144

баи

преди 3 години

яко ходене в мола и хапване в крьчмата му е маиката които има да го хване ще го хване - отваряне затваряне видя се че полза няма

143

Щирлиц

преди 3 години

Барикади по улиците ще има ли,или това го оставяме за след изборите?

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Ами по твоята логика хайде да започнем да съдим за предумишлено убийство всички подред? Да започнем от Вълчев, защото през цялото време лъга, че училищата са безопасна среда и изпоразболя народа! А после, дори като се видя, че като се затворят училищата броят заразени намалява, той умникът пак ги отвори! Айде, като ще съдим, да започнем от основните виновници!

141

Анонимен

преди 3 години

В случай , че има трети локдаун, едно е ясно.......................И кога са били предните два?През пролетта беше почти пълен локдаун...но не съвсем.Не ни беше забранено да излизаме по улиците.Не търсехме разрешение за излизане.После, есента нямаше никакъв локдаун - не бяхме под ключ у дома и под забрана за излизане!

140

Отваряй-затваряй

преди 3 години

Боко ви прай на маймуни, ама народеца ***, не се усеща... Ахахайахахаха

139

Анонимен

преди 3 години

До 124И гордееш ли се, че си изкарал на крак вируса и си изпозаразиха всички около теб? Заразявал си по 12 часа на ден и 6 дни в седмицата. Трябва да те съдят и за опит за предумишлено убийство на много хора.

138

Анонимен

преди 3 години

Tonita-7: Налисме с мерки от миналата година още?Отваряне,затваряне,нови щамове,фалшиви ваксини-вече година И повече еднои също се коментира!...________И кога и кои мерки в целия период българите сме спазвали точно и винаги?Само тогава съответните мерки биха работили!Нарушават ли се някъде (често на доста места при нас!), има пробив на тези места т.е. все едно няма мерки! Затова сме все така наникъде!И по-зле ще става, като не се пазим един друг.Самоизтощаваме се като хора, фирми, държава

137

Ричард Карабината

преди 3 години

Немой да затварят кръчмите, щот ще протестираме. *** щели да се заразяват или да умират, не е важно, трябва да върви оборота ни!!!

136

анонимен

преди 3 години

Има глави като футболни топки - въздух под налягане , които ни приемат ни предават и не могат да разберат сериозността на проблема , а гой е огромен.

135

Анонимен

преди 3 години

Вирус, мирус, няма такъв филм.Най-талантливият артист е Бацо от Банкя! Няма нужда да си професор за да разбереш това!

134

Анонимен

преди 3 години

До 128Топлата вода ли откри с тези клетки от абортирани бебета през 70-те години на миналия век използват се в определен етап при направата на ваксина Използват се и при други болести , генни терапии Отдавна от оригиналните клетки не е останало нищо

133

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз пък ще поздравя щаба като гласувам за АБВ и Мангъров!!дреме им на щаба за тъпaци като теб.

132

Анонимен

преди 3 години

В случай , че има трети локдаун, едно е ясно- Не си връткайте д.у.п.е.нцето, за да не доставяте удоволствие на управниците . То, че пак сме преееебани, е ясно, но като сме си оФце,да ги търпим, ще получим и офчо заколение!

131

Хмм

преди 3 години

Ми заслужаваме си го вече. Омръзна ми от отвори, затвори. От 1 година не съм ходил на ресторант. Ми даже и да са на 1000% отворени пак няма да ида. Хигиената е нулева. Да дават да се изпоразболяват всички и тва е. Очевидно в това развито време сме стигнали до момента на естествения подбор и няма връщане назад. После ще се види кой крив, кой прав

130

Анонимен

преди 3 години

Ами ако заплатите бяха по 1500 лева ,нямаше да работя на 2 места ,става въпрос за Пловдив!

129

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече работиш, толкова повече се обезценява труда ти и ще получаваш по-малко. Лошото е, че не само ти, а и другите заради теб.

128

До 127

преди 3 години

Аз работя толкова защото е много хубав живота и парите стигат за всичко ! Да не мислиш ,че работя толкова от скука ,какво да правя ,да се самоубивам от безпаричие ли ?

127

само да кажа

преди 3 години

други толкова важни мерки и решения за обществото политиците не ги вземат с години бездействат с години нищо не правят за хората!!!хайде сега пробно да не вземат мерки поне два месеца да видим какво ще се случи?????...какво ще се случи ли нищо няма да се случи!!!....пропагандата по поръчковите медии е убийствена...но хората не са чак такива *** каквито им се иска на политиците!!!

126

Анонимен

преди 3 години

Мерки не се взимат вече 46 дни, откакто започна третата вълна и няма и да се вземат, защото няма кадърни хора овластени да вземат решения. Същото беше и през есента, когато пратиха децата на училище.

125

До 126

преди 3 години

Ако, ако, ако баща ми беше вуйчо, щеще да ми е баба. Как да ти го гарантирам ли? Една от съставките на ваксината, с която предполагаемо си се ВАКСИНИРАЛ са клетки на абортирани бебета. Можеш направо да прочетеш на гърба на шишенцето ако не си си направил труда все още :)