37

Е?

преди 3 години

Кой по дяволите е арчи, и защо ни занимават с тия/това цяла седмица вече!

36

Аутокоректа беше ...

преди 3 години

Баба ти и чичо ти и цялата фамилия са расисти , вие не сте - По-добре ли ти стана ....

35

Можеееее ....

преди 3 години

Ама родът ти и Сакскобургите са радисти, Британската империя е расистка ....

34

ЗАЩО

преди 3 години

Защо голяма част от коментиращите вярват, че от устите на английските аристократи излизат само бисери на словото и единствено най-премерени и прекрасни думи? И май никой не допуска, че наистина могат да тормозят една жена чрез подхвърляния и недоизказани "загрижени" изречения за цвета на кожата на бъдещото й дете? Не ми се вярва аристократичната прослойка в Англия да са само и единствено ангели небесни!

33

Анонимен

преди 3 години

точно британците са най-големите расисти! Нали за това всички са диабетици там, защото искат да си пазят "чистата" британска кърв и слабо толерират интернационални бракове.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако за Хелоуин царския двор се дегизират като аборигени и се намажат с черна или кафява вакса ще ги призная.Както казваше мистър Бийн:"- Some are black, that is a shame."

31

Хайде хайде

преди 3 години

Защо не питаш Даяна и Доди ал Файед??????

30

отново разплата

преди 3 години

До 123Мислиш ли, че Мегън е излъгала за нещо? Аз не допускам, защото това вече е твърде опасно! Ако е посмяла да излъже, ще я направят на нищо, ще я разбият и тя ще трябва да си изкопае землянка в Сибир и да не излиза от там! Предполагам, че всяка нейна дума отговоря на истината. Иначе не би говорила тези неща, рискува много!

29

Личен избор

преди 3 години

До Анонимен Според либератската прогресистка "наука"...раси няма и терминът е отменен.Сега го и сатанизират,нооо....расите са обективна реалност,колкото и либерастите да си навират главата в пясъка. Расите са с различни физиологимни и умствени възможности,като всяка раса си има предимства и недостатъци. Никой няма право насила да ме кара насила да харесвам други раси - това е личен избор.

28

разплата

преди 3 години

До 123Всичко е възможно! Може Мегън да се окаже по-коварна, отколкото допускам - предстои да видим, времето ще покаже! Но тези самозабравилите се богаташи в двореца нямат представа на какво е способен човекът, който сам се бори в живота си. Те са родени с пари и титли и действително не знаят нищо за реалния живот и реалните хора!

27

do 15

преди 3 години

Водила тя,само дето Хитлер не е искал война с Англия.Ама вие това не го знаете щото ви се преподава" правилната" история.Адолф заявява най-почтително ,че Британската империя за свеотвната история и има значението на Католическата Църква.Такива слова от американец мкамо ли президент за Англия да сте чували?И какво постигна с ВСВ Англия ...пореден васал на Америка ,която се гаври с нея на любимата си тема за расизма.

26

123

преди 3 години

До разплатаНяма как да гледаш с уважение на изнудвач и лъжец. А че те Меган ще се "продаде" скъпо, за това съмнение няма. Само не знам как ще се чувства след време Хари.

25

Авертас

преди 3 години

Двете манипулаторки се възползваха от високия градус на темата расизъм в САЩ в момента. Английският двор отвори порти за друга раса - не се получи нищо добро не по расови, а по цивилизационни причини. Нека напомня - кметът на Лондон е пакистанец. Другите кралски семейства не правят дори опит да интегрират човек от друга раса, но никой не ги обивнеява в расизъм. Около всяко бебе има закачки, одумки и въпроси на кого е одрало кожата.

24

Критик

преди 3 години

Защо трябва кралското семейство да поднася извинения за расизъм? Отказаха ли на Хари да се жени за Меган-не, направиха ли му кралска статба- направиха. Питали се какъв цвят ще е кожата на бебето- а вие ако сте, няма ли да се питате? Черната госпожа не знае ли майка и какъв ген има-знае. Кралицата е много въздържана, ако беше друг, щеше да я постави на място тази нахалница. Англичаните понякога ме дразнят с доброто си възпитание, тя си прояви лигавите претенции още с идването в Англия, всеки знае

23

обратен удар

преди 3 години

Кефи ме Мегън - никому неизвестна, успява да си пробие път в киното и всичко, което има, го е постигнала сама. Стигна до кралска снаха, където самозабравили се величия от двора, без връзка с реалния живот извън двореца, са я тормозили грозно! Сега светът говори, че са расисти и злонамерени хора. Мегън просто им го върна здраво! Те не са разбрали с кого се гаврят - с една работеща жена, която не си оставя магарето в батака! Сега - да я търсят и нея, и Хари и да се извиняват!

22

Анонимен

преди 3 години

Приличат на расисти. Роднините им Кобурги в Германия даже са осъдени за расизъм след Втората световна война.

21

Анонимен

преди 3 години

И аз мислих, че не съм расист, докато след обилно хранене с извара, и3npaжненията ми не се обезцветиха. Тогава за пръв път разбрах, че живота на черните (кафевите) е важен (ВLМ).

20

Анонимен

преди 3 години

маркълката се е надявала да се докопа до позицията кралица с нахалство, по същия начин по който се борят за роли актьорите по между си. И понеже е видяла, че това няма как да стане, се изкара жертва и отвори расовата карта. Кралското семейство не би разрешило брак на Хари, ако се притесняваха от цвета на кожата на бъдещите му деца.След някое време тая ще напъди и Хари. Любовта е сладка, прави от човека ***!

19

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали са радисти, но прочетете някъде историите как са проверявали потеклото и са избирали имеено Даяна за съпруга на Чарлз и майка на бъдещите престолонаследник. Синята кръв преди всичко. Нямам съмнение, че и Кейт е "селектирана" по същия начин. Това им е традиция от векове. Там случайна и външна за системата жена като Меган просто не може да вирее. Вижте и историята на бащата на Елизабет, как е станал крал. Неговия брат е бил принуден да се откаже, защото избрал "неподходяша" жена.

18

Калеко Алеко

преди 3 години

Това не е съвсем вярно, снаха му Меган която също е член на семейството, определено е расистка и затова възропта с/у членовете на кралското семейство, обвинявайки ги че са прекалено бели и с това си качество и причиняват дискомфорт, който може да я доведе до самоубийство ... !!!