60

Анонимен

преди 3 години

И тука 7-8 човека ръсят бисери. Излезте навън и вижте, че има живи хора, незаинтересовани от измислени пандемии. Ако чакате да настъпи пълна тишина за да излезете, някой ден ще ви намерят студени я в мазе, я под леглото.

59

Анонимен

преди 3 години

Така се налагат мерки срещу несъществуваща заплаха. Ако имаше зараза, нормални ли ще ви се струват подобни "мерки"?Мерки се налагат заради самите мерки, а и защото нареждането е такова и никой няма кураж да се противопостави.

58

Анонимен

преди 3 години

Ами то вчера пратиха децата на училище, днес искат да ги връщат обратно. Мутренска му работа. Изобщо не знаят какво да правят.

57

Анонимен

преди 3 години

"Заведенията до 20:00 часа. Няма нужда да се наливат хората по нощите в условията на пандемия. Който иска да вечеря, да вечеря и да се прибира. Другото е излишно в тази обстановка."А ти в какво качество даваш предложения, на интернет *** ли?Стой си само у вас и си вечеряй до 2055 година.

56

ЦК на БКП

преди 3 години

Уби детето и никакво съжаление няма у тая...

55

Активист на БСП

преди 3 години

Що? Вирусът само след 22,00 ч ли идва?!!! Хихихихихихииии...

54

Анонимен

преди 3 години

Абе тука само мършлясали позитански *** бе.

53

Шок

преди 3 години

Фандъкова само с глупости се занимаваш.А и насВ Модерно предградие се горят *** на поразияНикога няма ограничения за ромитеВсичките ви помощи са насочени към ромитеПълно е с къщи с търпимост без да са спазени изисквания от плановете.Незаконни магазиниЛипса на улициИма местен ЧЕЗ, които е разпънал повече жици от монополиста.А ти какво затваряш?Законните или незаконните заведения?

52

Инспектор

преди 3 години

Затваряите,всички гнуснии кръчменца и кафенца.Бацилоразвъдници.

51

lewskar

преди 3 години

Данче ,моля те обяви тази нова забрана в твоята Електорална "Мека" - кв. Хр. Ботев , от където на миналите избори спечели разликата на балотажа!Та давидим как ще излезеш от хорската любов в квартала . Имай предвид че там са свикнали на обичайните мерки -те са на дистанционно обучение откакто са се родили , и получават помощи горе долу отгова. Ама тази мярка да немогат да се сбият след 23:00 пред кръчмата с брадви ,е сега ги съсипа отивай да се оправдаваш , че този мандат май ти е последен.

50

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, ама се скъсахте да триете коменратии което е показателно! Пак ще повторя - всичко тук е платени ***, на които сами си казахте колко плащате! Сега трябва да пропагандират за дистанционно обучение, вечерен час и затваряне на заведенията. Няма какво повече да се каже, тая помия не си заслужава четенето...

49

Анонимен

преди 3 години

Трябва да затваря и много добре го знае. Но няма как да затвори кръчмите, защото ги отвори преди седмица. Не може и да затвори всичко друго, а да остави кръчмите да работят. Затова прехвърли отговорността на РЗИ да се оправят те, а той да е чист. Но те пък не смеят да гъкнат без разрешение от него.

48

Анонимен

преди 3 години

Това, което Данчето уж предлага, а явно им е спуснато отгоре, защото го ломотят всички не са никакви мерки, а чиста имитация. Откровена подигравка. Да пуснат онлай учениците между 5 и 12 клас. Абе алоууу, за *** ли ни взехте, те повечето и сега са онлайн, ще спирате спрените ученици. Това с работното време дори няма смисъл да го коментираме, защото би означавало да паднем до нивото им. А истина е много, много проста. Боко си вкара жесток автогол и не знае, какво да прави. Може би за първи път той сам се постави в безизходица. Трябва да затваря и много добре го знае. Но няма как да затвори

47

Анонимен

преди 3 години

Към коментар 55Колко ИМ плащат де, то мисля че е ясно.

46

Ася

преди 3 години

Това за намаляване на работното време на заведенията до 22 часа не може да се отрече, че е една много, много сериозна мярка, хаха... вече този филм го гледахме и ноември. И тогава първо започнаха с това, като на всички е ясно, че това намаляне с един час е абсолютно за замаване на очите и никаква работа не върши и съвсем естествено беше наложено пълно затваряне, но за съжаление пак губят ценно време докато се стигне дотам, щото трябва Борисов да се хареса на всички от кръчмари до музиканти

45

истината е че,

преди 3 години

Тая е избрана с гласовете на ромите от махалите ,същите си простират гащето в Центъра на София ,сега им строи жилища , там нема данъци,нзок,днск , само привилегии и облаги

44

Анонимен

преди 3 години

Аз подкрепям 50. Изобщо на е нужно пълно затваряне на фитнес и и ресторанти. Просто ограничени работното им време до 19 или 20 ч

43

Demonaz

преди 3 години

До МКIIИ кое е нормалното на вечерния час? Може ли да обесниш или си пишеш просто. Вижда се колко помагат тези глупости, в "нормалните страни". Никой не те кара да ходиш на сила на заведение. Стой си у вас колкото желаеш.

42

Анонимен

преди 3 години

Предложените мерки са пълен фарс и имитация на грижа за здравето на хората на фона на статистиката за развитието на епидемията. До 10 дена болниците ще се препълнят и пак ще гледаме по новините какво се случва по стълбите на лечебните заведения. След това идва пълен локдаун!

41

Анонимен

преди 3 години

НА ТАЯ ГРОБарка МОЗЪКА Й Е ЯВНО Е ИЗГНИЛ ОТ ХИМИОТЕРАПИЯТА. УМНИЦО, ПОНЕЖЕ ВИРУСА ДО 22:00 НЕ ВЪРЛУВА , ТАКА ЛИ? ВСИЧКИТЕ ОТ ГЕРБ СА МАЛЛОУМНИЦИИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ!