362

Искам я тая работа

преди 3 месеца

Много хитро кой кого ще излъже .Хитър Петър и магарето.

361

Запознат

преди 3 месеца

Слави е пионка. Бойко е пионка и Доган е пионка. Марешки, Каракачанов, Валерко, Волен, Цветанов, Атанасов са все протежета на един световен кръг, който лансира много по-мащабни и големи идеи... Това проса са едни скъпо платени шутове. Единствен лъч надежда има с Николай Малинов, но народът ни е много, много заблуден и ограничен ментално. Планът, който се следва безотказно е да стигнем 5млн население и да сме напълно зависими от доставки на енергия, храна, образование и медицина от ЕС!

360

Ханонимен

преди 3 месеца

Доказалите се политици бе шефе. Елементарно. ЦЦ и Валери с Марешки. Сигурно и Божков. Но извинявай, Слави е ограничен и едва ли мозъка му е повече от р.радеф,бЮрекоф или,,,,митьопищова. Виж,Годжи има повисок интелект от слави

359

SHEFA

преди 3 месеца

До Шефее-ТУКА НЕМА ЛЕВИ- НЕМА ДЕСНИ.-ТУК СТАВА ВЪПРОС КАК И КОЙ МОЖЕ ДА ДАДЕ СПОКОЕН ЖИВОТ НА ХОРАТА В Р.БЪЛГАРИЯ-МЕН ТОВА МЕ ИНТЕРЕСУВА.

358

Ханонимен

преди 3 месеца

Слави че не е почтен, не е. Простолюдието няма как да знае това. Дълго е за обяснение. Той е приятел на доган матахари о един бог знае дали не е и на Путин. За Божков незнам

357

Анонимен

преди 3 месеца

90% от платените тролове пишат в подкрепа на ГЕРБ и конкретно за Бойко Борисов! Във фирми представящи се за кол центрове или ИТ фирми се назначават младежи, които тролят на поразия! Освен това всяка по-голяма фирма бива принуждавана посредством държавната машина да изгради звено:"анализи"; "обработване база данни"; "международен отдел" и т.н. Както и уж реални срещи по села и паланки - те също са режисирани! Повечето хора не са работници, а общински или други партийни кадри! Всичко е фалш!!!

356

Шефее

преди 3 месеца

Явно не си ме разбрал. Аз съм десен но няма да гласувам за герб.писах вероятностите

355

Анонимен

преди 3 месеца

Слави е най-почтеният политик. Той никога няма да се облагодетелства чрез политиката и със сигурност няма да забогатява на наш гръб.

354

Анонимен

преди 3 месеца

Слави се е доказал, че е по-умен от повечето българи, затова ще гласувам за него. Слави знае как да поправи България и си има достатъчно пари, така че няма и да си помисли да прави политика на тъмно. Нали го гледаме толкова дълго време на екран и сме видели какъв е.

353

SHEFA

преди 3 месеца

До Шефеее-ЕВАЛА-ЕДИН ДА СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е ЗА БОЙКО.АЗ СЪМ ЗА СЛАВИ.-ЗНАЧИ ЩЕ СМЕ В ТРОЙКАТА.

352

Анонимен

преди 3 месеца

Ето го по-долу дедото с гербавите - най-големият трол балък тук, защото работи безплатно в тролските ферми.

351

Шефеее

преди 3 месеца

Аз съм гербер,но виждам , че ББ е страхлив. Дали за ЦЦ,или за марешки незнам.

350

SHEFA

преди 3 месеца

СТРАХ А?-ПИШЕТЕ БЕ-НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС КОЙТО БЪДЕ ЗАСЕГНАТ ЩЕ МУ НАЗНАЧА КОЛКОТО АДВОКАТА ПОИСКА-АМА НЕ ВИ СТИСКА-МАЙ ВИ ДЪРЖИ ОЩЕ ОТ ОНОВА ВРЕМЕ?-КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА?-ДА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ.-ДА СИ ПЛАЩАТЕ СМЕТКИТЕ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ СТИГНАТ ПАРИТЕ.-ДА ИЗВЕДЕТЕ ЖЕНА СИ НА РЕСТОРАНТ ПОНЕ 1-ИН ПЪТ В СЕДМИЦАТА.-ДА ОТИДЕТЕ НА ПОЧИВКА БЕЗ ДА ТЕГЛИТЕ КРЕДИТ.-ДАА КУПИТЕ НА ДЕЦАТА СИ СЛАДОЛЕД БЕЗ ДА БРОИТЕ СТОТИНКИТЕ В ДЖОБА. ДА РЕШАВАМЕ-ИСКАМЕ ИЛИ НЕ.

349

SHEFA

преди 3 месеца

А ВИЕ ЗА КОЙ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ-ПИШЕТЕ НЕ СЕ БОЙТЕ-ДАЙТЕ ДА ВИДИМ ДА ОПРАВИМ ТАЗИ ДЪРЖАВА.НИКОЙ НЕ СЪДЯ-ДА ГЛАСУВА ЗА КОГОТО ИСКА.-МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА.-ИЗРАВНЯВАНЕ НА ЦЕНИТЕ С ЕВРОПЕЙСКИЯТ СТАНДАРТ-РАБОТИМ ЗА 500ЛВ-ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е???????????????????????????????-ПЕНСИИ 300-400ЛВ-С 40 ГОДИШЕН СТАЖ-ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е????????????????-ПИШЕТЕ НЕ СЕ БОЙТЕ-ВИЕ СТЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ-НА ТЕЗИ ДЕТО ВЗИМАТ РЕШЕНИЯТА.-

348

Шефеее

преди 3 месеца

Той и оня де се правеше на цар така говореше. За бЮрекоф нема мислим. За демократична Бг,че му забравих името па нема мислим,както и за оня ,де цело агне на раз хапва и заплати щял да прави илияди. Какво означава КОНТРОЛ? Ще контролира ББ, или рашънпилотя, Гешев,или руската фабрика за тролове? Къде е разликата с другите? Слави е фен на доган. Доган вече е аут от дпс. И? Васил Божков? Или матахари вече е силна

347

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко е, че много млади хора тръгват по този начин, да заработоват с тролене, с протести, "активизъм" и тн. Нито ще направят някаква кариера, дори и партийна, нито ще са годни за някаква истинска работа.

346

Анонимен

преди 3 месеца

За дъбржавата - само критика, страх и недоверие!

345

Анонимен

преди 3 месеца

До SHEFAА не трябва!

344

Анонимен

преди 3 месеца

Ехее! Ний за 1200 лева са убивахме 90-те уе!!!!

343

SHEFA

преди 3 месеца

До Шефеее-МОГА ДА МУ НАБИВАМ В ГЛАВАТА ТОВА КОЕТО ОБЕЩАВАШЕ- ГОВОРЕШЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДЕСЕТИЛЕТИЯ-КОНТРОЛ.-ЗА МЕН ТОЙ ПРОСТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЛОЖИ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ-НЕ МУ Е В КРЪВТА.