105

Анонимен

преди 3 години

Винаги трябва да се намери малка група хора, срещу които да се настървява масата - евреи, роми, ресторантьори..., сега туроператорите. Явно Алибегов е снесъл в жабката на джипа едно торбе каймета от името на ресторантьорите и сега трябва да изтръскаме следващия бранш. От самото начало беше ясно, че този сладоледаджия е подставено лице на Тулупа.

104

Анонимен

преди 3 години

А , Българите били бедни , ти да видиш

103

Болен ли съм?

преди 3 години

Сигурно не знам .... Май не съм с изключение на десния ми крак, ама искате може да направим тестове за СПИН, Сифилис, Хепатит ... И всичките ще са отрицателни, включително и този за Ковид ... Обаче болните са другаде ... Там в главите ви нещо е болно ... Кой лъже да си спомни за: Благодаря, закара го точно където трябваше!

102

Анонимен

преди 3 години

Някои хора прекалиха драстично! Като не искат да са част от общите усилия на това общество да се справи с пандемията и като имат толкова излишни пари за харчене, да отиват в Занзибар и да се приберат чак като свърши пандемията. Няма да уйдисваме на акъла на една шайка разглезени богаташчета дето не знаят какво да си правят крадените пари!

101

Анонимен

преди 3 години

Aй, ще им се не видеше и недоволните и чудото и пищенето. Да отиват в Занзибар и да се не връщат. Хората им казаха, че пандемия има и умират хора. Те не, нямало вирус, било леко грипче, мерките били безсмислени, математиците били ***, докторите ненормални... Айде стига, бе! Само вие ли сте важни в тоя живот, бе!

100

А за Варадеро

преди 3 години

Има ли карантина?За един преател питам.

99

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите ще носят ли отговорност ако заради техните Занзибарски изпълнения утре болните минат 5000, а мъртвите 300! Ще носят ли отговорност ако гадоста от Африка започне да поваля смъртоносно децата?! НЕ, нали?! Никакви отстъпки на тия! Аз ще направя стачка, но не пред министерството! Моята стачка ще бъде като откажа да пращам детето си на екскурзиите ви! Нека всички родители постъпим така! Тия мъкнат болести, а после децата стоят затворени и ги обвиняват в какво ли не!

98

Общ размер на щетите

преди 3 години

Неизчислими! Тоест трябва ли да ви напомням господа, че тридесет години след смъртта на Адолф Хитлер преследвахте високопоставени нацисти по целия свят. Май сте пропуснали или умишлено сте недогледали какво са люлеели в люлката!

97

Анонимен

преди 3 години

За всички идващи от вън трябва 14 дневна задължителна карантина, а за тия от Африка и бой! Децата ни са вече 4 месеца под карантина, заведенията не работят, бизнесите едва поддържат дишането си, но гастербайтерите и чалгарите ще си миткат и ще влачат зарази, а ние ще им мълчим! Как пък не! Щом са преценили че им се пътува, значи са преценили и карантината. В Германия и Англия като отидат позволяват ли си да мрънкат за карантина,а?

96

Анонимен

преди 3 години

Министерството на туризма изплати още над 9,4 млн. лв. на 149 туроператори и туристически агенти. Средствата се отпускат от държавния бюджет и са на обща стойност 51 млн. лв. Това е второ плащане към туроператори, с което следва да бъдат обезщетени потребителите за неосъществени пътувания в периода 13.03 - 31.12.2020 г.Какво още искат? Не стига, че лъжат хората и не им връщат нищо, а и още искат? Къде са им парите, които са получили? Да тръгнем и ние на протести ЗАЩО СЕ ДАВАТ 25 КАРУЦИ С ПАРИ?

95

Сата НАТО

преди 3 години

От Танзания липсва коректна информация, а Тулупа, който е осъждан за лъжа и очевадните лъжци-нощаджии дават много коректна информация? Случайно не сте ли чували, че откакто свят светува, февруари-март-април има покачване на смъртността, поради най-естествени причини ?

94

Анонимен

преди 3 години

Само гербаджии ходят на почивка, за тях криза няма!Държавни служители, сами си гласували увеличение на заплатите...Какъв морал очаквате от такива хора?!

93

Брой жертви:

преди 3 години

Над 1,2 милиона Български граждани преждевременно мъртви или неродени - искате ли да си говорим ?

92

Анонимен

преди 3 години

Къде ще е протестът? Пред ковид отделението в Пирогов?

91

Анонимен

преди 3 години

А шо не въведе и за Дудай ?Още 1000 души заминаха днес за там.

90

Анонимен

преди 3 години

Два бона са едноседмичните пътувания до там.Яко криза тресе българите, че чартарите не смогват

89

Възмутена

преди 3 години

Предлагам на всеки, който се връща от Занзибар да му събираме дарения, че нз как ще изкара месеца, ако стои още 10 дни под карантина. Луд народ...вместо да обикаляте по плажовете защо не разпитате какво се случва в интензивните отделения.

88

Напомням ви:

преди 3 години

Че умишленото изтребление на определена група от хора на етнически, религиозен расов или какъвто и да принцип или създаването на условия за такова като в едни случай с глад се счита за престъпление срещу човечеството и е наказуемо със Смърт. Обикновено е съпроводено с актове на мародерство!

87

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 100Нормалните страни класифицират държавите в зависимост от това , колко е зле положението И въвеждат най-различни мерки на пристигащите от тези държави - тестове , карантини , каквото е необходимо От нашите няма как да се очаква подобно нещо От Танзания липсва каквато и да е коректна информация за наличието на вируса Общо взето из цяла Африка е така , къде поради бедност , къде поради други причини

86

Хаха

преди 3 години

Ахахаха ми като имат пари и възможност да ходят там, ще имат пари и възможност да си стоят 10 дни вкъщи. Не са им забранили да се връщат... А този Антон е най-смешния. Всеки знае, че в Занзибар отричат да има Ковид, и затова не се прилагат никакви мерки...