252

Анонимен

преди 3 години

До До 264Би ли ни обяснил какво според теб означава изпитанията да вървят паралелно а не последователно?

251

До 267

преди 3 години

Поясни, че коментарът ти е ироничен.....Нали?

250

до 269

преди 3 години

Ти щот си големо лъвче, паркетно лъвче. Кой знае къде си се срел в некой панел, наплашен и от вируса и от ваксините и от всичко....ни назад ни напред а? Хахахах паркетно лъвче, я си виж коленцата как са се забелили

249

Анонимен

преди 3 години

Честно, не мога да повярвам, че има хора в днешно време, които отричат ваксините. Единственият начин да ги оправдая е, че може би ги е страх и това е техният отговор.

248

Анонимен

преди 3 години

Много ще умрат , еми продалжавайте да се ваксинирате МИШКИ

247

До 264

преди 3 години

Върху ваксини за коронавируси се работи от доста години. Сега бяха вложени милиарди, за да вървят паралелно, а не последователно изпитанията. Никой не би си позволил да заложи името си и да пусне на пазара неизпитано средство срещу дадено заболяване. Спрете да говорите необмислени г.л.у.пости.

246

Ваксини от Сърбия

преди 3 години

Явно ще подпишем договор с Сърбия да доставяме от есента Спутник V от строящия се завод за производство.Най-после от септември ще имаме желаната и безопасна ваксина.Тогава ще има Правителство на БСП и то ще сключи договор за милиони дози Спутник V.До тогава никакво ваксиниране с Пфайзер,Модерна,Джонсън&Джонсън и най вече с Астра Зенека защото от поставени 300милиона са починали 2.Какво че на ден ще умират по минимум 100 човека.Важното е ваксинирането с правилната ваксина която няма да ни чипира.

245

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Аз се имунизирах.С оригиналния ухански вирус.Страничните му ефекти бяха по-слаби от тия на ваксината на АстраЗенека.Един познат беше с температура за цяла седмица след ваксинацията.Аз вдигнах малко температура само два пъти за по половин час.Жив съм. Здрав съм. Семейството ми същоИ честно да ви кажа, наистина не разбирам защо е цялата тая драма покрай този безобиден вирус. И по-неприятна хрема съм имал.

244

Докера

преди 3 години

От алкохол всеки ден умират стотици хиляди ! От ваксини на стотиците хиляди умират единици, правете си сметката сами :)

243

Анонимен

преди 3 години

Скъп Оксфордски oтпадък тире менте ,възможно е другите ваксини да е така ,много бързо ги създадоха и одобриха да печелят милиарди

242

А де?

преди 3 години

Екстра си е ваксината. ако 80 % от населението се ваксинира, то смъртността ще продължи нали? -сърдечни удари, инсулти, диабет и тн. Това значи ли, че сяка смърт ще е от ваксина ? Мисли Българино...мисли, че ич те нема у мисленето !

241

Анонимен

преди 3 години

До до 257-259Никой не обвинява народеца, все пак 80% са наивни и доверчиви, това не е лошо от една страна, но когато ги баламосват и правят на 2 стинки не е добре :)))

240

Някой

преди 3 години

Много държави спират ваксинацията с АстраЗенека, явно има някакъв проблем. Жалко за жената, с тези заболявания е нормално да се ваксинира, но нещо се е объркало.

239

Анонимен

преди 3 години

И какво ще правим ако нямаме ваксина? Хайде гении кажете, ще се пазим със злобни коментари в интернет или да ходим по заведения да ядем, пием и да чщракаме на чалга. Жалко е , че жената е починала. Може и от ваксината, може и да не е , никога няма да разберем истината.

238

до 257

преди 3 години

В цялата ситуация няма грам логика, не обвинявай хората, които са объркани и които чуха за 1 година какви ли не измишльотини. Отделно на това в мерките и методите за справяне също няма логика и последователност. Да не говорим колко хора ги написаха като Ковид починали, а те не са били.

237

Джо

преди 3 години

Ако няма да се бият ваксини, няма никакъв смисъл от затвяране на каквото и да е било защото ще останем затворени за винаги. Щом няма ваксини, пускайте цялата държава, ще се наложи да го изкараме всички. Алтернативата е лок даун завинаги, и не варвам някой да е ок с това

236

Анонимен

преди 3 години

Интересна логика изваждат някои хора.Като се казва,че много хора умират заради корона вирус те скачат,че и преди хората са си умирали.Като кажат,че някой е умрял след ваксинация-задължително е виновна ваксината.

235

KОрни

преди 3 години

Тъкмо бях приготвила пламенна реч, как Боко ликвидира българите чрез ваксинации и той отмени ваксините. Ами сега с какво ще плаша червените ***?язък!

234

До 244

преди 3 години

Благодарение на тия *** ( както ги наричаш), такива като теб днес не боледуват от детски паралич, туберкулоза, дифтерия, полиомиелит и множество други заболявания. Разбирам страха на хората, но живеем в 21-ви век по дяволите и не вярваме във вещерство, а вярваме в медицината. Длъжни са да проверят и да спрат ваксинацията при смъртен случай, но едва ли ваксината е причина за фаталния край на тази жена. Та тя е била болна от какво ли не и на всичкото отгоре и доста наднормено тегло

233

Анонимен

преди 3 години

Кунчев: Ваксината на Астра Зенека е напълно безопасна за възрастни хора--------------------------Това говореше до вчера този член на Щаба. Това ви агитират месеци наред тези "специалисти"! Не се подлъгвайте по безумните им приказки. Хората са много интересни - когато си купуват уреди държат да има гаранция... защо не държите да имате гаранции и за ваксинирането ви, а се подписвате под такива ваксини....Ами, Бог да я прости жената от Пловдив и тя да си прости...