48

българин

преди 3 години

До: 48"Крадецът вика - Дръжте крадеца!" - българска народна поговорка!Комунистът Бойко Методиев Борисов вика "Дръжте комунистите!"Мафиотите на Бойко викат: "Дръжте антиваксърите!"А ние всъщност сме противници на антиваксърите!Понятно, товарищ?!

47

Анонимен

преди 3 години

Какво знаем? Ами на първо четене знаем за нещо струпано съвсем набързо от което някой искат да спечелят милиарди за сметка на нечие здраве!

46

Анонимен

преди 3 години

Знам само, че ще има залежали количества...Така е! Като ограничат достъпа на антиваксъри до ваксините и ще се осигурят достатъчни количества за всички, че и ще останат.

45

Анонимен

преди 3 години

Аз знам, че нищо не знам! И не искам да знам! НИЩО!Еми, забрави че нищо не знаеш, и не занимавай повече хората! Толкова ли е сложно?

44

Анонимен

преди 3 години

Знам само, че ще има залежали количества...

43

Анонимен

преди 3 години

Аз знам, че нищо не знам! И не искам да знам! НИЩО!!!

42

Анонимен

преди 3 години

за сравнение има седем смъртни случая на хора, получили плацебоТоест, имало е опити с хора с резултат смърт.

41

сега

преди 3 години

идва новия грип или щамп бай джонсън.Фашистите са използвали едно време болеста тиф и са заразявали жени и деца и са ги ограждали с бодлива тел.Който отиде да ги освободи се заразява.Сега Брюксел ни заразява на всеки 100 шишенца има не ваксина ,а ковид.

40

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами то аз ако знам толкоз за ваксините, щях да съм поне с полувишу бе а не кат сега с три средни.Едно време в училище като на строяха в колона по един пред лекарския кабинет и на почваха по ред на номерата.Никой нищо ти не казва, ръгат ти в гърба инжекцията и айде после та изпитват по пеене...Вечерта кажа в къщи, че инжекции са ни беле, пък тате вика: Ти рева ли бе мискин? Ако си на изложил лабута ти е готов. Сега колкото повече обясняват, толкоз повече хората объркват и никой им не хваща вяра

39

Шоп

преди 3 години

Тиквой да не се гласи да ни изненада с поредната глупава покупка?

38

шмatka

преди 3 години

Какво трябва да знаем за ваксината на "Джонсън и Джонсън"? -Да знаем, че е същия гюбюр както и другите от тоя сой!

37

Рекламист

преди 3 години

Чудех се защо J&J правят ваксини? Нали правят предимно бебешка козметика? Защо и те са в кюпа с ваксините? Но ето това ми отговори на въпроса: "започва скоро изпитания при тийнейджъри, а после при деца, както и при бременни". Разбира се! Марката е разработена така, че името й да се свързва с безопасни и сигурни бебешки продукти, грижа за деца... Планирано е да е точно тази марка, за да може хората несъзнателно да се доверят и да се съгласят да ваксинират и децата си! Усещате ли как ви будалкат?

36

Анонимен

преди 3 години

Одеве за малко щях да сгазя един от от Ковид-зомбитата. Хвърли се пред колата ми да минава, без да се огледа, иначе пък с маска на открито, пази се човекът.Видя ли някой самичък на открито с маска и сам в колата с маска и си викам - ясна работата - 6-так, 6 волтов гургур.

35

Анонимен

преди 3 години

Къде е оня исландеца?Употребата на ваксината "Астра Зенека" временно трябва да бъде отложена в Ирландия, препоръчват здравни власти в страната.

34

Истукан

преди 3 години

Нищо не трябва да знаем. Който няма да се ваксинира, не му трябва да знае нищо.

33

Tonita-7

преди 3 години

Защо винаги трябва да има странични реакции? Как ги изработвате тези отрови?:)

32

><

преди 3 години

Ето какво трябва да знаем:Ще се опитат да инжектират децата с това нещоНе е ваксинаИ тази инжекция е тотален ***, както другите които натрапват в момента

31

Johnson & Johnso

преди 3 години

Ако е като шампоана им, значи не трябва да си мием очите с нея, защото люти?

30

Сега тези ли

преди 3 години

ще изкарат за най безопасни, докато вземат следващата жертва. Защо не ги пробват първо върху Боко?

29

светнат

преди 3 години

Това, което трябва да знаем е, че в средата на ноември ОПГ правителството категорично отказа тази ваксина, а само седмица след това удари на молба и с посредничеството на Швеция успяха да се докопат до някакви бройки. Това струваше на България 46 000 000 допълнителен разход, който разбира се услужливо се крие в кюпа с общите разходи за ваксини.