380

Спеца

преди 3 години

Борисов , а къде спахте , когато я проучвахте и купувахте?И ако ваксинираните с нея започнат да *** , кой ще отговаря?Безотговорни хора ни управляват! Спрял я , след дъжд качулка!

379

Другарю Борисов,

преди 3 години

След като само преди няколко часа твоите подопечени заявиха по всички сутрешни новини, че ваксината е безопасна, за чий ни е това твое изказване? На кого да вярваме - на твоите експерти или на теб - о, Слънце на Вселената? Защо, по дяволите, не си съгласувате мненията преди да се изходите по даден въпрос? Колко гласа си загубил с тази поредна глупост? Не, че имаш много, ама все пак...

378

Вирусолог

преди 3 години

Как така "спряна" ... ?!?! Че тази "ваксина" е абсолютно "безвредна" и "безопасна"! Нали до вчера така Ви казваха и Ви пълнеха главите по поръчковите медии?!?! "Безвредна" ... ама... Друг път ! Спокойно! Сега ще замажат положението с празни приказки и прах в очите! Защото когато "играе кинтата". И то кинта в огромни размери - всички се прикрива идеално!Но вие не се притеснявайте де- Отивайте да се "ваксинирате" ! До няколко години Ви гарантирам още доста "БЕЗВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ" ......

377

Тиква

преди 3 години

Просто е бе ***. Спираме ваксинацията.Чакаме комисионна. Пускаме ваксинацията.Тва българитес сте много просто племе.

376

Анонимен

преди 3 години

Генрал Борисов толкова успешно управлява кризата вие го нападате.Спомнете си март 2020 нямаше даже тоалетна хартия по магазините, а сега почти година по-късно има в изобилие.

375

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 404 - Тях ги ваксинираха до 10 март с качествените продукти. Сякаш са важни тези кибици от изборните комиси. За останалите бок.луците от симбиозата на рижаво-джендърите.

374

Анонимен

преди 3 години

Тея ваксини също са изпитани. Не си чел. Тестовете просто са ускорени. Примерно в нормално време св дават пари за 100 човека в рамките на години . А сега да взели хиляди доброволните юни месец. Като всички етапи са спазени и наблюдавани от куп лекари и професори. Има докладите. Какво св правите само на интересни . Да не мислиш, че доказана ваксина няма поражения ? Аз имам двама познати с дефекти в говора и слуха от ваксини в комунизма уж доказани.

373

отвратен

преди 3 години

До Народен съд - Нали такива като теб отричаха пандемията.Кой гореше маски на центъра на София ,ГЕРБ ли ?Всички май му ни където се катерят по клоните в НС като се разболяха в Карлуково ли се лекуваха ? Хаосът си го създаваме ние като избираме алчни ,некадърни, корумпирани комплексирани политици Първо народен съд за червената олигархия окрала икономиката на страната ни.'

372

Мунчо

преди 3 години

Коя ваксина остана бе байче ?Платени са милиони (без комисионни естествено), ваксини няма.Кво правиме. Българският модел е най-най-най в чекмеджето.

371

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив жената е починала. Отговорни няма.

370

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо тези които не искат ваксина с неясни странични ефекти защо ги наричате антиваксъри? Те си имат всички други полезни и изпитани ваксинирания.

369

Анонимен

преди 3 години

Членовете на избирателните комисии ще ги ваксинирате ли? Или като няма ваксини, няма да има нужда и от избори?

368

Чебурашка

преди 3 години

А майката на Майдел ще върне ли комисионата .

367

Анонимен

преди 3 години

Тоест, временно се преустановява всякаква имунизация в България, защото УЖ други ваксини НЯМА.

366

Анонимен

преди 3 години

Дайте подробности за случая в Пловдив! Какво става? Починал ли е от Астрата?

365

Тонката

преди 3 години

Абе Тикво прогнила , как до вчера пращаше глашатай навсякъде , да ни манипулират , колко е прекрасна и безопасна Астра Зенека , при положение , че цял свят се отказа от нея , зааради очевидните и проблеми и недостатъци.Имаш ли въобще съвест , ***.

364

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за последователната политика и грижа за населението!

363

Анонимен

преди 3 години

След като наводни България с AZ, кой носи отговорността за починалите?

362

Анонимен

преди 3 години

Що просто не оставиха възможност на тези, които все пак искат да се ваксинират с Астрата да си се ваксинират? Нали и без това се подписва информирано съгласие, че освобождаваш от отговорност производителя? Да им се каже на желаещите "ето такива и такива са страничните ефекти, които се разследват в момента, прецени си и ако искаш се ваксинирай, ако не искаш недей".

361

Анонимен

преди 3 години

Щеше да е яко ако МЗ не си вземаше решенията въз основа на мнението на човек, дето не само е пропуснал биология в училище ами е ритал футбол с филия мас и общо взето това му е образованието, като изключим дисертацията на тема разгъване на пожарникарски *** в пресечена местност.