382

Анонимен

преди 3 месеца

Не бързай да отписваш Николай Малинов. Толкова плюха по Русия, а българите най-мразят да ги правят на глупаци, като нищо ще дадат вот ей така, на инат. Както се случи преди години с царя, седесарите не искаха да му регистрират партията , плюха по него, а народа го избра.

381

Анонимен

преди 3 месеца

"Единствен лъч надежда има с Николай Малинов, но народът ни е много, много заблуден"А, не е толкова заблуден. Но хората няма да гласуват за него, защото социолозите дават, че няма да влезе в парламента и гласът им ще отиде напразно. Аз обаче ще гласувам точно за него, за "Възраждане на отечеството", имам си мнение, отстоявам си го.

380

Анонимен

преди 3 месеца

Мале, само 20? Дайте номер!

379

Анонимен

преди 3 месеца

Да бе, 1200 лв за 20 поста на ден, ама друг път. Тука има хора, които пишат по няколко стотин "мнения" всеки ден и нощ и нищо не им дават. Скъсват се да плюят по всичко, което не им допада и сигурно е изтощително за тях. Горките, колко ли е безсмислен живота им. Поне да им плащаха, ама не.

378

Дайте бе,

преди 3 месеца

Дайте телефон, сайт.. каквото и да е, да се запишем !

377

Анонимен

преди 3 месеца

Когато Обама печелеше избори благодарнеие на социалните мрежи, нямаше проблем. Когато Тръмп печелеше, го забраниха.

376

Анонимен

преди 3 месеца

До BulxitАко България напусне ЕС, ако не Турция, Гърция или Русия, то Китай със сигурност ще ни превземе икономически. Тея 30-40 000 000 000 лева, дето ни ги натрупа като дълг Бат Бойко, онея ще ни ги дават през месец, за после ще ни опростя половина ... Ако им позволим да оперират на родна позва, без да им се месим. И след 1 година китайския ще е стнаал задължителен в училище.

375

Анонимен

преди 3 месеца

До 1За 30 минути труд на ден ... бива. Доста народ го прави в почивките и скатавките, докато е на работа. Още една заплатка е, все пак :)

374

Анонимен

преди 3 месеца

До HandelПрилича ти, ама не е точно. Буквално можеш да изкривиш общественото мнение, ако имам един офис стая с 50 парчерата, дето ръсят ВЪВ всеки един сайт с повече от 500 посетители на ден, всеки ден, по 365 дена в годината, а в другата пишеш готови статии за публикация, като в последната се разбриате какво и как да се пише.

373

1

преди 3 месеца

Само 1200 ли бе?! Малее колко сте ефтини.

372

Handel

преди 3 месеца

"Заради всички тези проблеми и най-вече заради опасността от фалшиви новини, пробутвани от тролове покрай изборите, 5 организации на комуникационните агенции у нас се обявиха против платените коментатори в мрежата, като подписаха нарочна декларация."Това ми прилича на Facebook - вярни са само тези новини, които са изгодни на политиците, осигуряващи тлъсти приходи под различни форми. Всички други са "fake news" и или директно се трият, или се покриват така че никой да не може да ги намери.

371

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Само обикновените но разумни хора от партията на безпартийните ще оправят държавата, някой ден като направим партията, другите няма да ви оправят, другите само крадат, те винаги са били и ще си останат крадци

370

Младияпремиерсхарема

преди 3 месеца

Най-доброто за България, естествено е партията на безпартийните някой ден ще я направим, сега няма да гласуваме за никой

369

Анонимен

преди 3 месеца

Слави е известен със своята авторитарност. Има здрава ръка и това ни трябва, за да поправи България. Протестите от лятото не успяха да ремонтират държавата. Слави ще успее. Той е светлина в тунела.

368

Анонимен

преди 3 месеца

Най-доброто за България се оформя като ДБ, Слави и Манолова. Дано се обединят. Дори турците на Местан ще подкрепят ДБ.

367

Анонимен

преди 3 месеца

Слави е най-културнуят кандидат политик. Имаме нужда от повече култура и стил в политиката.

366

Bulxit

преди 3 месеца

Време е България да напусне ЕС и да бъде независима!

365

Ханонимен

преди 3 месеца

Шефе кой спал? И направил кой борчове? Не са тея за които писах. Лека вечер

364

Анонимен

преди 3 месеца

В разгара на протестите БТВ в лицето на Венелин Петков се заиграха да направят репортаж за така наречените тролове и това нещо стигна до ушите на гербавите. Всички знаят какво се случи, друг въпрос е че Венелин е обвързан с Демократична България. В България всеки е човек на някой, а той на някой друг! Продажници да искате в България-бол!

363

SHEFA

преди 3 месеца

До Ханонимен-ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПОСОЧИ ДОСЕГА КАДЕ СПАХА?????????????????-А?-ПРОПАДАМЕ В ДЪЛГОВЕ ВЕЧЕ СА ОКОЛО 24% ОТ БВП.