45

Анонимен

преди 3 години

То пък вашите другите са едни певачи, ум да ти зайде...

44

муспи

преди 3 години

А македонското знаме върху НДК, изваено от турчина Чапкъноф? И защо СРМ ще учавства в Евровизията?! - че те са европейци, колкото турците и арменците, и по тяхни данни - татарите?

43

Гоце Делчев

преди 3 години

Аз съм толкова македонец, колкото Тито е ***!

42

Крум

преди 3 години

Предлагам догодина македонците да изпратят на Евровизия Драгана Миркович и отзад да се вижда сръбското знаме. Тогава сигурно ще настъпи спокойствие.

41

Крум

преди 3 години

Сега ще падне едно горене на знамена 😂

40

Крум

преди 3 години

Сиромашкият ти мозък измерва всичко в пари. Това е признак на огромни комплекси Санданчанин. Ти си толкова от Сандански, колкото аз съм от Занзибар.

39

Интересен

преди 3 години

Учудващо и тъжно.. област Македония е една география. Хората които живеят там правят мястото такова каквото е. Те трябва да имат достойнство, чест и самочувствие. От всичко написано и споделено от тях към тяхната майка България аз виждам тотална липса на култура, образованост, интелигентност, човещина, добродетелност. Те са оперирани от доброта. Присадено им е само зло. С него няма да просперират никъде, нито на тази земя нито в Европа. Нужна е промяна към добро. Но тази категория не я познават

38

Борил-Радослав

преди 3 години

Тази песничка трябваше да я кръстят ,,Във турската баня,,!Със копие или без копие все отзад!

37

САНДАНСКИ

преди 3 години

Бугарчиа не се мешаjте во внатрешните работи на МАКЕДОНИJA наj сиромашна земja сте во европската униja

36

Да си признаят

преди 3 години

Кой уши байрака, кой му тури знака ?!!

35

НЕ КАРАКАЧАНОВ,

преди 3 години

А Джоу Байдън, който ще разтури измислената от Кремъл и Тито фалшива държава Македония. като върне на България тази географска област. Нека само Американските космически сили /USSF/ликвидират феодалните диктаторски режими по света, а измислената история на македонистите ще изгорим на кладата...

34

Наблюдател

преди 3 години

Смешна държава ! Гърците им смениха името като на новородено ! Сега е ред на албанците хо хо хо хак да им е ! Какъв ЕС какви пет лева сънуват

33

и те така

преди 3 години

прочетох статията ........ и си го преместих .

32

Ами

преди 3 години

Щом не е поставен както трябва флагът, да го оправят, и всичко ще е наред !

31

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако не беше българското знаме песента щеше да стане 1 в целия свят!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Имало все още българи в Македония!-)))Това силно дразни "марсианците"!

29

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха, излязло от контрол. И това в уж демократична държава. Тези не са за ЕС. И за Евразийския не са. Направо за Африканския.

28

Абе

преди 3 години

Колкото до знамето:"Правилно поставяне на българското знаме, когато е вертикално. Ако го спускате от прозореца си, трябва за човек, който го гледа от улицата белия цвят да се намира най-отляво, а червения отдясно."

27

до 35

преди 3 години

Е, чак пък Юда да е македонец. Адам е бил македонец и *** е била македонка и там щастливо си живяли преди да дойдат лошите булгари и да ги замерят с ябълки. И те се изкушили и почнали да говорят на тоя омразен шопски диалект. Иначе кротко си мучали. Това е из "Нова история на северно-западна република Албано-Македония""

26

Анонимен

преди 3 години

Четете си "статиите" преди да ни ги пуснете, моля.Заболя ме главата от несвързани безмислици.