43

Анонимен

преди 3 години

Неадекватните ви мерки са причина за големия брой заразени и починали.На 5-то място в света по починали от ковид на глава от населението.Не ставатеееее,за нищо не ставате!

42

Василев

преди 3 години

И все пак Бати Бойко е велик и има качества, които другите политици на този етап нямат!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

41

mene

преди 3 години

Направо да забранят правенето на деца, за да не разнасят заразата.

40

Анонимен

преди 3 години

Браво на Алибегов,никакво затваряне повече.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе Кантар-джиев,като детето ми е на 22 години,как да го опазя да не ходи по заведения?Другите държави,които въведоха пълен локдаун с настроенията на гражданите ли се съобразяваха или се погрижиха за тяхното здраве?

38

Истина

преди 3 години

Най-много разнасят децата. Това е. Всеки път като отворят присъствено училища и детски - бууум, кво стана? Децата го карат в 90% от случаите безсимптомно!! Дори да имат някакъв симптоом, за 2-3 дена се опрвят, През това време за разнесли хубаво. Нито моловете, нито магазините, нито заведенията са големия проблем ( изключвам нощните барове и дискотеки, дето си плюят в устите. И големите събирания на компании от по 20-30 човека на маси и моабет.) Ще го гледаме тоя филм и тая година.

37

Оня ден

преди 3 години

на осми март имаше в ресторанта голяма компания от шведите с бебета - тези хора наистина знаят как да се забавляват.

36

Анонимен

преди 3 години

децата не може на заведения, а на училище може да ходят или вируса избягва училищата и ходи само по заведенията?!? що за двоен стандарт и безмислици приказва тоя чичак?!?

35

Жокея

преди 3 години

90 хиляди лекари се обединиха срещу спринцовките на лудия кон Бил Ваксината.

34

Анонимен

преди 3 години

Кото им дадеш пари на децата те тръгват по моловете и заведенията Ако не им дадеш пари не искат да излизат на вън.

33

Миро

преди 3 години

Затваряй!!!

32

Василев

преди 3 години

Другият двариант ако не искате ковид вируси и локдауни е да излезете и да се примирите, че ще бъдете обслужващ персонал на Китайския Търпелив Мъдър дракон и вече няма да имате контрол над петрола в Близкия Изток, след като Иран създаде ядрено оръжие и е съюзник на Китай!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че сме на финалната права - пласирането на "дрогата"(ваксините). Обаче системата забуксува и "наркоманите" трябва да се зарибят и да се манипулират. Една модерна и легална схема за трафик и разпространение на наркотици. Това е.

30

Анонимен

преди 3 години

За това ли набутахте децата присъствено преди 2 седмици? Да поразнесат щама хубаво?За това ли Данчето ги праща дистанционно чак от Петък? Той вируса ще чака до петък без да се разпространява.

29

Анонимен

преди 3 години

Има детски кътове и там може да се ходи с деца.Също и на заведенията за бързо хранене е удобно

28

Анонимен

преди 3 години

Дайте да ги затворим у кръчмите за един месец тия дето много им се ходи по заведения. Да се наливат колко могат и като се успокоят нещата ще ги пуснем да излязат.

27

ХитлерЮгенд

преди 3 години

Започва подготовката и агитацията за инжектиране на децата. Ще направите грешка ми се струва.

26

ДЕН

преди 3 години

Кантарджиев влагай малко ум. ДЕЦАТА НЯМАТ СПИРАЧКИ

25

Менгеле

преди 3 години

Какъв нагляр! Защо са на училище тогава? Защото правителството мисли за тях?

24

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ревали да се затвори това, да се затвори онова. Страхливите да си стоят под ключ един месец и да не се срещат с никой, а останалите ги оставете да си разнасят вируса и да измират там, по заведения, фитнеси, болници и др. Ама забравих, че не искате да се затворят заведенията, ресторантите и фитнесите, за да се спре разпространението, ами просто искате на Вуте да му е зле.