68

акуд

преди 3 години

напъните са излишни...................., не всички цвитове присъстват в дъгата :)

67

Анонимен

преди 3 години

Двете братовчедки на Елизабет живеят не в психиатрия, а в дом, защото са с тежка умствена изостаналост заради вековните кръвосмешения.

66

Анонимен

преди 3 години

Меган иска да наруши вековните традиции на британската монархия и да стане кралица на земите, които са под британски протекторат. Това означава разцепване на монархията. Арчи не можеше са е принц, защото според правилата, тронът се наследява само от син, или децата на първородния жив син. Принцове не са и децата на останалите близки роднини в семейството. Арчи може да стане принц, само ако Чарлз заеме престола след Елизабет Ii, но както вървят нещата, Уйлям ще е следващият крал.

65

Анонимен

преди 3 години

Хари е роден от леля си защото по това време майка му отсъствала

64

Ха-ха

преди 3 години

Нерде Даяна,нерде Меган...Това менте ще бутне короната???

63

Анонимен

преди 3 години

Нериса и Катрин Боуз-Лайън - братовчедки на Елизабет II, живели в психиатрия. Както се казва жената се е подсигурила някой случайно да не възроптае на управлението й.

62

Анонимен

преди 3 години

Кралицата е институция, няма някаква си там дето не видиш ли тъне в лукс и привилегии не искала да живее повече да сложи точка на монархията. Хората по света няма какво да ядат, онази се оплаква като тийнеджърка

61

Анонимен

преди 3 години

А още по интересното, е че Елизабет втора е станала кралица, след специално променен закон в нейна полза. Трябвало е неин братовчед да наследи трона, но внезапно променят закона и готово.

60

Анонимен

преди 3 години

Все повече стават харесванията и одобренията за Република Великобритания. А Уилям все още гледа като натровен с гъби. Май властта му се изплъзва.

59

Ти да видиш

преди 3 години

Опра Унуфри с три милиарда в джоба все се жалва,че е репресирана от държавата и белите.Това матовото и то реве в същата песен.

58

много грозно

преди 3 години

Тя просто е грозна. Има много черни жени които са къде по-красиви. Освен това е манипулаторка. Прави се на онеправдана. За да стимулира рефлекса на тХари да я защитава. Най-вероятно ситуациите в които са били постановка.

57

Анонимен

преди 3 години

На мен ми прилича на индианка,а не на черна.Всяка жаба да си знае гьола.Използва го за пари и слава и може би още нещо.Ако съм на мястото на кралицата,ще изпратя службите да върнат момчето в родното му място и да си намери друга жена,защото не се знае дали пак няма да го използват.

56

Ky40

преди 3 години

Плашели се от даяна, щото била силна жена. А кралицата силен мъж ли е ? И ако не бяха уредени бракове, даяна нямаше да е принцеса, оня направо щеше да се ожени за Камилата. Мен да ме вземат за първият бял Крал на Замунда.

55

Анонимен

преди 3 години

Тия живеят в друг свят бе.Едно интервю 9 000 000 каквото и кажат това ще каже само за да ги вземе.Защо ни занимавате с глупости?Обикновен човек до такива пари изкарани за 5 минути няма как да стигне никога!

54

Анонимен

преди 3 години

Проучване в великобритания байно

53

до 63

преди 3 години

...кои факти? Това ако е като проучването на гълъп и битиви за бойко и високия му рейтинг... х-аха-ха-ха:)

52

Анонимен

преди 3 години

Кралицата се ползва с 90% одобрение, за разлика от меган с 30% а също и за първи път Хари е с отрицателно доверие и огромно разочарование от него у британците. Това показват фактите след интервюто.

51

До 59

преди 3 години

А ти отговаряш. Мноо акъл, много нещо.

50

фак дъ систем

преди 3 години

Дано двореца се разпадне, както и цялата робовладелска система, на която се гради света. Нямаме нужда от накичени със злата кралици и банкери, те имат нужда от нас.

49

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛИТЕ ВИЯТ ПРЕБИТИ, ПОРЕДЕН РУСКИ АГЕНТ БЕ ПОБЕДЕН ОТ БРИТАНИЯ.