160

Сата НАТО

преди 3 години

Това е доста тьпа изцепка, защо го прави ? Сега ако хората са взели български осспорти само заради безвизовия режим с ЕС, какво правим?

159

помнещ

преди 3 години

Този трътлест индивид.Нали стиска малките топки,на бившето борче и мутра др Борисов.Та изкуствено,го държа на власт,а те ВМРО ,вече Не зная,българи или Македонци са? Тааа,нали др Каракачанов е на влсаст,та има "класифицирана информация" в държавата,кой,къде,кога и какво! Др Каракачанов.След тези избори.Ти,партията ти и вождати др Борисов.ЩЕ СТЕ ИСТОРИЯ!!

158

Анонимен

преди 3 години

161 Да, използва случая, предизборно, но е вярно, скопските наглеци, са на стената на позора. Освен това, по закон, всяка българска община е длъжна да обяви поименно, имащите право на глас.

157

Анонимен

преди 3 години

164 Истината за скопските негодяи е една, независимо, от чиято уста излиза. Браво, на Каракачанов.

156

Анонимен

преди 3 години

166 Иска ти се, това да не ти е Сърбия, или Русия, само те анексират чужди територии. На България не й е нужна скопската психиатрия и сърборуска кочинаРСМ. България няма териториални претенции към РСМ. Античките и сърбите имат такива към България. Затова вето, още дълги години.

155

Анонимен

преди 3 години

На тези мерзавци от РСМ, трябва да се отнемат българските паспорти.

154

ПП Възраждане

преди 3 години

Българите мразим македонците!!И само сигнал трябва България да нахлуе в Македонския край и да анексираме тези Български територии.А който макединец не е съгласен ще бъде хуманно умъртвен. С мачете..

153

Анонимен

преди 3 години

Българска порода Каракачанско куче..Надуши ги всичките..Грешка няма тая каракачанка.

152

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов - българският Шешел.

151

БГ

преди 3 години

ХАЙДЕ ШКЕМБЕ В ЗАТВОРА!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов използва първобитна пропаганда, едва ли не макетата са нашия враг :)) Не може един лъжец да ме манипулира, но все пак писах, че трябва да затворим границата, може всевишния да им проговори , че сме им най-близките приятели :)))) На Балканите никой не обича българите, щото след Освобождението сме ги клатили много във войните всичките, без загуба, все пак искаме да сме добри съседи, нали ? :))))

149

Анонимен

преди 3 години

Насила хубост не става, турците, пумаците и шведите в самата България не се интегрират, тоя тръгнал да прави българи македонците...

148

Анонимен

преди 3 години

"Oбщa цeнa oт 155 177 eврo (303 500 лв.) кoлкoтo cтрувa триcтaeн aпaртaмeнт в Млaдocт!"Скандално евтино продава. Толкова много земя и сгради на това място струват 10 пъти повече.

147

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Слушайте му глупостите на това ченге-доносник и ще прокопсаме. Да връща откраднатите имоти от Македонските дружества в България,Македонски домове и имоти в цяла България,направени и закупени с дарения и труд от македонците в България. Те не са собственост на ВМРО ,нито бившо,нито настоящо. Какво чака Прокуратурата в България???

146

Анонимен

преди 3 години

До Трендафил ХристакосНе е лесно да си полуафриканско отроче. Кланяте се на Русия, ближете за....ка на САЩ. Турция ви се подиграва и не можете един Кипър да оправите. Станахте синоним на лъжа, мързел, тарикатщина и комплексарщина. Атина е клоака от бежанци. Жалка картина.

145

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и откритите сърбомани от Македония ,като Васко Ефтов да са в списъците за гласуване това нищо не значи.Могли ,взели бг паспорти.Въпросът е защо са им дадени след като в Македония водят открита анти- българска политика ,като Антонио Милошески фигуриращ във въпросните списъци!

144

Ganjo

преди 3 години

Да видим сега в изборните секции открити в Македониа,колко от обявилите се за българи македонци ще гласуват за българското ВМРО.Би трябвало да има 35 секции доколкото знам и ще поемат 120 000 гласуващи както казваме в България,че имат български паспорти.Сега ще лъсне лъжата,ако не друго.

143

Анонимен

преди 3 години

Какви над 120 хиляди бе ,Шкембестия,като Захариева съобщи за над 70хил.?!Ако ще лъжете ,поне се сдопитвайте колко да лъжете!

142

Loyko

преди 3 години

Колко избирателни секции ще има открити в Македониа за предстоящите сега парламентарни избори?Който знае да ни информира,моля.Благодаря предварително.

141

Анонимен

преди 3 години

Сега македонците ще кажат, че им крадем политиците и не спазваме договора за добросъседство дето са го подписвали тия тъпоъгълници.