85

Анонимен

преди 3 години

Ти на Сейф Хамад лично ли му направи ПСР тест, та знаеш от кво е починал? Я бегай да търсиш нови щамове в канализацията като Кантарджиев.

84

В Африка има

преди 3 години

Една гадна муха като те ухапе си пътник. Ковида ще ти се стори лека настинка.

83

Сата НАТО

преди 3 години

И каква е логиката от Италия, в която има много повече заразени, да можеш да влезеш по-лесно, отколкото от един остров-курорт, на който няма заразени? В Италия милиони се тръшкат и още няма "италиански щам", а Занзибар в момента, в който отказаха да си сложат маски, им измислиха щам.

82

Анонимен

преди 3 години

Щото няма Ковид19 в Занзибар, за това Сейф Хамад (Първи вицепрезидент на Занзибар) почина през февруари от коронавирус. Някой по- долу питаше каква е разликата или по- точно: "Не е ясно какво му е по-различното на Занзибар от страните, от които се влиза само с ПСР тест."Разликата е, че ваксините не са пригодени за африкански и нигерийски щам на Ковид19, и генерират по-ниска ефективност, и по-слаб имунен отговор. Германия създаде PCR тест откриващ новите щамове, но този тест не е наличен в БГ.

81

Анонимен

преди 3 години

Ковида е най-малкия проблем в АфрикаПреди години за да идеш в Африка ти биеха сума ти ваксиниСега не знам как е

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84 А защо не се отделите някъде и не си живеете там И да спрете да натрапвате разбиранията си на останалия свят Не спазвайте мерки , облизвайте вратите , ключалки , забравете за сапуна и каквото там ви се прави Нали сте над всичко , отделете се и ни оставете на мира

79

Анонимен

преди 3 години

Сигурно точно тези дето не се спряха да обикалят по Занзибар, Бали и Мали, викат да затягат мерките и да затварят ресторантите.Няма такова племе като нашето.А тези нагли туроператори получиха 50 милиона помощи за дето излъгаха хората и още си чакат парите от отменените им екскурзии

78

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 91 Забраната се отнася за всички страни в Африка , не само за ЗанзибарПредполагам хунтата се страхува да въведе забрана за всички рискови държави , независимо къде се намират

77

Анонимен

преди 3 години

И Ебола да има Ганьос не съ спира!

76

Анонимен

преди 3 години

качват снимки, на които са заобиколени от местни хора без маски------И какво от това?Всички нормални хора ходят без маски.Маската е индикация за налудност.

75

Сата НАТО

преди 3 години

Абсолютно с нищо неоправдана забрана. Не е ясно какво му е по-различното на Занзибар от страните, от които се влиза само с ПСР тест.

74

Татул

преди 3 години

Когато съм бил в Танзания и Мозамбик ти си сигурно си се опитвал да катериш дърветата още. От 100 човека, които изкараха 2 години там половината измряха в близките години, след като се завърнаха тук. Не си ходил да видиш сигурно сламените им колиби и начина на живот, които водят местните там. Не си пил преварена вода не си ял храната им. Така че, не ми хвали Танзания.

73

АнонимеН

преди 3 години

ПО 1000 НОВО ЗАНЗИБАРЦИ И ТО СИГУРНО ЗА ПО-МАЛКО ОТ СЕДМИЦА!!! ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ!С ТАКОВА НАСЕЛЕНИЕ НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ВСИЧКИ БЕДИ!

72

Анонимен

преди 3 години

Мата Хари Бобокова се глези с омари и скариди на 5-звездна почивка в Занзибар. Сега вече е на ход Кения.Това е още по-хитово за българи и руснаци. След като в Занзибар местните мюсулмани се втрещили от разюзданите руснаци, които по цял ден и цяла нощ се наливали с алкохол,а след това оповръъщали басеините - да видим какво ще кажат за българите.Руснаци не искат да видят.Скоро и българи няма да искат да видят.А нека турозурпаторите протестират! НЕ Е ВИНОВЕН КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А КОЙТО Я ДАВА.

71

Анонимен

преди 3 години

Ковидалният култ изисква от всеки послушен *** да мрази не-нааканите нормални хора.

70

Анонимен

преди 3 години

Мерките в Занзибар били на нивоХахахахаНа ниво са да, ама на ниво 16 век!Познавам три различни семейства, които бяха на почивка в Занзибар в последния месец, всички качват снимки, на които са заобиколени от местни хора без маски.Какви мерки се спазват, вие луди ли сте?!

69

Анонимен

преди 3 години

Ненормалните ковидари не могат да повярват, че някои от нас сме се отклонили по ковидалния култ и продължаваме да живеем :)

68

Анонимен

преди 3 години

По една тояга за туроператорите На който му се пътува , да си мисли , карат ли му се карантини , не му ли се карат

67

Анонимен

преди 3 години

В България половината бизнеси са затворени, хора не работят по половин година и въпреки това спазват мерките, ама не, тия не могат да стоят карантина, щото се разхождат...

66

Предпазна мярка

преди 3 години

Ако познавате пресен ЗАнЗибарец стойте на поне пет метра от него и носете маска и шлем. Тия разнасят неприятни неща..