88

Ааааааааааа стига бе

преди 3 години

Таз много грозна, бе! Всичко ми прилича на постановка от самото начало. Пак либерастите са замесени!

87

Анонимен

преди 3 години

Тая се тръшна, че децата и няма да имат титли и започна с маймунджълъците. Щом някой заговори за дискриминация и на човек му е ясно, че се търси изгода.

86

Авертас

преди 3 години

Едно по едно обвиненията намират своя разумен отговор. Вкраяна краищата е вероятнода се окаже,чежената на хари не е нормална и не е препоръмително да бъде близо до децата си, защото би могла да ги увреди. Ще започнат да я лекуват най-добрите специалисти в света и така ще продължи с години. Децата ще бъдат отгледани и възпитани в съответствие с другата половина от произхода си. А Хари ще си се върне към предишните утехи... Пропадат и двамата. Това е логиката на такива образи.

85

ПроСоТо

преди 3 години

аз мисля,че Хараламби..пардон,принц Хари,просто си отмъщава на Дъртата за това,че Тя ликвидира майка му...За обикновените,нормалните хора е трудно да разберат "ДВОРЦОВИТЕ ИГРИ"...Защото те /игрите/ се водят по начин,известен само на много тесен кръг от хора...Може да се усмихват един на друг,да се увещават колко са предани едни на други,колко много се грижат взаимно,но...в главите им бушува САМО МЕЧЪТ!!!ПОКВАРАТА там е ужасна!..ОТ ВЕКОВЕ!..И е ЗАКОН..а циркаджилъците им за пред обществот

84

Не!

преди 3 години

Ти да видиш, как ли пък заради една американска *** ще се срине вековна монархия.

83

Тоя

преди 3 години

Мухъл Хари май скоро ще бъде изритан от жена си - първо не получи титла за сина второ се оказа че няма пари, а само от майка си каквото е имал го е хвърлил за къщата с 16 спални... и като знаем законите в Калифорния, където жената получава всичко...

82

Проблемът не е...

преди 3 години

..дали дворецът , а дали Меган ще преживее скандала. Защото и Лейди Ди предизвика скандал, но после разбра, че бетонът е много твърд материал, особено полезен за някои дворцови нужди!

81

НЕ Мулатка Ромка

преди 3 години

Истинска Ромска принцеса от Факултето, Филиповци да пусне корени и гени в кралската фамилия и да ги видим тогава какво ще правят.

80

Solar Power

преди 3 години

Е ясна е Меган - златотърсачка и се ядосва ,че е отхвърлена........

79

Анонимен

преди 3 години

Повече от цинично е да размахваш картата на расизма за постигане на целите си. Всичко това беше една лудост. Нормален човек не би го направил.

78

Х

преди 3 години

Абсурд. Короната не може да бъде разклатена от една случайно попаднала жена в RF. Жалко за младата двойка к. се опита по този нагъл и безразсъден начин, чрез медиите, да взриви тази многовековна институция. тази медийна бомба удари на камък и се превърна в бумеранг, насочен срещу тях. Но резултатът е такъв когато нямаш добро възпитание, не зачиташ семейните ценности. Не си благодарен и не уважаваш това к е направено за теб. Интригите и лъжите удариха на камък.

77

Потресен

преди 3 години

Нима има сравнение между двете? Хамериканката си е типичен пример за златотърсачка, а мъжа й- черната оФца на кралското семейство. В случай , че бяха стока за оценяване, щяха ли да ги изритат от двора? Айде, стига с тези лигльовци. Ако им спрат парите за месец, ще умрат от глад, толкова са некадърни.

76

Анонимен

преди 3 години

Републикааааа

75

Anonymous

преди 3 години

Не само ще оцелеят, но и хоро ще играят.В сравнение с Даяна Меган е една селска женица, които иска да бъде известна.По-големият процент хора нито одобряват, нито харесват подмолните действия на неосъществена актриса и несправедливите атаки към кралския двор.

74

Анонимен

преди 3 години

Браво за смелостта тая Меган ...направо ги разби

73

Анонимен

преди 3 години

много ще тегли и ще си пати този младеж с тая върти опашка

72

Анонимен

преди 3 години

Как я е харесал тоя тази, че тя си чисто джипси.

71

Анонимен

преди 3 години

освен че и двете са нестабилни психически друга прилика няма

70

Анонимен

преди 3 години

ама че нахална мегън , какво иска титли , да си стои в холивруд

69

Анонимен

преди 3 години

Вероятно, свръхамбициозната Меган се манипулира от външни сили, които искат да дестабилизират британската монархия. Твърде вероятно е, Меган да е финансово зависима от тях. Хари, който завижда на брат си, е под пълен контрол на нахалната си жена.