46

COVID

преди 3 години

До АстраЗенекаНе са глупави. Просто оксфордският *** е 8 пъти по евтина.

45

АстраЗенека

преди 3 години

Нищо против тая ваксина, но е адски гадно когато управляващите тарикати ти я натрапват, защото са били достатъчно глупави да откажат полагащите се количества от останалите.

44

Анонимен

преди 3 години

Не се ли усещат че така не спазвате зададената ви насока за писане? До вчера едва ли не хората се избиват за ваксини а сега, греда, 20 000 желаещи за 4 дни.

43

До 49

преди 3 години

Таен заговор ???ХахахахаПо-скоро бих го нарекъл икономически баланс ( платежен и търговски) и капиталова световна сметка.Производните му са на практика инструментите,с които се пази този свят от Анархия и себезатриване.Кви са тия тайни и заговори бе ? Ясно е,че се управляваме от СВЕТОВЕН ЕЛИТ ,който определя правилата ,но още по-ясно е,че ако няма контрол и правила на този свят, ще говорим за край на човечеството.Любопитен съм да ми кажеш за заговора !!! Хахахаха

42

Анонимен

преди 3 години

на 13.03 трябва да получа втората игла на Пфайзер.такава имаше навремето в ХЕИ Варна.да не стане така да отида на датата изписана в бележката и да ми кажат няма ваксина.ще остана на никъде.с провалена ваксинация.

41

Анонимен

преди 3 години

АБЕ умници нали не искайте да се ваксинирате! Защо сега 4 ден не мога да регистрирам за ваксина.?

40

до Любимата опорка

преди 3 години

Само ти ли не си разбрал/а още, че 90% от конспирациите от миналата година вече са доказан факт? ... :) ... Какви конспиратори те гонят? Знаеш ли изобщо какво означава думата конспирация? Да започнем оттам. Конспирация означава таен заговор. Ако според теб светът не се управлява от хора, които са в някакъв таен заговор, значи просто не знаеш на кой свят се намираш... Хайде жив/а и здрав/а!

39

Анонимен

преди 3 години

Га вида вожда индианец от Банкя да си я сложи и то истинската ваксина,тогава и аз!!

38

Анонимен

преди 3 години

Любимата опорка на конспираторите е :ИЗТЕЧЕ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ и съответно представят изфабрикуваните документи ,интервюта," факти".Сега обаче втора година вече няма т.нареченото ИЗТИЧАНЕ НА СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ и то за казус касаещ ЦЯЛ СВЯТ.Защо конспираторите не излезят и да докажат,че някой ги лъже,убива,чипира,следи? Да докажат конкретно кой и защо е съпричастен с пандемията,а на да ги наричат ТЕ или световния елит.Ръсят само въображаеми теории за рептили,евреи,илюминати без грам аналитичност

37

man

преди 3 години

20K само за 4 дни, 11-14 Март т.е. по 5К човека на ден

36

Анонимен

преди 3 години

Значи, ако не се ваксинирам, а всички около мен са ваксинирани, няма защо да се притеснявам. Нито аз ще ги заразя, нито те мен. Тогава защо да нося маска ?

35

Анонимен

преди 3 години

Това ли беше налива за който говорете преди няколко дни? 20 000 човека?

34

До 42

преди 3 години

Хахага,за много интересен и остроумен ли се смяташ ?В света има вече ваксинирани над 200 милиона души !!!

33

Анонимен

преди 3 години

-Какви документи са ми необходими, за да си поставя ваксина?-Лична карта и завещание...

32

Гошо

преди 3 години

Аз мисля, че ваксината на АстраЗенека може би е по добра и от Модерна и Пфайзер! Защото тя е стандартна ваксина, която вкарва в тялото мъртъв Ковид и тялото си прави антитела! Докато Модерна и Пфайзер захваща някакво шипче, но пък според мен при тях за по кратък период ще има антитела!

31

....

преди 3 години

Абе тая прословута "лекарска преценка", която толкова я заобичаха напоследък, какво точно преценява? Щото сигурно за 1 на 100 000 има някакво медицинско противопоказание каква ваксина НЕ е желателно да получи, ако изобщо и толкова.

30

Анонимен

преди 3 години

Тая да каже къде скриха другите две ваксини.Само за по равните ли.Сигурнно трябва всеки ден да се регистрират хората по сто пъти.НАХАЛНИ....ЦА.

29

Анонимен

преди 3 години

От три възможни ваксини посочваш две и се оказва, че капризничиш! Предлагат ти третата, с която са се набълбучили и искат да разтикат! Еми ще чакам доставките на рнк ваксини през април, пише, че са 250 000 и така.

28

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам им приятен път до града на Бога във вселената,а на младите приятни интимни мигове без да се притесняват че могат да станат бащи и майки!!

27

Анонимен

преди 3 години

Преди 2_3 дни онзи министър с присадения перчем каза, че са се записали 60 000Днес намали ха цифрата 3 пъти. Я да вземат пак да ги преборят, да не се окаже, че са 100-200 човека накрая