40

Анонимен

преди 3 години

Поредното имитиране на мерки! До 2 седмици ще бъдем на дереджето на Чехия, така че се гответе за тотален локдаун на всичко.

39

Анонимен

преди 3 години

Вируса ще послуша Данчето и до понеделник няма да се разпространява....то бива алчност и безхаберие ама тяхното няма спиране...

38

ПроСоТо

преди 3 години

До МКIIвечерния час е характерен и се прилага ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА и за ОГРАНИЧАВАНЕ свободата на придвижване на хората,едно от неизменните им права!"Вечерния час" НЕ може да ограничи разпространението на заразата ПО НИКАКЪВ НАЧИН!!!!!...Ти стой 12 часа м/у заразени и се надявай,че като се прибереш в 18 часа вкъщи ,няма да се заразиш...Пълна безсмислица!..А що се отнася до "заведенията":..-Хората имат нужда от тях!..Още от времето на хановете,кръчмите и "Хоремаците".На теб като не ти тряб

37

таксиметаржия

преди 3 години

Трябва да се правят редовни проверки в Студентски град! Тъпчат се по 20 студента на маса, пушат от едно наргиле!

36

отвратен

преди 3 години

До Чиновник - Отвориха ресторанти ,барове ,заведения молове с определени изисквания които не се спазват Всички се юрнаха в тях каточе ли ще им зараснат задниците без тях.Никаква дисциплина и ред не се спазва .В кварталните магазини се пазарува без маски собствениците мълчат заради келепира.За 8 март препълнени заведения ,но нарушения няма..Тези които не спазват мерките ако се разболеят най много ще реват и първи уредят за ваксини и болнично лечение останалите кучета ги яли.Нови мерки работа не

35

Анонимен

преди 3 години

Заведенията до 20:00 часа. Няма нужда да се наливат хората по нощите в условията на пандемия. Който иска да вечеря, да вечеря и да се прибира. Другото е излишно в тази обстановка.

34

ГРОБ-Чума

преди 3 години

Хайде,Фандък.Напролет с бодра крачка към Сливенския ,но не Балкан.

33

Естет

преди 3 години

Да, той коронавируса вечеря вкъщи до 22:00 часа и после отива на заведение за да пие уиски!Абе тия хора могат ли да разсъждават?!

32

Казва се ....

преди 3 години

За две седмици,продължава 3 месеца !

31

ганьо

преди 3 години

Учениците веднага. За три дни нищо повече няма да научат.

30

предлагам

преди 3 години

В Сливенския !

29

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата дали ще са до 23 или до 22? С един час какво "печелят" по-малко заразени ли?

28

Анонимен

преди 3 години

И мислите че за 2 седмици ще сведете заболеваемостта до нула? Децата са във ваканция от 3.4!Значи онлайн до 26, а на 29 за 5 дни пак в клас и после за Великден при баба и дядо?!Логика?

27

Анонимен

преди 3 години

Защо чак от 15 март да преминат дистанционно?Да продължат да обменят вируси още 3 дни ли?

26

МКII

преди 3 години

Съвсем скоро и в България ще има вечерен час, както е в нормалните страни от 3 месеца насам. А заведенията ДГД. Спокойно може да се живее и без заведения.

25

София

преди 3 години

Фандъкова да не предлага, а да вземе да си оправи недоразуменията, които сътвори. За 10 години тоя град не прилича на нищо, освен на една пренаселена, зле поддържана, презастроена к0чин@.

24

Анонимен

преди 3 години

Да затвори пак парковете и Витоша Умната Самоковска...

23

Анонимен

преди 3 години

До Реалист "Много добре, ще е ако и фандъчка започне да се появява само виртуално."Е тя виртуално ти се появява, да не ти идва на крака да ти шушне на ушенце?

22

Анонимен

преди 3 години

Той вируса се активизира след 22ч... Затворете заведенията бе ***! В Нидерланидия са с вечерен час, а тук заведенията които са в сивия сектор и нищо не плащат са отворени!

21

Четене с разбиране

преди 3 години

Защо пак учениците трябва да се жертват заради бизнеса?! Винаги те са изкупителната жертва- вече почти цяла учебна година.