32

Анонимен

преди 3 години

Хаоса продължава с пълна сила. Мерки теглилки, лутане в тъмното...

31

Анонимен

преди 3 години

Абе ей пуфляци,според института"Роберт Кох" Германия по който вие се сравнявате,над 50 заразени на 100 хиляди за последните седем дни се води червена зона за която са нужни рестрикции,при нас повече от половината области вече преминаха 500 на 100 хиляди заразени а вие шикалкавите!

30

Анонимен

преди 3 години

Борисов пред медиите: "От първи март ОТВАРЯМЕ." Какво отваряте бе ей, когато дори Швеция, която никога по време на пандемията не е налагала рестрикции забрани работа на барове и ресторанти след 20:00 часа. Защо винаги трябва да правите обратното на умните нации? Заради изборите? Заради предизборната ви пропаганда напълнихте болниците пак с ковид пациенти.

29

Българин

преди 3 години

Данче, заведенията не трябва да работят въобще. Кой гарантира, че някой в кухнята или бара не е болен без симптоми?Десет дена след като отвориха заведенията, бума на заразените е на лице. Точно след толкова време се проявяват симптомите - между 5 и 10 дена след заразяване. Кажи на шефа ти, че ще е лично отговорен за смъртта на хиляди българи заради решението му да отвори точно преди пика.

28

Дядо от село

преди 3 години

Данче,с половинчати мерки нищо не се постига..

27

Анонимен

преди 3 години

Долните гладни мършички на държавна хранилка, не спряха да вменяват вина на ученици и родители. Дано математика на щаба е позанижил процента смъртност, та да оредеете повечко,мързеливи крадливи твари.

26

обективен

преди 3 години

Светът говори за нас как управляваме пандемията.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 "Моловете ги оставете от понеделник до петък до 17 часа."Това е добро! Би намалило струпването на хора, а в същото време от магазините няма да стоят без работа.

24

Анонимен

преди 3 години

Държавата пламна заради учениците.

23

излагация

преди 3 години

А останалите ученици? Те имунитет ли имат или не пренасят вируси?

22

Светеца

преди 3 години

Учениците 5- 12 клас " минават" на дистанционно?! Данче, а те кога бяха присъствено ?? Две седмици ...побъркахте ни и родители и деца ...*** ...един ден ще платите за здравето ни..Всичко се връща.. Един ден ...Що не затворите заведенията?! Щото скоро ги отворихте ? Или защото там няма вирус? Ами магазините ? Все децата ви виновни ...фашисти ! Методите ви са всичко друго ,но не и водени от здравословни причини

21

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите - викате по-добре умрели отколкото бедни.

20

Анонимен

преди 3 години

Лифтинг,прическа-фъш,фъш/така каза началника и/и абсолютно неадекватни мерки,които ще влошат още повече нещата.Естония и Нидерландия въведоха пълен локдаун за две седмици,а нашите си играят на шикалки ,нищо че за два дни само умряха 300 души.Докато не ни уморят няма да мирясат.

19

Анонимен

преди 3 години

Моловете, Данче, трябва да ги затваряте само в комплект с големите магазини като Джъмбо, Декатлон, Практикер и подобни, че и големите хранителни като Була, Кауфланд и Лидъл. Всички те се ползват за разходки когато времето е лошо и се струпва народ, който няма работа там, а само се шматка и прави калабалък.

18

Амчъкистанец

преди 3 години

И кючека да продължава.....

17

Сата НАТО

преди 3 години

И какво без работещи и плащащи данъци на дългове ли ще я караме и кой ще ги връща?------Никой.Ще ви ги опростят.Което е най-страшното.

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А ляб от къде ша си вземам.Аз винаги ходя в...кварталния МОЛ в Кривунделово и чакам да го...намалят,щото кат стои 2 дена,нищо му няма.Сега требе да ям...скъп ляб от бай Ставри...бакалина,щото при него намаляне няма.За това ги...обичам моловете.

15

Бау

преди 3 години

очаквано

14

Анонимен

преди 3 години

Моловете ги оставете от понеделник до петък до 17 часа.

13

Анонимен

преди 3 години

Това значи, че няма да има избори. На хората се забранява да се събират и сдружават. Само на герберите е позволено да имат организация. Ето какво значи комсомолски секретар, добрал се до власт със закъснение от 15 години.