232

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Няма как, голем конфузь, една електорална единица фърли топот и то баш у Филибету, дето секи *** сака и почита! Там у Филибелата, Сичкото съм Аз! Затва ни мой, СТОП "АСТРА"! Уйде, бизнесът на мама Узунова и дочка й Мей, *** аз ша ги компенсирам от чекмежан!

231

Анонимен

преди 3 години

Ботокса продължава да повтаря в несвяст няма доказателства че тези хора са починали вследствие на ваксината. Да де ама същия не може и да представи доказателства че не са починали от ваксината.

230

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека се използва в ЦЕЛИЯ СВЯТ (без 2-3 държави, временно спрели употребата). Какъв Ангелов, какви "герберасти" ги гонят някои *** тук??? Що не псувате шефовете на компанията??? Щото ще обидите едни хора, против които в целия свят е забранено да се говори, нали така? По-безопасно е да напсувате ББ/ГЕРБ. Сякаш на негово място щяхте да направите нещо друго. Друга тема е, че тепърва ще излизат такива случай. Досега ги укриваха, но повече не може.

229

Анонимен

преди 3 години

Второ ваксинираните с АстраЗенека не са 300 хиляди, а в пъти по-малкоВаксинираните с АЗ са няколко десетки милиона.

228

Справка НСИ

преди 3 години

До 235За 24 часа в последно време в България умират по около 400 човека, т.е. при твоите 300000 ще починат 2-3 човека, а не 100, както лъжеш. Второ ваксинираните с АстраЗенека не са 300 хиляди, а в пъти по-малко

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен243Всичките ваксини са използвани. Дааа, сега още повече ще има заразени и пукнали. Само глей ко ша стане до месец.

226

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235 "300 000 ваксинирани с АЗ и умира един. Взимаме каква да е представителна извадка от 300 000 души ДНЕС в този момент. С абсолютна сигурност поне 100 от тези 300 000 души ще си заминат в близките 24 часа. Справка- НСИ."На ден от почти 7 000 000 души в България умират от всичко около 300! Сметките ти са сбъркани отвсякъде!

225

Анонимен

преди 3 години

Къде сте бре, ваксъри, що ся не ревете? Хората затова не искат да се ваксинират а вие защитавате ваксините. Масово, по целия свят се спират ваксинации. Щот е бълвоч. Вие, дет сте се ваксинирали, чакайте да сте следващите клинте на ПА. Щот това е агитация за геноцид по цял свят и луумпените се набоцкаха, сакъм дан са разболеят и да се гътнат. А точно това направиха сами. Разболяха се и почват да се гътат. То казано - ако сам не си го напрайш, никой не може да ти го напрай. Ай честито.

224

Анонимен

преди 3 години

От тези 270 хиляди ваксинирани досега колко са ваксинирани с АстраЗенека, колко с Модерна и колко с Пфайзер? Може би около 1/4 са с АстраЗенека, която дойде по-късно, т.е. под 70 хиляди, а вече има проблем.

223

Гиб Мелсън

преди 3 години

Дори да допуснем за миг, че тези няколко души в света са умрели от ваксината, както и да го погледнеш е по-добре да умреш за секунди от ваксина отколкото да умреш от вируса в адски мъки с пневмония, задух и на апаратно дишане. И накрая дори близките ти не могат да те погребат нормално, защото те връзват в чувал и някъде те заравят. Не се поддавайте на пожарникарски паники и се ваксинирайте а дори да има и смъртни случаи те са много редки. Както писах преди-от аспиринче умират по три хиляди души

222

Анонимен

преди 3 години

На БСП ваксината им е крива

221

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"само да кажа че от Пфайзер има дори повече смъртни случаи и реакции от Астразенека, ама що ли никой не тръби"Мда, що ли да не кажеш някоя глупост? Няма никаква причина наистина.

220

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 222То с тая ваксина на Астрата вече беше станало като кога Вуте объркал и от пазара си купил сап?+"ун вместо халва; джвакал, пенил се и викал :"Пениш се не пениш, че те ядем! Язе пари сам дал!" Ама след тоя смъртен случай в Пловдив вече няма накъде?! И наистина е вече все тая има ли връзка ваксината със смъртта на жената! Бог да я прости и тя да прощава, че я дрънкаме!

219

Анонимен

преди 3 години

В БСП е пълно с болни глави те се разпознават и се събират в един гьол

218

до 234

преди 3 години

Па само да ти кажа, че няма никакви такива глупости. Пфайзер изтества ваксината си върху 80 000 души. Половин Израел се ваксинира и няма и едно оплакване. Айде скрий се! От първа ръка говоря- аз самият съм ваксиниран с Пфайзер.

217

Анонимен

преди 3 години

E, проблемът с опашките за ваксинация се реши от раз.

216

Анонимен

преди 3 години

300 000 ваксинирани с АЗ и умира един. Взимаме каква да е представителна извадка от 300 000 души ДНЕС в този момент. С абсолютна сигурност поне 100 от тези 300 000 души ще си заминат в близките 24 часа. Справка- НСИ.

215

Анонимен

преди 3 години

само да кажа че от Пфайзер има дори повече смъртни случаи и реакции от Астразенека, ама що ли никой не тръби

214

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ пак ще ги онесе тиябесмозъчни червени парашути

213

Анонимен

преди 3 години

жива здрава жена , можеше спокойно да поживее още 20 години, повярва на бойко борисов, ваксинира се и умира. Виновни няма