94

Анонимен

преди 3 години

То и Хитлер имал по-висша цел...Адвокатката да не е завършила Благоевградското право?Няма никаква конспирация - по-ясно е от слънчев ден - искат ни свободата, искат ни покорни и на колене, без собствена воля - искат ни роби!

93

да,да ама не

преди 3 години

Зaтoвa пак зaдaвам въпрoca : Имa ли мaтeмaтик, вируcoлoг, пулмoлoг, хирург, упрaвник, кaнцeлaркa..... НОЩ-ник , кoйтo дa имa пoнe някaквa мaкaр и приблизитeлнa идeя зa чиcлo нa прeкaрaлитe КOВИД-19 oт нaчaлoтo нa ПЛAНДEМИЯТA! Тaкa щe знaят пoнe приблизитeлнo кoлкo oт нaрoдoнaceлeниeтo пoдлeжи нa вaкcинaция нa първa, втора.. вълнa! С една или с друга ваксина; с една "игла", две "игли"..! Щото досега няма нещо смислено и последователно да са направили!

92

копи-пасте

преди 3 години

Ще се ваксинирам ако:- ако някой ми каже за колко време ще имам имунитет?- мога ли да съм преносител на вируса?- защо се подписва документ с който освобождаваш всички от отговорност?- защо производителите на ваксините са освободени от отговорност?- защо рнк ваксините , които до сега са били забранени, въпреки че се разработват от над 15г. ги разрешиха сега?- кой ми дава гаранция, че рнк ваксините ще накарат тялото ми да синтезира само протеин от вируса, а не и нещо друго?!

91

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Едни много важни въпроси:Ваксинита с точност докога й трае ефекта ?Ваксинационният паспорт за пътуване ще важи ли според срока на трайност на поставената ваксина ?Какво ще се прави ако човек си постави ваксина ,вземе паспорт,пътува и отново се разболее -той счита ли се за свободен да си пътува или отново става опасен ?Как ще се запишат хората които без да знаят са изкарали вируса и нямат документ че са го прекали ?Ако не се ваксиниран и пътуваш с пср тестове и те винаги са грешно отрицателни ,получаваш ли паспорт ?

90

преди 3 години

Въпросът е обаче, че някои от тях могат да бъдат ограничени с оглед на една по-голяма цел да речем опазването на общественото здраве в световен мащаб, т.е. една по-висша целАко така разсъждаваме рано или късно хората ще станат собственост на държавата. Винаги държавата може да реши, някоя болест е заплаха за обществото и да наложи органичения.Т.е. тук имаме опит за изземване на исконни права от гражданите. Но това не ме учудва. Все пак говорим за ЕС чиято основна цел е това.

89

ДА

преди 3 години

Е,ква стана тя?Нещо консипартивните теории една по една се сбъдват,а!?Само дето си мислех,че ще се сбъднат някъде далеч във времето ,а те стават непрекъснато и не можеш да се осъзнаеш!Хайде-минусите да започнат ,сега!!

88

Не може да бъде

преди 3 години

Това е теория на конспирациите-ваксинационните паспорти! Преди година се пускаха такива теории-ето сега и ЕС ги пуска! Вече три месеца млади дружини как бият ваксини! И ни промяна,ни файда, ни спад! И както други конспиратори заявиха- ваксината не е създадена за коронавируса-вируса е създаден за ваксина!/и за паспорт, а след това и за чип-стъпка по стъпка на принципа на сваряването на жабата/

87

опетков

преди 3 години

До Анонимен Не цитирай неща, който не разбираш, особено библията. Ако бог беше създал човека свободен, със свободна воля, нямаше основната теза на вярващите да е:"Всичко е в божиите ръце". Ти имаш само "свободната воля" да вярваш безусловно в бог и на бог. Същото налагаха с куршуми и комунистите, само че техните "богове" бяха Маркс, Ленин, Сталин. В момента всички служим на псевдодемокрацията, която пречи да победим един нещастен вирус, на който се придават "божествени качества".

86

Без паспорт

преди 3 години

Нюрнберг 2022-2023 очаквайте скоро

85

Анонимен

преди 3 години

Тук са внесени партиди зенека, които са забранени в Австрия заради смъртни случаи.

84

Анонимен

преди 3 години

Демек при останалите условия е незаконен!

83

Анонимен

преди 3 години

До Чоко93Смисълът е да се узакони новият фашистко- комунистически световен ред.

82

Анонимен

преди 3 години

Бавно но славно се върви към чипиране на овцете. В Европа ще се вдигнат на бунт но тука облъченото стадо ще се реди на опашки за чипиране както сега се реди за ваксиниране

81

Чоко

преди 3 години

Изкарах Ковид и не възнамерявам да се ваксинирам. Не виждам с касво придобития имунитет е по-слаб от инжектирания. При това някои от ваксините дават 75-80% вероятност зах имунен отговор - АстраЗенека. Това значи че всеки пети с такъв паспорт ще си се разхожда из Европа и може да зарази или да се зарази. Какъв е смисъла тогава от този паспорт. Или на границата ще искат и тест за антитела.Ами децата. Ако искам да отида на почивка с тях. Какво правим ? Те може да са преносители.

80

Анонимен

преди 3 години

По-висша цел от свободата няма. Идеите за свобода и любов са единствените вечни идеи на този свят. Реки от кръв са се проливали в името на свободата. Дори Бог създаде човека по свой образ и подобие, тоест със свободна воля и в това отношение богоравен на него. Но за един скодоумен чиновник като тази казионна кокошка най-важното нещо е да не загуби привилегиите на поста си.

79

Анонимен

преди 3 години

Робството е винаги законно във всички държави или империи, които са прилагали робовладелски практики през своето съществуване. Така беше и с трудовата повинност и наборната армия. Но това, че робството е законно, не го прави по-малко аморално и отвратително - робството е крайна и най-отявлена форма на варварщина, експлоатация и обществен егоизъм.

78

Кака Бара

преди 3 години

много добре знаеш, че е абсолютно незаконен. Бай Асен може да поиска заради някоя по голяма цел и за добруването на човечеството да те...., Как ти се вижда?

77

НРБ

преди 3 години

Полека-лека ще върнат и т.нар. ОТКРИТ лист!

76

Анонимен

преди 3 години

Класическа постановка, първо го обявяват, после чакст да се напротестирст, после едва ли не висша цел и накрая свободно придвижване дедов. Да си стоим тук в ***.

75

Активист на БСП

преди 3 години

Единственото разумно нещо е да спрем ЖИПКАТА на Психичноболния за да се оправи България !!!