203

Тъ Пак

преди 3 години

ПЛЕШИВ,ТИ ЗА ИНФЛАЦИЯ ЧУВАЛ ЛИ СИ БЕ ГЕРБАВ УРУД НЕДОНОСЕН!!!

202

ХХХ

преди 3 години

Баа тая средна заплата .....направете я 10 бона .......тя нека минималната да си седи 600 лв пък средната и 20 я направете ....чиновниците предимно да лапат от средна нагоре .....ама не ви виня ....*** е народа лъже се с подобни простотии :)

201

Гаро

преди 3 години

средна заплата и 50%.....такааа,и стана ли живота по добър след тези констатации!?...

200

Анонимен

преди 3 години

БСП искаме заплатисъздайте си фирма и си пуснете 20 000 лева заплататова е червени мързели

199

Анонимен

преди 3 години

защо най бедните стават комунистизащо все на тях някой им пречизащо все тях употребяват за да викат на площадитеБСП една малка вурхушка начело с Нинова Рдев ги е яхнала и използва

198

Анонимен

преди 3 години

Превод от гербаджийски на български:"Нормален диалог" - вярвайте ни безрезервно, докато ви лъжем в очите

197

Анонимен

преди 3 години

червените платиха ли си задълженията към хазната

196

АМА Е КОРНИ Е ТАКА..

преди 3 години

БЕШЕ ПЪЛНА ВЪШКАРКА У СЕЛО ...АМА КАТО ПРОДАДЕ , "ТЕХНОИМПЕКСА" ...ОТ СДС-рка, СТАНА "КОМУНИСТИЧЕСКА-КАПИТАЛИСТКА"!!!!СЕГА ПАК СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТТА , ЗАЩОТО "КАПИТАЛА " Й ....ДАВА МНОГО ФИРА!МЕРАК И Е НА КРУШОВСКАТА *** ...ПАК ДА КЛЪВНЕ ОТ "НАРОДНАТА ПАРА" --ЗЕР СИ ПОНАПЪЛНИ ЧАСТНИЯ КАПИТАЛ!

195

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ

преди 3 години

Е ТО НЕ МОЖЕ ЗА ВСИЧКИ, НО ЗА МИНИСТРИ, ДЕПУТАТИ, ПРОКУРОРИ И МВР СЕ ВДИГНАХА..

194

GWAR

преди 3 години

Това е детето на Одерус Урунгус (вечна му памет).Върни се на нашата планета ,и заеми мястото на отеца си.Цяла Скъмдокия те очаква!Хайл!!!

193

Антрополог

преди 3 години

Аз много се радвам че това подобие на хомонсапиенс се показва от време на време,да видят феновете на шефа му за какви питекантропи гласуват.Може би десетина хиляди години преди хомо еректус.

192

Shuker

преди 3 години

А с намаляването на администрацията и е-управлението какво стана ?

191

Анонимен

преди 3 години

Докога с този популизъм? Средната заплата НЕ Е фактор, защото ако 9 взимат 700 лева и един 4000, хоп средната заплата е над 1000. Но за кого?

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Дончев ако се ожени за Плевнелиев ще е голяма новина, много си подхождат.."направо ще направят заварка на петолъчките

189

Абе

преди 3 години

По света няма такова чудо средна работна заплата. Има часова, почасова, дневна, седмична но средна няма. Явно комунизма яко се е загнездил в гепирастките микро мозъчета.

188

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТЕ КОМУНИСТИТЕ УМРЯХА ОЩЕ НА 10.11.89г...!ОСТАНАХА САМО -"КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ".....ГДЕТО СЕГА СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТТА,....ЩОТО "КАПИТАЛА"... ИМ Е САМО ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА!ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН Е ТАКА:"ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТАМ"----ЩОТО ТАМ СА ПАРИТЕ НА "ДЪРЖАВАТА".. И НАРОДА!БЕЗ ДЪРЖАВНА ЦУЦКА...."КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИСТ"---Е НИЩО!ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМА!!!!

187

Хайде да съпоставим

преди 3 години

За четири години - повишение на цената на имотите с над 50%Повишение на цената на хранителни стоки - 30-50%Повишение на цените на вода, ток, отопление - над 50%

186

НА_ВИ

преди 3 години

Прав е човекът, като в "приказката" с кебапчетата на един 6, а на другия 2 средно по 4 бр. Моята бюджетна заплата при "оня лошия" Станишев се увеличи за 4 г. с 32 %, а за 11 г. от управлението на Герб с 15 %. Това е положението. На Дончев ли да вярвам или на фиша си за заплати. Може да са увеличени заплатите в съдебната система, учителите, министри и депутати,на герберските калинки по всички етажи на властта. Да не говорим, че проблемите в икономиката тепърва предстоят породени от лошото управл

185

Мариус Кукрински

преди 3 години

Преходът беше болезнено дълъг,брутален и зверски планиран.Съсипа пролетариата и роди ***.Това е истината.

184

Реалист

преди 3 години

4 години по 10% са към 50% с натрупването, това е реалността, другото е предизборни алабаланици.