34

ЕВРОПАТА

преди 2 години

ЛОШИТЕ ГОРИВА ЕДНО ,КАТО ЗАРЕДИХ ТУК И СЕГА КОЛАТА Е ВСЕ ЕДНО КАРАШ НА РЪЧНА,А ЗА ЦЕНИТЕ НА ПУНКТОВЕТЕ КАКВИ 5 ЛЕВА ТЕ ВЕЧЕ ГИ ВДИГНАХА ,10 ДО 15 И БЕЗ СТИКЕР.

33

Българин

преди 3 години

Предполагам, че тези чипове ще са за сметка на ищеца-общината. Моят авамобил е излязъл от завода с еко категория, записана в талона. Но никой не отваря и дума за лошите горива!

32

Точно

преди 3 години

Е точно с тези чипове ще започнат хубавите почерпки. Клиентът ще черпи служителите на пункта, а те ще черпят контролния орган, защото всички знаят, че стойностите няма как да излизат. А уредите показват това, което оператора иска и няма нищо общо със системата, която се въвежда за изпращане на данните в реално време, защото първо се мери после изпраща.......

31

Цонко

преди 3 години

Във Франция тези стикери са за коли които искат да влизат в центъра на града и ограничават само ако има замърсяване повече от нормата.Купуват се от държавен сайт на цена 2-3 евро.Ако живееш в центъра и има замърсяване просто не караш в този ден,т.е. не са задължителни.

30

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да унищожат българина. Сто процента някой висш катаджия стои зад всичко това

29

Док

преди 3 години

А цялото начинание е едно принудително продаване на нещо, от което никой няма нужда. Тия изкараха, че няма друг начин да идентифицираме колата, освен с чип. Излиза че регистрационния номер на е средство за идентификация на МПС в България.

28

Док

преди 3 години

Ако колата е с газов инжекцион за една минута точно преди прегледа газаджията закача компа и така може да обедни сместа, че кола, излязла от завода с евро 2 да даде изгорели газове като за евро 6. Мотора няма да може да се изфорсира, ама то колкото да мине 100м за прегледа. У наше село вече има и конкретни оферти за "модификацията". Отиваш при газаджията, цък с компа, преглед, пак при газаджията и кой от къде е.

27

Анонимен

преди 3 години

То пътища няма те къде тръгнаха хахахахахаха но при пенсионерска държава ще има още нови източници на доене ...

26

Шопар

преди 3 години

Некой верен герберас че стане милионерче.

25

едни пари и еко

преди 3 години

Чип-мип- бип, нищо не променя, защото всяка кола поне след 90г е проектирана да работи с намалени емисии, съгласно текущите изисквания. Много са малко екзотичните без катализатор и компютърно управление на запалването(като двутактови мотори, Трабантчета, рикши, тук там Жигула, Москвич..) Всяка пушеща кола обаче, бърка директно в джоба на собственика, защото от непълното горене освен че не върви, прави нагар, сажди, заминават дюзи, свещи..т.н. И моят дизел е почвал да пуши и се оказа един маркуч

24

Иихуууи

преди 3 години

Кодиран чип на главите на новите депутати ще сочи колко са *** и колко крадат

23

хак да им е

преди 3 години

Аз пъ си късам книжката, продавам колота и тичкайки по тротоара ще си бръмча на пук на шакарите, че не могат да ме рекетират щот нямам стикери.

22

Реалист

преди 3 години

"Еко"-гадините доят здраво в световен мащаб...

21

ей тъй чешем език

преди 3 години

Еко стикери, мине-ки за магистралки, градски, селски, пътища, пропуски за инвалиди за електрички, третополови, директори, инспектори, застраховки каско гаско, маски. Стъклата станаха като табла за копува-продава или тъжни поемин. Да не говорим кинтите, които харчим за нищо, а пътищата са същите поми-ни дупки, не пипани от десетилетия, а ПТП-тата са скочили десетократна. А от тези еко промени някъде нещо да се е чуло и видяло? Изобщо до кога ще търпим това чиниовническо коцодерство?

20

Анонимен

преди 3 години

За 5 лева и то крайна цена ще бъде със страшна кодировка. Направи данните на собственика залепени на предното стъкло. Световна иновация

19

Анонимен

преди 3 години

кодиран екочип щял да сочи замърсител ... кой ги измисля тези безумния заглавия :)))чиповете щели да бъдат ВЛОЖЕНИ, как по-дяволите се влага чип, няква нова методология ще да е, явно за това са по 5 лева бройката ...и кой им е казал, че ще се отказва "екочип" ако колата не е в нормите на евро стандарта?? нищо подобно, просто ще издават по-ниска екологична категориякаквото и да прочетеш от тази статия, нищо не е вярноабе пийте си ваксините, печете се на 5G-то и да не ви пука на чиповете :)

18

Анонимен

преди 3 години

Накратко казано, сега престъпниците ще имат данните на собственика на една ръка разстояние.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига си фантазирал сякаш не си виждал кола през живота си. С твоята дупчица дали колицата ти няма да е шумничка, бе другарю? :))) Ами вкарай си отвода в купето, че да го използваш като шумозаглушител!

16

Анонимен

преди 3 години

"Е като намалиш потока на газовете не намаляваш замърсяването а го забавяш.Ще видят,че не е нормално и ще мерят по-дълго."Като пренасочиш 80% от вредните газове да излизат от друго място, а не от изхода от който те мерят - не знам колко дълго ще мерят... Виждал ли си сега как мерят? Даже най-примерните? Няколко пъти газ до 2-3к обороти, взимат макс показана стойност(т.е. няма интервал за засичане).

15

Анонимен

преди 3 години

до 15Е като намалиш потока на газовете не намаляваш замърсяването а го забавяш.Ще видят,че не е нормално и ще мерят по-дълго.