263

Читател

преди 3 години

Както винаги,габровският жонгльор на думите,омайва най простата прослойка от моите сънародници,забравяйки,че България е най бедната и съборена държава както на Балканите,така и в Европа.Сбирщината подвизаваща се близко до Борисов,живеят в охолство,човешко спокойствие,живот,за който обикновените хора не могат и да мечтаят.Десет години, тези са на всички постове от където се крадат наши пари и парите на европейските данъкоплатци.Българино,идва 4.4.21г.събуди се ако искаш да си бодър.

262

Мяу

преди 3 години

Гроб, не ги питайте за цените. Тогава са глухи и слепи!!

261

Мяу

преди 3 години

И този габровски тарикат тръгнал да ни убеждава как ядем свинско със зеле ! 85 години комунизъм_стигат

260

Мяу

преди 3 години

балканския= бан*кян*ски*я

259

Мяу

преди 3 години

Експлоатацията на комунистическата управляваща класа Герб се задълбочава постоянно_при всяко покачване на заплатите. Синдикатите са корумпирани от балканския тарикат и си ми*жи*тур*кат съвсем спокойно.

258

Селски бек

преди 3 години

Аз пък съм на 100 % сигурен, че короната няма да ме спре да мигрирам

257

Анонимен

преди 3 години

Аз що не съм разбрал? Мойта не се е вдигнала толкоз.

256

Див врачанин

преди 3 години

То при бай ти Тошо бяхме на първо

255

Анонимен

преди 3 години

Ей ке'леши от Днес.бг.,защо цензурирахте изказът ми срещу малоумният Зозо бе ? В пещера ли съществувате, че развивате комунистическа цензура ? Не сте ли чували за свобода на изказ и слово ? Не знаете ли, че заради такива тъ'поглави овце като вас България е на 111 место по свобода на слово и изказ и е срам за журналиститката от нещастници като вас ! Сега изтрийте и това за да се знае, че сте се навели и лазите като гл'исти пред властта, тук явно не е за мен, а за наведени герберски червеи !

254

Анонимен

преди 3 години

Коя заплата бре кривоуст гл'авоч,на министри и депутати ли?Едно е четеш повишение,друго е реално получена заплата!Измамниците са успешни в България,защото населението е 90% малоумно,влияе се от манипулации и измами,навело се е до земята пред властимащите и се онадига само когато им ръкопляска!Всичко е усреднено на база милиардите на Тиквата и шайката му от измамници,как не са казали,че е скочила в пъти тази средна заплата се чудя?Всичко е в застой,а заплатите скачат,тези са виртуози на измамата!

253

дончев

преди 3 години

не плещи глупости

252

Анонимен

преди 3 години

А цените с колко?

251

Анонимен

преди 3 години

Ми като има такива *** като ЗОЗО,ще ревем....

250

Анонимен

преди 3 години

Цените също с 50 %

249

Зозо

преди 3 години

Ревете ли комунистчета? :)))))))))))))))))))) На 04.04.2021г. пак ще ревете :)))))))))))))))))

248

Анонимен

преди 3 години

Ама това скачане на РЗ означава обезценяване на лева, бе г-н Дончев! Дайте паралелно на тази хвалба покупателната способност на средностатистическия българин и ще се убедите, че тя е спаднала. Това е ясно като 2 +2 =4 , а не гербаджийското 5... Цената на хранителните продукти рязко се вдигна, с паспортизацията на апартаментите ще ни оберете като изпаднали африканци, ГО на шофьорите скочи с 40-50%... А онзи пожарникар тича с джипа по селата и лъже бетер ***. Само че никой вече не му вярва.

247

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-бързо тази партия ГЕРБ изтече в канализацията на историята, толкова по-добре за България!!!!

246

Анонимен

преди 3 години

Ако на тая територия живееше друг народ, а не този, който 700 години от историята си е бил под робство, то според мен гербавите щяха да бъдат ликвидирани чисто физически.Най-малкото заради невероятната им, нечовешка наглост.

245

Анонимен

преди 3 години

...............каза габровския тарикат и мошеник...............да................тоя доста краде заедно с Боршош от НДК..............знаем ги неговите номера!!!

244

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Нека сравним живота на някой европеец с заплата 3000,5000,10000,25000 евро с някой трайно безработен българин с 0 лв доход или пенсионер с пенсия 132-300 лв, единия живее другия гледа един с джип как обяснява колко добре живеем, е някои живеят други гледат