19

FAUSTPATRON

преди 3 години

До Waffen SS участвалите в изпитанията на ваксината се координирали чрез фейсбук и телеграм и си закупили антиген-тестове от аптеките за да се проверят НАИСТИНА. резултатът бил НУЛА БРОЯ С АНТИТЕЛА. инфото е от една седмица в руските интернет ресурси. по аналогична причина в русия никой не иска да се ваксинира със спутник. ваксинарат там, където могат да го направят задължително- военните, полиция, в затворите и лагерите.

18

.!.

преди 3 години

Значи пандемията няма да свърши поне още 2 години! И преди да почнете да плюете, не го казвам аз това казва го СЗО! Инак аз си мисля, че поне още 3-4г ще е така! После нищо няма да се промени росто ще свикнем и ще си стоим затворени! Та така!!!

17

Яница

преди 3 години

Апропо, ваксините эа елита се раэличават от ваксините эа простолюдието!!! Раэделят се на два типа эа особено важни персони и эа прости европейци!!! Эа елита се прилага специално проиэведена в ограничена серия ваксина, беэ отровните живак и алуминий, не съдържат и адювента сквален!!! А обикновените граждани получават пълния комплект живачно-алуминиеви стабилиэатори!! Раэкаэаха ни играта всичко е чиста ДЕМАГОГИЯ!!! А говорят и эа прошка на сирни эаговеэни!!! ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Независимо от цвета на кожата, синът на Хари няма право, да бъде принц, по сега действащите правила в британската монархия. Тронът се наследява само от синове и децата на първия жив син на монарха. Хари е вторият и не е син на кралицата, и настоящ монарх, Елизабет II. Ако Чарлз стане крал след нея, тогава Арчи ще стане принц, но след изцепките на нахалната Меган и Хари, следващият крал ще е Уйлям. Всяка жаба да си знае гьола.

15

aa1830

преди 3 години

Ползите от АЗ надвишавали рисковете според агенцията, но в същото време нямало доказателства че може да образува въпросните причини за смъртта, които се наблюдават в няколко страни. Хем няма доказателства хем риска. Да се надяваме ние или наши близки да не изтеглим късата клечка. Риск печели, риск губи...

14

Бедняк

преди 3 години

От всички новини най-вълнуваща е тази за интервюто на Херцога и Херцогинята на Съсекс...Защо? Защото цялата световна общественост се вълнува около изхода на създалата се ситуация. Да, това за сега е едно съдбоносно развитие за всички нас и там трябва да поставим приоритетите.

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирахте ли се с ваксините на Бил Гейтс вече, преборихте ли вируса.

12

Вирусолог

преди 3 години

Независимо от ваксината рисковете от поставянето й са огромни и шанса за смъртен изход не е малък!

11

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 13Това за четири дневната работна седмица е чудесно!Но нека се въведе и ограничение, жените да имат право да шофират автомобил с двигател не по-голям от 1000 куб.см. и мощност до 50к.с.

10

Анонимен

преди 3 години

Така звучаха по-важните международни събития от изминалите седем дни за определена част от света. Има новина с общочовешка ценност, която не отбелязвате, а именно:Московският омбудсман Татьяна Потяева предложи да се въведе четиридневна работна седмица за жените.

9

Waffen SS

преди 3 години

От руска страна твърдят, че ефективността на "ЭпиВакКорона" е 100-процентова - този извод бил направен въз основа на резултатите от първата и втората фаза на клиничните изпитания. По сведения на производителя, ваксината може да се съхранява в обикновен хладилник при температури между 2 и 8 градуса.

8

да знаете

преди 3 години

Никаква пандемия няма, но това е друга тема!

7

Bond

преди 3 години

"Испания и Франция от своя страна обявиха, че ще продължат имунизацията с ПРЕПАРАТА".----------------------------------ПРЕПАРАТА?!?! Да бяха уточнили поне какъв е - за бяло или за цветно пране?

6

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Раздадени са огромни комисионни на всякакви нива и няма сила ,която да спре ваксинирането с "Астра Зенека".В България също са раздадени и получателите на тези комисионни ще сътворят чудeса ,за да бъде продължено ваксинирането с Астрата.Ще бъдат поканени в медиите, публични лица,политически такива,а също и "удобни" микробиолози и вирусолози.Всички ще бъдат подходящо стимулирани

5

пецата

преди 3 години

Както и да го погледна от една година ми се струва че единия процент не ни иска живи а се старае да направи всичко за да ни унищожи но бавничко, те искат да си живуркат с парите които ги имат и да имат малко персонал който да ги обслужва докато не се усъвършенстват роботите, предсказвам че в бъдещето ще останат само около 1млн избрани и ще се кръвосмешават до полуда до края на света

4

Ковидар тютчев

преди 3 години

Всички ваксини са менте ,до доказване на обратното.

3

Анонимен

преди 3 години

До 5Демек от 100000 заразени от ковид умират 3000. А от 100000 инжектирани умират 3. Ама ти едва ли ще разбереш логиката.

2

Анонимен

преди 3 години

Ползите били повече демек умрелия, умрял нищо, че иначе е можел да преживее вируса да живеят оцелелите.

1

Мирчо

преди 3 години

По колко пъти акате на ден ?