104

Хоп

преди 3 години

Ми на доста места след ваксината доста се разболяват.

103

Йосарян

преди 3 години

И аз се чудя понякога, защо се тикам сред такива интелигентни и успели хора като коментиращите тук. Явно съм извън средата си, сам го усещам.

102

Анонимен

преди 3 години

До Реалист 99 "..близките щяха да го разгласят най-малкото от уважение към починалата"Абе хлапе, ти трагедия преживявал ли си? Някаква? Каквато и да е, ако ще и да ти е умрял хамстер? Ако си, знаеш, че в тоя момент не им е до разгласяване на хората! А като имаме предвид и каква ни е държавата и че повечето хора са свикнали да не очакват помощ от никъде, то съвсем нормално е да потъват такива случаи! А ако знаеш и колко още случаи от всякакви области не си и няма и да чуеш....

101

Не!

преди 3 години

Защо ли ми изтриха линка към сайта на МЗ ш който ши показах стария стандарт за епидемия 200 на 10 000?

100

до Йосарян

преди 3 години

Той същият Кари Мълис твърди и че използването на LSD му е помогнало.Думи, извадени от контекста, както и думите му за PCR теста!Ама може би е нормално човек, който работи като охрана и се храни с кренвирши, да разсъждава така!Е, лека смяна!Дано от охрана разбираш повече!

99

Йосарян

преди 3 години

Пичове, прави сте, разкрихте ме, PCR е златен стандарт, никой не е пострадал от ваксини, а ковид е ужасяваща пандемия, и трябва да седим заключени завинаги, иначе всички ще измрем. Искренно ви препоръчвам при първа възможност да се ваксинирате, това еединствената надежда. Явно само това е решението, от известно време го разбрах и аз. Ваксинирайте се спешно.

98

Анонимен

преди 3 години

не вирусът - тез б0Kлyци са артиститем, и мисирките дето им пригласят

97

Йосарян

преди 3 години

До до ЙосарянАми... като не можеш да разбереш... и господ не може да ти помогне. Може би се крие в думите му "PCR не е тест, и по никакъв начин не бива да се използва за диагностициране на вирусна инфекция". Ама, наистина, какво ли знам, отивам да си ям кренвирша, че трябва да застъпвам смяна като охрана.

96

Реалист

преди 3 години

Йосарянчо, лъжец и мошеник си!Не можел да разгласява...не можеш, защото лъжеш!Нали се сещаш, че ако това беше реален случай, близките щяха да го разгласят най-малкото от уважение към починалата жена!

95

Йосарян

преди 3 години

Ейй, не бях се сетил, че коментарите на днесбеге са най-добрата платформа за разгласяване, и че мога да сложа поименно чуждата трагедия тук, за да се направя на баш-важен. Друго си е сега вече като знам. А тия истории с "една жена каза" за една година вече май ги има почти всеки в Българиия, а сигурно и по света. Щото това е, което се случва около нас. И почва здравата да се разчува.

94

до Йосарян

преди 3 години

Интересно как човек, починал през август 2019 е коментирал, че Covid 19 е измама...

93

Анонимен

преди 3 години

Моля, всички с претенции да намерят начини и да си се грижат за здравето си сами като големи хора. Никой не е длъжен да им бърши гъзовете :)

92

Анонимен

преди 3 години

До РеалистАбе, Реалисте, май във ВМА имате прекалено много свободно време, щом можеш да си чатиш в коментарите на новинарските сайтове? Свършиха се болните ли? Или чакате доставка на чували и няма кво да правите в момента? Или май нямаш нищо общо с ВМА, а си обикновен *** на заплата?

91

до Йосарян

преди 3 години

Ами хайде, разгласи случая!Име на лекаря, в коя болница става това!Ако го разгласиш, ще се направи проверка или най-малкото хората ще знаят, че това е реално!Защото в случая звучи като "Една жена каза!"

90

Анонимен

преди 3 години

Ако искахте ефект, трябваше по-рано да се вземат мерки. Сега вече сме в експоненциално нарастване и мерките трябва да са драконови, за да има някакъв ефект. С просто затваряне на училища, ресторанти и други подобни няма да стане. А понеже такива мерки тук и сега са невъзможни, пак ще повторя: по-рано трябваше.

89

Анонимен

преди 3 години

90% от хората в туризма и ресторантьорството не са квалифицирани да извършват такава дейност!Да питат Боеко защо няма работа за тях, а не да реват, че не можело да сервират и да готвят - нещо, което така или иначе не могат!Всеки работи това, което не разбира, нищо чудно, че в Гърция и Турция, а вече и в Занзибар обслуването е по-добро и качеството по-високо!

88

Йосарян

преди 3 години

Току-що говорих с близък човек, ето история от миналата седмица - възрастна жена отива в болница за нещо си. Правят й тест, няма ковид. Дават й лекарства, пращат я в къщи. На следващия ден умира. Смъртен акт -КОВИД19. Лекарят казва, това е, ако щете, съдете ме, така съм преценил. Абеее... Работата е... ЯСна.

87

87

преди 3 години

абе *** Нинова ли ти плаща да ръсиш само глупости? То боива бива ама такива измислици и нелепици и дете 5 клас нема говори....ти нямаш ли работа нещо, жена, нещо фасула да не ти изгори на котлона??? Я се стегни, че ти се смеят хората

86

Паско Хърсев

преди 3 години

Абе аз да питам ко стана с Орлинчо Горанов ва, отмириса ли слипчеата вече след като eврeйте му запалиха вратлето или?

85

до 87

преди 3 години

И ако ти кажа къде са болните, каква е гаранцията, че ще проумееш нещо? Ще ми върнеш как няма такова нещо и тн и тн то е ясно....безсмислено е да се спори с човек, който си е наумил нещо или вярва и не вярва в друго