42

Анонимен

преди 3 години

Хората гледат да изкарат лев те тръгнали да ги дънят. Ми като са съмнителни не си купувай. Подмини и влез в Кауфланд да може собственика да си смени бентлито с по ново.

41

ЛЕКАР

преди 3 години

Ако познаваш хората, по добре от тях да си купшщ айца, мляко и сирене. Тези продукти аз ги копувам от селски минипроизводители и качеството е натурално и на светлинни години по-напред от *** от кауфланд, била и лидъл!!!

40

Tonita-7

преди 3 години

Отново ли тръгнахте да тършувате по селата? Хората са си производители,голямата търговия!Не се облага с данък!

39

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 31Обясни на твоята приятелка, че това което пие за 5-6 лева бутилката най-вероятно е смес от вода и спирт на около 11% + овкусител+ оцветител+ омирисител! Няма как да покриеш с тия пари цената на грозде, преработка до вино, бутилката, тапата, складови и търговски и ....! Вярно е, че има и много слаби домашни произведения, но те не излизат на пазара или бързо ги натирват!

38

Иван

преди 3 години

Как може да публикувате такава статия? Срамота е да се занимавате с едни бедни хора, които се чудят как са оцелеят на фона на корупция, мафия, престъпност, пребиване на стари хора за дребни пари и десетки други неща, които са в пъти по-голями проблеми в държавата. Какви хора сте вие ?СРАМОТА

37

Анонимен

преди 3 години

Тоя кърти мивки, отишъл и си купил, обаче призовава как не трябва да се купува от бабата.То вярно много 80%-ник по родните ширини.

36

SHEFA

преди 3 години

НА 100% СЕ ПРОДАВАТ КАЧЕСТВЕНИ НЕЩА-БРАВО НА ЧОВЕКА ЗА БЕСПЛАТНАТА РЕКЛАМА.

35

Гладен българин

преди 3 години

Имаше една поговорка Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле

34

Анонимен

преди 3 години

Аууууу,голямата новина.Поне там хората знаят кой е производителят.А иначе по пазарите е пълно с такива хора,които продават истински домашни продукти без палма и без консерванти.А ако РЗИ иска може да им проверява стоката,но не и да ги забранява.

33

до хеито

преди 3 години

Помощ,тук продават истински неща

32

Анонимен

преди 3 години

До 35 ЗрънчоНе само в малките градчета. В Мюнхен всеки ден на различни места има такива пазари. Цените са много високи, но стоката чочти винаги се продава.

31

АнонимеН

преди 3 години

В ГООГЛЕ МАПС ГО ИМА ТОЧНОТО МЯСТО ТОЧНО СРЕЩУ СГРАДАТА НА КМЕТСТВОТО И ПОЩАТА ДО ЕДИН МИНИ МАРКЕТ СТЕФАНИ!!!СИГУРНО СА ОТ МИНИ МАРКЕТА!!! БАБАТА ПРОДАВА МЛЯКО И ЯЙЦА И ТАКА ИМ НАМАЛЯВАТ ПЕЧАЛБИТЕ!

30

Анонимен

преди 3 години

Радва ме как всички в едно скочиха на доносника. Има останала съвест и чувство за справедливост у обществото. Не могат да ни пречупят тези мъpши с техните кухи жендарски мантри.

29

Зрънчо

преди 3 години

В Германия хората в по-малките градове и селата също често продават собствена продукция по улиците или край къщите си. Хайде да ви видя сега какво ще кажете, нали Германия често я давате за образец някои прозападни партийки и нпо- ТА.

28

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно доносничката има хранителен магазин и явно не знае ,че земеделските производители имат право да продават сирена,млека, яйца,зеленчуци и плодове.

27

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 29 Това не сме стадото, колега! Това е мършавата, краставата овца! И аз ще си купя агне за Великден от такъв селски производител, щото свежо шоково размразено новозеландско агнешко с вкус на дървени трици вече съм ял и не повтарям!

26

До 28

преди 3 години

И аз съм сигурен , че е софийскиСороскиГендар. Такъв като го срещнеш го пребиваш без да говориш

25

да,да ама не

преди 3 години

Видели едно око в кьоравия и дай да го извадим и него! А за салмонелата в едни европейски пилешки бутчета в една голяма търговска верига с четирибуквено име и още една такава верига с по-дълго име мълчат като гъбки! Рвииййшш!

24

Анонимен

преди 3 години

Е това е стадото беге ! Предатели е имало през цялата ни история има ги и днес , и то повече от преди.

23

Анонимен

преди 3 години

Тая комисия не работи )ако е така ще знаят че на всеки пазар се продават ,сирене,яйца , мляко ,сланина,пъстръма ,суджук и др продукти ,от които си купувам и аз от много години )всичко е много вкусно и прясно ,не е като любимите хранителни вериги на тая корумпирана комисия ,