68

Анонимен

преди 3 години

На същия принцип е ксто астра зенека за сега това ми стига иначе явно разрешенията си ги дават

67

епидемиолог

преди 3 години

До Трябва да знаем чеДори 5г няма да даде абсолютна сигурност за бъдещи нежелани или трагични последици.. Това което трябва да се знае е, че се избърза с тези ваксини заради много възрастните или болни хора, където поне в началото смъртността бе огромна риска надхвърляше риска от ваксините. Опасното стана когато решиха да ги забиват на цялото население вкл. млади хора и деца, без нужда. 75 годишни и нагоре няма да създават повече поколения. Но млади хора и деца получават евентуална опасност

66

Анонимен

преди 3 години

А какво не трябва да знаем за тяхната ваксина, интимни гелове и бебешките им пудри?!? Стига с тези поръчкови статии всяка седмица за Дж.

65

Анонимен

преди 3 години

Тия твърдо са решили да докарат населението на Планетата ни до "Златния Милиард".Никой от простосмъртните не знае какъв ще е дългосрочният ефект от експеримента - "Ваксина"!

64

Анонимен

преди 3 години

До есента на тази година (октомври - ноември) ще стане мнооого интересно!!!Пазете се, бъдете здрави и гледайте сеир!

63

Трябва да знаем че

преди 3 години

това е поредната прибързано пусната на пазара от панически или чисто финансови подбуди ваксина, на която не са минали всички лабораторни тестове, просто защото безопасна ваксина за 1 година не се прави, а за разлика от контролните органи, времето за лабораторни тестове със пари не може да се купи!

62

Мишки

преди 3 години

Аре действайте.

61

anon

преди 3 години

разбира се, че не е като астрата. астрата е от старата генерация ваксини които излагат организма ни по-слаба версия на вируса. един вид астрата е "жива" ваксина. модерна и файзър са мрна ваксини на съвсем друг принцип. там жив вирус няма, но има "инструкции" как да се изработят антитела ако организъма срещне истинския вирус. джонсон и джонсон е също от този тип ваксини.

60

д-р Гарабед

преди 3 години

Егати простотията! Няма да се учудя ако и цар Киро пусне скоро някоя ваксина!

59

Анонимен

преди 3 години

Е като Астра е, каква да е? Пак е векторна. Но пък ако я произвеждат с качеството на канцерогенните им шампоани, то може и да е по-голяма скоросмъpтница от Астрата....

58

Анонимен

преди 3 години

Единственото което трябва да знаем за ваксината на Джонстън е дали е като тази на Астра. Ако е като нея не ни я хвалете.

57

Анонимен

преди 3 години

С ПОДКРЕПАТА НА КОМИНТЕРНА

56

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина ще се харчи много повече от астра зенека понеже ще се приема в една доза.

55

Баста Зенека

преди 3 години

"Какво трябва да знаем за ваксината на "Джонсън и Джонсън"?"Въпросът е какво НЕ ТРЯБВА да знаем за ваксината на "Джонсън и Джонсън" докато не започне ваксинацията с нея.

54

Анонимен

преди 3 години

"Какво трябва да знаем за ваксината на "Джонсън и Джонсън"?"Ще научим всичко когато опитните зайчета започнат да получават увреждания или да умират, като с отровата на астра зенека.

53

Анонимен

преди 3 години

Много интересно. Вчера писах коментар, точно по тази тема. Понеже пътувам доста често и всяка година си поставям противогрипна ваксина в една доза и според зависи къде ме пратят се ваксинирам и за малария.Стана ми странно как три компании произвеждат уж различни ваксини, а се поствят по един и същ начин - с две дози. И сега от никъде - ваксина с една доза

52

Анонимен

преди 3 години

Поредната руска рулетка - я свърши работа, я не. Я действа срещу нови щамове, я не. Я няма странични ефекти, я има. Я ти се падне кофти партида, я ти се падне хубава...Важното е да си рисков типаж и да се боцкаш. По-напредналите даже няколко различни ваксини комбинират, хехех.

51

.

преди 3 години

Пълна мъгла е положението.

50

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с ваксината на Пинокио, Пинокио се е ваксинирал с ваксината на Маркъл & Меркел и бори Короната.

49

Ко става

преди 3 години

ве в хамерика колкото ваксинирват по- вече се заразяват и пукат като пуканки.