56

реалнафантазия

преди 3 години

Сега ще обвинят учителите, че взимат висока заплата, а децата не са научили нищо през тази година.А защо родителите не поискат от министъра отчет, какво са научили учениците, като той се допита до учителите по тяхно мнение до каква степен учениците са усвоили материала до този момент?

55

Анонимен

преди 3 години

Аз бих се съгласила с онлайн формата, ако учеха достатъчно. 20 мин учебен час, до 4 броя за целия ден. Това са 1 час и 20 мин заетост. Има учители, които дори не се включват. Как можем да им пишем отсъствия? Пародия. Нямаш право да се оплакваш, защото се приема за лична нападка.

54

Иван

преди 3 години

Какво е това реване от даскалите нали им предложиха да ги ваксинират първи ,само 30%се ваксинираха ,сега взели да мрънкат Ами като не им изнася да напускат и да отидат в реалната икономика налични били високо квалифицирани и незаменими ,да видят как се изкарва реална заплата за реални 8-10часа работа ,с 20дена отпуск на година,и заплата зависеща от тях а не спусната отгоре а резултати никакви за тази заплата.

53

Анонимен

преди 3 години

До BAIUIАбе, лежат! Много си ги фантазирате нещата! Моя близка е преподавател в университет и държи на присъственото обучение, защото да си подготви темите за онлайн й отнема много повече време и усилия.

52

Учителите

преди 3 години

Цялата истина за учителите в Б-я:1. Работят малко; 2. Заплащането за толкова малко труд е много високо; 3. Заплащането не зависи от резултатите - не носят никаква отговорност, че учениците са практически неграмотни; 4. Доста повече на брой са, отколкото са необходими; 5. Тъй като са такава огромна маса, имат възможност да придобиват нови и нови преференции, като за целта си служат както с натиск, така и със шантаж! 6. Нямат шанс за реализация в друга сфера - напълно неспособни са на това!

51

Анонимен

преди 3 години

До СофокълАа, не си прав, трябват му - за да му гледат децата.

50

Анонимен

преди 3 години

Охо ...харесва им онлайна )заплати големи ,че за какво правиха на толкова много училища ремонти за милиарди ?

49

Анонимен34 с изпита,

преди 3 години

какво като иде на изпит в края на годината? Ако е учил- ще го мине и пушек ще се вдига. При нас няма разлика дали са ДО или ПО- гърч отвсякъде. Който си учи-учи, тия дето се скатават, го правят и присъствено. Никой не може да ги спре да преписват, подсказват и да не учат. А това е резултат от възпитанието вкъщи. Когато родителите са безотговорни непукисти и децата са същите. И още нещо- това е поколение , което живее основно в интернет- дрънканици, че им куцала социализацията, издишат.

48

Ъъъъ58011

преди 3 години

На учителите не им се работи, имат предимство да се ваксинират, ама не искат, тогава да работят и да не хленчат, децата 2-ра учебна година вече стоят в къщи он-лайн, стига толкова

47

стоп

преди 3 години

АЗ съм учител, най доброто образование е присъственото. Дистанционно обучение - само в извънредна обстановка. Ваксинирах се за да предпазя себе си и учениците. И никой да не говори от мое име, как трябва да учат и възпитават деца ! Дисциплина липсва днес - и сред учениците и сред колегите !

46

Софокъл

преди 3 години

На *** учители не му трябват. Да има кръчми и молове, другото е пълнеж. Пък и за мотиката образование не трябва.

45

Анонимен

преди 3 години

Тава не са учители

44

Анонимен

преди 3 години

Виртуални уроци = виртуални заплати!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какво е това гледане в канчето на другите кой колко взима? Ако толкова ти изглежда добре, преквалифицирай се и стани учителка. Сигурно няма да ти е трудно да изкараш една педагогика. Нали там влизат тройкаджии. Давай и успех! Ще имаш и ти такава "хубава" заплата и ваканции.

42

Анонимен

преди 3 години

Учителите не са длъжни да възпитават децата ви бе. Само се погледнете каквито родителите такива и децата. ***, НЕУКИ, НАГЛИ И ГОЛЕМИ ЕГОИСТИ.

41

Анонимен

преди 3 години

Очевидно само тия, дето не могат да си търпят разxайтените тинейджъри в къщи искат присъствено обучение. Защо не им отворят едно училище само за тях? Много по-ефективно ще бъде. За предпочитане с кръчма наблизо.

40

Анонимен

преди 3 години

Освен пълни заплати учителите вземат и по 30 лв. за ползвани консумативи вкъщи - интернет, ток и др. Справка Колективен трудов договор в образованието.

39

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоМи възпитай си тинейджърките бе! Кво мислиш, че като отидат в училище и изведнъж стават други хора ли? Или чакаш учителите да ти ги възпитават?

38

до 38

преди 3 години

Да, да, няма да те плюем, ще те погалим по главицата!Права си бе, много е хубаво тийнейджърки да "учат" онлайн от къщи с водка и уиски и енергийни напитки като дезинфектант срещу коронавируса, ама вътрешно!Ти си болна бе!

37

Въпрос

преди 3 години

До най-умната и интелигентна част от обществото даскалите. Като цялото образование премине в интернет след това свършат обезщетението за безработица имате ли идея какво ще правите. Напомням най-сладкото сиренце се намира в капана за мишки.