77

Либерализъм

преди 3 години

Сега ч.ерните не ги и гледай, това е расизъм. Не че нещо губиш като не ги гледаш.

76

българин

преди 3 години

Аз като по-стар човек помня как имаше скандал с един от принцовете и син на Чарлз.Скандалът беше по повод на една снимка на принца от едно парти в униформа на Вермахта и нацистка свастика на лента на ръкава на сакото си.Явно прегрешенията му не стигат дотам. Той е правил подигравателни коментари за "Нашето пакистанско приятелче", което е носило *** на главата си (имал е предвид тюрбан).Не знам, но нека жена му да го съди, която е мулатка. Не съм аз правилният съдия!

75

Майкъл Джексън

преди 3 години

Костюмарката що не вземе да се избели и да миряса

74

Анонимен

преди 3 години

До 85Баща й не беше допуснат до сватбата от самата Меган ,въпреки желанието на кралицата той да присъства.Даже предложиха помощ в помиряването с баща й.

73

Анонимен

преди 3 години

Светът се трОши и трЕсе, те още на принцове и кралици си играят.В кой век живеят тези хора?

72

Анонимен

преди 3 години

как можахте да разрешите сключването на този брак.до англ.кралица се бе наредила една негърка по професия слугиня-майката на разведената Мегън.а алкохолизираният и баща с още 2 брака не бе допуснат до бракосъчетанието.затова пък черният пастор бе великолепен циркаджия

71

Анонимен

преди 3 години

Гузен не гонен бяга

70

Анонимен

преди 3 години

прочетете за "бенгалския глад" и ще разберете какви са англосаксонците!

69

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо турците са убивали братята на възкачващият се престола Султан?Хари и Меган просто завиждат на Уйлям и Кейт и няма да мирясат ,ако поне не им дадат да ,,властват" над Нова Зеландия,примерно.

68

Интересно

преди 3 години

семейството на Мегън, баща и, брат и, сестра и... дали е расистко щом не иска да има нищо общо с нея.

67

Анонимен

преди 3 години

Те не са расисти,но Маркъл и голяма част от афроамериканците -са.И не само,че е расистка,но и е сребролюбка..Но да принцът със златна лъжичка в устата,не знае нищо за истинския живот и златотърсачките..

66

Тази Мегън

преди 3 години

щом със свойто си семейство се е изпокарала и никой не може да я диша, как ли пък няма да се изпокара с кралското семейство дето имат съвсем други разбирания и история... Във случая въобще цвета на кожата няма нищо общо, просто *** си е с характерче, а може и верно да си има проблеми с менталното здраве. Хари много добре си я е подбрал, ако целта му е била да подлуди знатните си роднини.

65

Анонимен

преди 3 години

Само на мен ли ми се струва,че на този принц или както там му казват,главето му мяза на пипонь?

64

брекзит

преди 3 години

Мисля, че англичаните нагледно доказаха, че с други народи не могат нормално да общуват и работят - Брекзит! Или си му роб /от колониите/, или отказва да съвместявате живот или работа! На равни начала с другите народи от Европа отказаха да бъдат! Та някоя си Мегън Маркъл ще я припознаят за една от тях. Никога!

63

Анонимен

преди 3 години

Какъв расист може да е този кривия? Смешна работа.

62

Това е

преди 3 години

последният пирон в ковчега на Великобритания.Шотландците напускат надменните англичани в края на годината- Великата Британия се разпада

61

!>?

преди 3 години

сте расисти.Англичаните мразят всички други. Мразят и шотландците.Те са най-големите расисти

60

защо

преди 3 години

Два непреходни афоризма:1. Като кажат, че сестрати е к...а, ходи да доказваш, че нямаш сестра 2. Парите не миришат

59

Анонимен

преди 3 години

Някои хора вече и на сън да ги бутнеш те обвиняват в расизъм. Дано Хари да не съжалява някой ден за избора си

58

българин

преди 3 години

Сега намерих нещо интересно за принц Хари, което бях забравил отдавна.Принцът е известен с буйния си характер и лудешките истории които е вършил от малък.Не знам на колко години е бил, но като младеж, на едно парти беше сниман в униформа на Вермахта и с лента с нацистка свастика на ръкава.Многократно е правил расистки изказвания. Например е говорил за нашето "пакистанско приятелче", че носил пapцал на главата вместо тюрбан.Сега е странно, жени се за мулатка и обвинява родата си в расизъм...