14

Анонимен

преди 3 години

За какво съм платил еко такса тогава?Това е като с паспортите за сградите.За какво имам АКТ-16 тогава?!Тия полудяха бе!Миналата година повдигнаха данъка за старите коли,сега стикер,а догодина какво ще поискат?!Защо мълчите бе хора?Стрижат ни за едно и също по няколко пъти кога ще скочите?Аз разбирам да е от тук натам който купи кола,ама сега със задна дата да ни стрижат????

13

Анонимен

преди 3 години

Само да питам - като го мина с Нео димовия магнит тоя чип какво ще стане? Не искате да кажете? Ми ще мина на половината съседи и ще разбера, хахха. Или начин за измъкване, или ще е нов тип мръсотийка...Иначе за прегледа - зависи кой и как ти закача мерилката. Па и да не е така, сегашната ми кола е с два ауспуха. Пък и да съм с такава дето има един - ще си пробия отвод някъде по-напред за прегледа и ще му направя една резба за болтче. С отверката пет оборота и вдигам категорията на евро 6...

12

Анонимен

преди 3 години

Ще започне едно крадене на чипове,чупене на съкла,абе кофти работа пак.А тия с парите ще си плащат на програмисти и чиповете за тях няма да са проблем да им ги нагласят както искат за ретро колите им.

11

Анонимен

преди 3 години

Ще сложа на колата горивна добавка за намаляване на вредните емсии непосредствено преди техническия преглед и замерването....

10

Експерт

преди 3 години

Предсказание: системата ще се се сгромоляса още първите дни и ще бъде пълен провал.

9

Анонимен

преди 3 години

Българинът превърта водомери с прахосмукачка, заварява средните ребра на радиатора и копае биткойн на жица в ТКЗСто. Какъв чип, какви 5 лева...

8

Анонимен

преди 3 години

Дали това или паспортите са по-голяма глупост, трудно ми е да реша. Дране до дупка на народа.

7

анонимен

преди 3 години

А не е ли по-евтино да се изкарат канцеларките от МВР и КАТ на пътя и като видят бутрака с мощната димна завеса отзад да си го отсвирват и на място да му свалят номерата! Ще става по-просто и по-ефективно! Щото по малките сервизи дето правят ГТП на принципа"мижи да те лажем" минава куцо, кьораво и сакато - всичко дето може да стигне на собствен ход до тях!

6

русенец

преди 3 години

Защо са ни тези еко простотии, като първо нямаме ГТП като хората и второ, камерите могат да разпознават регистрационния номер на автомобила и от там може да се види и дали е с платен данък, ГО, дали е краден и т.н. Като ви боли за екологията защо такива стикери няма да има на бусове , камиони и автобуси? Предполагам защото те не замърсяват, нали? Стига сте измисляли данъци, ****ицата ви!

5

хахаах

преди 3 години

Новата лепенка ще е с всички категории и ще се перфорира. :D Ерата на перфоратора няма да свърши

4

Анонимен

преди 3 години

Кому е нужно въвеждане на нови групи? Нали има евро? А, да, сетих се, за да се скубят пари37545

3

Stoyanov

преди 3 години

Прегледа с 5 лева, друго с още 5 , това онова с още малко, горивата стигнаха старите нива , усещате ли?

2

селтак

преди 3 години

Направили в шведската маала 25 метрова кУла с камери за да виждат от коЙ отджак излиза пушек от гуми и царули 1!!!Тази територия и за у--й не става !

1

тъй де

преди 3 години

Хе хееее, някой хора пари печатат/незаконно/, та един умрел чип ли ще им се опре!