28

Кмет

преди 3 години

Абе и такива са кмета,и кметицата на община Тервел.събарят,рушат, ама еврофондовете ги усвояват много добре.

27

Анонимен

преди 3 години

Ний сме корифеи по разрушаване ами кажете на човека да си я разруши до където му пречи за собствена сметка да го видим дали ще си бръкне в джоба

26

Анонимен

преди 3 години

Клептокрация

25

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Като съборят това чудо,да потърсят вътре партийната книжка на другаря Бойко !

24

питанка

преди 3 години

Любопитен щрих. Точно срещу тази стена на 35 м., от години стои побито в морето друго творение на тази Фондация и бившият Кмет. Един метален пристан построен с кинти на Норвежското правителство. Норвежците са същите наивници, както ЕС, вярващи, че давайки пари творят добро за хората. Парите са прибрани. Металният мостик вече е ръждясал и се нуждае от ремонт. А не е бил в екплоатация нито един ден. В държавната акватория същата Фондация си е отчупила малко парченце за себе си.

23

Анонимен

преди 3 години

... предполагат сабарянето...Госпож(а)ицата журналистка научете български!Има неуки коментиращи, ама да има и неуки журналисти е нещо рядко! Или тука това е нормално?По народному аман от неуки ххх и ууу!

22

ТОНИ

преди 3 години

ФЕЙК СТЕНА ОТ ФЕЙК ПРОЕКТ ЗА УСВОЯВАНЕ НА ЕВРО !!!!!!!!!!! СЪБАРЯЙ !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Алчността ще погуби хората!!!

20

мисля

преди 3 години

че най-важното в случая е,че неправомерно са му взели част от имота.Трябва са се върне ,защото нали частната собственост е неприкосновена?Пък този собственик -ако иска-да му платят и стената да си остане.

19

бай Миле

преди 3 години

До Атанас ВелмазовТъп та вдлъбнат!Тази стена е точно толкова истинска, колкото тази на Царевец!Южните ни съседи от 2 керемедки една върху друг правят туристическа забележителност, само нашите се.ляни си мислят, че хотелът и ресторантът правят туризъмъ... и после защо хората не избират га.ньовското.

18

бай Миле

преди 3 години

Селски манталитет в действие!Да хванат тия сел,яни да се замислят колко точно туристи ходят там заради хотелите и ресторантите им! Заслужават туристи само на снимка да виждат! Ще има да се мечтаят да е карантина като отворят границите.. но късно либе за китка!

17

Атанас Велмазов

преди 3 години

Бутафорна и измислена стена, парад на кича ! После се смеем, че македонците имали измислена история ! Тази стена НЯМА нищо общо с историята на Созопол и много отдавна трябваше да бъде съборена !!!!!!!!!!!!!!!!!

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На брега действа закона Омерта,сгрешиш ли, потъваш с бетонни обувки в морето.

15

до Wall

преди 3 години

Отказаха ! Старият Кмет и тариката от Фондацията отказаха това, което имат всички останали. Врата и прозорец. Искаха да му вземат целият имот.

14

Созопол Сополков

преди 3 години

То там освен *** в морето няма, че няккава стена ще пада. Безумици, безмислици.

13

питанка

преди 3 години

Не знаете фактологията затова не пишете свободни съчинения ! В имота НЯМА хотел. Наследствен имот на рибар. Бившият Кмет, П.Р. и председателят на Фондацията К.А., която гушна европарите по тази програма го изнудваха да му го "купят". След като отказа му се случи това. Нахлуха вечерта с милиция в имота на човека и местните *** в неговият имот му иззидаха дебел дувар 2м и висок 5 м ! Без предупреждение, без стр. документи пълно самоуправство ! След 10 години битки това е резултата

12

Анонимен

преди 3 години

Стената трябва да се събори немедлено !На нейно място да се изгради още по-немедлено барбекю с цвъртящи кебапчета,мазни кюфтаци,да се лее бира и мастика,а под портите на Созополис да се въргалят пиени туристи,като на Слънчака!

11

Wall

преди 3 години

Да бяха оставили една врата в стената и 1 прозорец и всички щяха да са доволни

10

Койчо

преди 3 години

Кръв повръщам пари не връщам казал кмета

9

Анонимен

преди 3 години

Гледах репортажа , пълни безхаберници , закрили гледката на човека към морето .