно е 3000*copy made на предоригинала на Спутник, ама дали е малко по-скъп? Лол а пък и като знаеш че в копи майд след копи мейд и нареморсивро пак нв ставало?!? А пък защо в норвегия? Чак в норвегия, че то въобще това е странно, там не жи теябвало да ползват нищо деуго освен копитата щото иначе вербо щв се гътнат, а и принцов им е сърдит понеже ги наричам норвески *** като му се нафенят

182

Анонимен

преди 3 години

Който умре по-рано, ще е по-дълго умрял.

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188Няма никакво значение какво има. Ние не сме гадатели.Трябва да пратим ваксърите на СЪД за престъпления срещу населението.

180

Анонимен

преди 3 години

А съседа днес хвана разстройство. Но не е ясно дали е от ваксината, защото не помни да си е бил такава.

179

АнонимеН

преди 3 години

НА ЕДИН ПРИЯТЕЛ МУ ПЛАТИХА 800 ЛЕВА ЗА ТЕСТВАНЕ НА ЛЕКАРСТВА :DА ТУК ЗАПЛАЩАНЕТО ЗА ТЕСТОВИТЕ СУБЕКТИ Е ПОД ФОРМАТА НА ТРОМБОЗА НА КРЪВТА :D

178

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНещо не разбирам. Ако това е вярно, нали англичаните трябва всичките да посинеят досега.Нещо не разбирам. Ако това не беше вярно, как така десетки хора умряха след ваксиниране с тази ваксина?

177

Анонимен

преди 3 години

Има нещо странно в ситуацията. В Англия бяха ваксинирани буквално милиони и то много бързо, за около месец. И нямаше такива реакции. Или да са били прикрити много добре, но е съмнително, защото с интернет нещата бързо се разчуват. Или в някои от фабриките има проблем (ако си спомняте, това беше едно от притесненията на ЕМА за Пфайзер - как ще се гаратира качеството), или това са хора, които вече имат ковид, но не знаят, и ваксината сваля имунитета временно и ковид се развихря.