460

Колов.

преди 3 години

В малките градове взеха да мрът млади хора, а БСП въобще не е в час.Бойко ги работи като слаби ***...Ще векува с такава смешна опозиция!

459

Колов.

преди 3 години

Бай ... прави геноцид!Така избива избирателите на БСП ,и гледа да се хареса на неговите.А БСП пак нищо не му противопоставят....

458

Барба Ганьо

преди 3 години

Как не се е сетил да забрани КОВИД-а ???? Има светъл пример за това - Джон Магуфули :) ;) ;)

457

555

преди 3 години

Баце го излъгаха с доставките на ваксини защото е бунак.Той си измисли смъртен случай защата просто няма ваксини.

456

само с една прашинка

преди 3 години

...и край на комунизма!

455

изборът

преди 3 години

При лекар или свещенник ? Нима поповете не се ваксинират?

454

спасението

преди 3 години

До Истината:Само вярата в Исус Христос

453

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо не внасят спешно Спутника - дава абсолютна 103 процентова гаранция.

452

отговорен

преди 3 години

Аз поемам отговорност за ваксините. Ваксинирайте се вече спокойно.

451

Анонимен

преди 3 години

Аз вече питах в църквата и попа ми каза, че е безопасна.

450

Нали беше безопасна?

преди 3 години

Сега всички които се ваксинираха с нея, трябва да шибнат по един ритник на тази мутра. Той си играе със живота на хората, за да си напълни чекмеджето с комисионни, е готов да трепе хора. Мутра гадна, затова вън от политиката и в затвора, че иска да унищожи хора. Москов го съдиха за едни ваксини, сега и тази мутра трябва да осъдят!

449

Анонимен

преди 3 години

Правилно я спират, но това не снема отговорността на Борисов за смъртта на жената, защото са знаели за първия смъртен случай но са го крили месец. Въпроси към Гешев

448

Анонимен

преди 3 години

Гробари защо убихтте жената

447

До Петър Димитров

преди 3 години

Виж какво бе,прави каквото си искаш!Първо никой не те е питал и второ-нямаш право да манипулираш обстановката.Не коря хората отказващи ваксини,но да ми пропагандираш срешу тях с разни фейкове и факти със смехотворни претенции за аналитичност е нетърпимо!Ей такива са ви опорките,само в Англия са ваксинирани 3 милиона души с тази ваксина.Това,че жената е починала 2седмици след ваксинация изобщо не е повод за обвинение на ваксината.Но какво ли се учудвам от 65% функционално неграмотно общество !

446

Петър Димитров

преди 3 години

В Словакия е починала учителка на 38 години,две седмици след ваксинацията с АстраЗенека от страничните ефекти.може да го прочетете на novinky.cz. който иска да е опитно зайче,нека да бъде,аз предпочитам да прекарам коронавирус,но никога няма да се ваксинирам.

445

Анонимен

преди 3 години

Без благословията на Бащицата не става.

444

Анонимен

преди 3 години

Днес се ваксинирах с АстраЗенека, като в 10 сутринта имаше останали само 2 дози в голяма столична болница. Още преди заповедта на Борисов ваксината свърши и започнаха да връщат хора. Дали не се маскира поредната издънка с това, че вожда ни пази от опасната ваксина (както ни пази от комунистите)?

443

Анонимен

преди 3 години

в Германия има много умрели стари хора, след ваксинацията...Да уточним, че досега хора над 64 години в Германия бяха ваксинирани единствено с Пфайзер и Модерна. АстраЗенека беше позволена в тази възрастова група едва преди 3-4 дена.

442

Истината:

преди 3 години

След като не се намери един истински българин да гръмне проклетата Мутра, какво друго ни остава освен да се махнем от *** Му?

441

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименти па!...Знаеш ли,чул съм от хора,които са работили в СССР преди години,за думата "МАГАРИЧ"....Ще рече "ПОДКУП".....Та:..-"МАГАРИЧА" на "Астрозенеците" явно е бил доста тлъст...Въпроса е:-КОЙ е АДРЕСАТА на "подаянието"?..впрочем,въпроса ми е глупав!..Има само едно лице,С КОЕТО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА ВСИЧКО в Територията ни!..сещаш ли са кой е ?..БРАВО!..-Така наречения "БокоТикватаБоклука"..