11

Анонимен

преди 3 години

И да го оправдаят окончателно (парите имат сила!) - ще трябва да живее до края на дните си с мисълта че някоя вечер, на някой тъмен ъгъл - може да му се случи същото...

10

Бъларскяи

преди 3 години

Българския съд не е съд,а нещо като защита на престъпници. Корупцията е основния проблем,тя съществува на всички нива. Няма как да се подобри нищо докато съществува.

9

Юрист

преди 3 години

Имат само клетка която доказва ,че Матев се е намирал в района на Борисовата градина .Съда отхвърли категорично ножове, признания на брата и другите глупости . Как ще те осъдят само по една клетка .Това е немислимо !! Незнам въобще защо ще харчат държавни пари за ново дело !

8

Анонимен

преди 3 години

Е какво друго очаквате да кажат близките на убития?

7

Анонимен

преди 3 години

до ХмммВсемогъщият гений Гешев що не ги провери, нали нищо не може да се скрие от този инструмент на Господ ?

6

Анонимен

преди 3 години

То съвестта не можеш да си я изчистиш, един път тръгнал по такъв път рано или късно ще се наместиш.

5

Невинен !!!!

преди 3 години

Мачкай Йоане !!! Направи ги за смях на следважото дело .Накарай ги да ти платят бинзина ,че те разкарват напред назад !

4

Бай 100ян

преди 3 години

Как ще те засекат по мобилните оператори на коя пейка седиш .Хахаха.Ако такива са им доказателствата на следващото дело ще станат за смях !!П.с.Клетките на мобилните оператори обхващат терен от 2 км радиус .Можеш да разбереш квартара ,района НО в никакъв случай точния адрес !

3

Анонимен

преди 3 години

Няма съдия който само по косвени улики да отсъди виновен за такова тежко престъпление, каскетите къде спаха толкова години ???

2

Ангел

преди 3 години

Интересува ги само да взимат парите .Кръвнината ?!?! Само заради това ще обжалват .Максималната присъда е 12г .3 са излежани в арестта . Едвали ще ги стопли Матев да полежи още 3-4 г преди да го пуснат за добро поведение !!!

1

Анонимен

преди 3 години

"грешката" на съда е предплатена с кинти