22

Анонимен

преди 3 години

Допускам, че организмът на доносника може така да е навикнал на дългогодишна консумация на химическите продукти, наричани храни, купени на промоция в големите вериги, че сега при срещата с малко истинска храна да е реагирал по-остро, което глyпакът погрешно нарича натравяне.

21

Монсанто

преди 3 години

Съвестна гражданка! Само нашите продукти и патентовани нещица стават за вас! Бъдете отговорни, не на домашните отрови!

20

Анонимен

преди 3 години

"Газирани напитки вече не слагат захар вътре само глюкозо-фруктозен сироп"И бозата, това традиционно българско питие, я бухат с аспартам и какви ли не знайни и незнайти ОТРОВИ, ама бабата на тротоара с ИСТИНСКИТЕ яйца от ИСТИНСКИТЕ кокошки и ИСТИНСКОТО мляко от ИСТИНСКИТЕ кози застрашавала общественото здраве.

19

Забелязъл

преди 3 години

Гледам картофи в Една голяма верига помъкнали и някой им прегорил кълновете, дали като покълнат ги слагат в хладилник или ги обработват с химикал обаче големи отрови се продават. Настъргахме лимонови корички за гарнитура на сладкиш (мислехме че лимоните са както едно време...), стигнахме до спешното. Мед -глюкоза. Газирани напитки вече не слагат захар вътре само глюкозо-фруктозен сироп -пълна чорба. Кафето ...нес кафе...голяма работа ..за Источна Европа -кисело. Мляко...без коментар. Какъв БАБХ?

18

АнонимеН

преди 3 години

САМО ЕДИН ПЪЛЕН *** МОЖЕ ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ, ЧЕ СЕ ПРОДАВАТ ЯЙЦА И МЛЯКО В НЯКАКВО СИ СЕЛО!

17

Анонимен

преди 3 години

Точно тези продукти са с ясен произход. С неясен са тези от магазините.

16

Анонимен

преди 3 години

Докъде стигнахме бе?!Да не може човек със собствен труд да изкара лев.Някои май ги е яд,че живеят бе?!

15

Анонимен

преди 3 години

До ПроизводителЕвала, колега, така се прави!

14

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам от бабата да си взема, ако че е на пътя, но не и от масовите тровители!

13

Анонимен

преди 3 години

Счита нелегално и опасно да се продават продукти с неясен произход на улицата, ама нашият си купил мляко оттам, че даже и го изпил. Какъв полyидиот, драги зрители.Иначе аз редовно си купувам от улицата и намирам продукцията на такива места за много по-качествена от регламентираните. И да, купувам си на моя отговорност, не ми трябват някакви кухи организацийки като БАБХ и РЗИ да ми се правят на загрижени.

12

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

И защо се прави това?!? З д а е би случайно да хапнем малко или сирене, което не е пълно с отрови ли?

11

Анонимен

преди 3 години

тва са *** "войни за социална справедливост". Търсим бабички за враг, или дедото с ракията. Или котка на дърво. Избива си комплекса за малоценност ***. Мама ми сговтила веганско, тате му купил плейстейшън, онова като излезе от играта щото го убили, търси да се прави на герой с такива доклади. После реве, че които му противоречат били доносници и агенти. А медиите лапат и правят сензации от претенциите на тия вчерашни ***. Хвани единия, удари другия.

10

1

преди 3 години

Не знам ,моя сигнал ,дали е в компетенцията на БАБХ,но 4 месеца ,Шумен Търговищи и Преслав,пият негодна за консумация вода,при това и най-скъпа,в цяла България.

9

.....,

преди 3 години

Това е просто гавра с хората. Най- вероятно възрастната жена продава събота и неделя не за да заобикаля проверки, а защото по цяла седмица се бъхта за да добие тази скромна продукция, която да продаде уикенда. Тя това мляко и сирене ги събира по няколко дни, за да има какво да сложи на масичката. Грозна и жестока работа е злобния българин.

8

Шопо

преди 3 години

В Италия всеки четвъртък има пазар на пресни плодове, зеленчуци,яйца ,месо и каквото още се сетите домашно.И никой не дебне ,защото е отделила място ,където се провежда меркатото

7

Анонимен

преди 3 години

Абе ако се е натровил съм съгласен.Обаче ако е от завист сигнала както най-често се случва е лошо.Какво лошо има да ти извади от полог яйца и да ти продаде бабата,или сега издоено мляко,или домат да ти откъсне от градината?Е има и търгаши и ако млякото е застояло е за санкциониране.Трябва да се научат да продават качество както го правят в другите държави по селата.Там ти дават прясно каквото и да купиш.Огромен срам с да ти продадат некачествена стока,направо резил!А и не биха си го помислили.

6

...

преди 3 години

Къв е проблрма?Млекото го кипваш ,аконе се пресепе става.Яйцата ги всрил 10 м.за по-сигурно,а медото във фурната на макс и ако не замерише и не се разпадне.И ядеш.

5

Производител

преди 3 години

А защо не се правят обстойни проверки в големи вериги относно това до колко е чиста и читава продукцията.През 2012 си хапвах цитрусови плодове и получих ифлукс; бях на стъпалото за умиране ...Не купувайте от големите вериги, там всичко е отрова.Купувайте директно от производител, като го посещавате и се уверите за качеството.Уважавайте себе си и обичайте своите деца, а за това е необходимо да се ориентирате към здравословна храна.Даже хляба е менте ...Внимавайте !

4

Анонимен

преди 3 години

В селото няма как бабата да не е познаят ако от продадената и стока се получи здравословен проблем. Осве това и местната власт е част от контрола.

3

Производител

преди 3 години

Всичко което произвеждам в моето стопанство директно (!..) го продавам на роднини, приятели, колеги, познати ...Не използвам препарати за растителна защита, а извлеци от определени билки.От няколко години, например сливите които са моят имот от 12 дка се продават още на зелено.Продавам яйца, а също така и ... пуйки за Коледа.Цената на една пуйка е 8лв/кг (нетно тегло) или 10 лв/кг живо тегло.Миналата година съм продал 178 пуйки; оставах само ... за потомство.БАБХ?Това нещо да се закрие !