59

Emigrant

преди 3 години

Тая сутрин Коритаров направи интервю с виден БГ писател,който е инициатор да се започнат международни съдебни процеси против издателства,организации и отделни личности за крадене и фалшифициране на БГ произведения и на историята ни!Гадниците написали 28 тома македонска история от 8ми век,написали,че всички бг ЦАРЕ БИЛИ МАКЕДОНСКИ и заредили всички английски,американски и европейски библиотеки с тея томове?!И България еб,ас я?!Почва да ги съди синът на Димитър Талев за крадене на романът му ЖС!

58

АЛ,мЪкедонски

преди 3 години

Мънкидонците са брутални интересчии, така че не е задължително да има връзка между това, какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с историята и истината.

57

Маке

преди 3 години

Разбирам. Благодарам за преводот. Имате многу зборови што не ги разбираме. Сепак македонскиот и бугарскиот азик се два различни азици.

56

що е то СОПА

преди 3 години

ЯКА ТОЯГА връз *** на северомакедонец говорещ и пишещ на ЛИТЕРАТУРЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!!ПАНИМАЕШ?????ФЕРЩЕЙН?????

55

СДС-времето е наше

преди 3 години

България не бърза за никъде!Който иска Еуропска уния да си приведе в порядък историята и езика....! Краденето и фалшифицирането на историята не се толерира в ЕС!

54

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Единствено историята на психопатите от РСМ се основава на мултиетническо смукане от пръсти.ВЕТО до ДУПКА!!!!Никакви отстъпки и само сопа за северните макета, докато не изкоренят антибългаризма от обществото си!

53

НАз какво ни боли...

преди 3 години

Като не уврат за 30 години,значи са брак...и шут на ***/Велика Албания/?!А колкото до сопата,ти къде я видя,че аз нещо не я виждам?????Ние от край време спрямо тях си пипаме меко с ръкавици,егале,егале/нали са братя/...И разгеле НАЙ НАКРАЯ СЕ ПРЕСТРАШИХМЕ ДА ИМ НАЛОЖИМ ВЕТО за ЕС следвайки примера на гърците.

52

анаЛизатор

преди 3 години

А агресивният тон и враждебното отношение на официалните власти в РСМ и пейзаните македонисти е знак, че те все още не са си написали домашното за България.ЩЕ ЧАКАТ...ПАДАЖДИТЕ НЕ МНОЖКА...ФЕРЩЕЙН????

51

Анонимен

преди 3 години

До До о неразумниДа бе лека полека и така 30 години не им увира кратуната. Понякога сопата върши по-добра работа

50

стресова ситуация???

преди 3 години

До 60ТА казваш ПЛАВНО и ЛЕКА ПОЛЕКА...да почакат за Еуропската уния....ЧАКАНЕ МУ Е МАЙКАТА!!!!

49

бълг.литературовед

преди 3 години

Омръзна ми да ни занимават с болните от психиатрията до Вардара.Аман...балтисахме от тях!Историята ВИНАГИ се основава на архиви и документи.А това че те се възприемат за МАРСИАНЦИ...увеличете им дозата от хапчета!!!!!А *** може ли в такива ГЛУПОСТИ и ПРОСТОТИИ да вярват????То бива ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ ноооо чак пък толкоз...почвам да се съмнявам че мозъка им е пилешки с една гънка...а може и без гънка!

48

До о неразумни

преди 3 години

Виж сега, на тия хора съзнанието им толкова години е промивано и моделирано, че сега се нуждаят от постепенно и плавно асимилиране на истината ! Ето защо подходът му е напълно правилен - лека полека, за да не се получи стресова ситуация !

47

Гоце Делчев-писмо

преди 3 години

НА ЛИТЕРАТУРЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК:Гърците им смениха античното име и байряко,Българите ги отсвириха за интензитето и язъйко,сърбите нагло се подхихилкват от страни и им викат,че са будали!Сал албанци им се радват и точат лиги за братска мултиетническа разправа.Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю-време е да сменят и резбата.

46

е ле па тоя...

преди 3 години

СЛАДУР...подпръдюва и си мисли, че ние му вЕЕЕрвамеее...!Такива са те макетата - двуличници.Псуват ни,горят ни знамето,показват ни срденПРЪСТ и най нагло през това време напират за българско граждансво и пращат децата си да учат тук и си търсят българки за да се оженят за тях.

45

Ейй

преди 3 години

Най-после някой там да каже истината на всеослушание ! Сега остава да им напомни, че на византийската рисунка, изобразяваща *** на цар Самуил, съвсем ясно е написано ''Цар Български'' !

44

Любе Георгиевски

преди 3 години

Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.Ке ме вкараш в Еуропската уния, шЪ ПРОГОВОРИМ НА ЛИТЕРАТУРЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

43

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

42

Еврика.....

преди 3 години

Всички говорещи литературен български език са МАКЕДОНЦИ...

41

ЛуноЛуноземьомакедон

преди 3 години

По честа КОДИФИКАЦИЯ ти е нужна....

40

гледам снимката

преди 3 години

И не вервам на ушите си....ЕВРЕЙСКИ ИЗВЪРТАНИЯ и ПРАВЪРТАНИЯ...!!!!